Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#8001) F.B.I. válasza CoroStar86 (#7998) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

A baj az, hogy Nvidia volt előtte. Az NV drivereket szedd le teljesen és ATI-AMD driverek fel, ha nem megy rendszer újrarakás, hogy ne akadjanak a vidkari driverek.

miresz: nekem eredeti a Win7 és nem tettem fel semmilyen MSI drivert.

[ Szerkesztve ]

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#8002) CoroStar86 válasza F.B.I. (#8001) üzenetére

CoroStar86
(lelkes újonc)

Köszi, megpróbálom. Azt hittem, h az nVidiás driver ellenére a boot-folyamatnak azért le kellene futnia, max a Win betöltésekor lehet hiba. De próba cseresznye.

CM9 Nightly [05.06.] + Devil2 v0.79 VC +KB3 + Xears TD4 Black Ebony Wood Edition

(#8003) miresz válasza F.B.I. (#8001) üzenetére

miresz
(őstag)
LOGOUT blog

Élményindexet fuutasd le nálam megjavult.

AMD smarter choice.

(#8004) F.B.I. válasza miresz (#8003) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Stalker lement DX11-ben.

Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

(#8005) CoroStar86

CoroStar86
(lelkes újonc)

Nem működik sajna, de gondoltam, h így lesz.Tudtommal a boot független a windowsos driverektől. Mint mondtam, a gép bekapcsolása után úgy, ahogy van, semmi sem látszik a képernyőn, ezért a rendszert sem tudom újrarakni (vakon kellene a DVD-ről indítanom a gépet és sztem még utána sem látszana semmi)... Gariztatás lesz ebből...:(

CM9 Nightly [05.06.] + Devil2 v0.79 VC +KB3 + Xears TD4 Black Ebony Wood Edition

(#8006) F.B.I. válasza CoroStar86 (#8005) üzenetére

F.B.I.
(őstag)
LOGOUT blog

Ha van lehetőséged próbáld ki egy másik gépben is, mielőtt megutaztatod.

(#8007) r9550 válasza CoroStar86 (#8005) üzenetére

r9550
(senior tag)
LOGOUT blog

A driverektöl valóban nem függ az hogy boot közben van-e kép itt nállad nem az lesz a gond én inkább tápcsatira gondolok esetleg alaplapi p4-es 4 tűs csatlakozó esetleg próbáld ki a kártya többi monitorkimenetén ha van de az is lehet hogy tápod nem elég a géped többi részét leirhatnád :R

(#8008) Sefi84 válasza CoroStar86 (#8005) üzenetére

Sefi84
(fanatikus tag)

A a táp kábelt bedugtad a kariba?
Tudom ez alap, de megkérdezem!

HÍRDETÉSEIM http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=sefi84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#8009) mackosajt válasza arabus (#7963) üzenetére

mackosajt
(senior tag)

Hát nekem ez a gigabyte elfogadja ugyan ezeket a 850/1400-as értékeket, de az unigine olyan szépen kifagy, hogy öröm nézni.
820/1300-al elvan. Ez se rossz.

A Tessalation viszont eszméletlen széppé tudja tenni a dolgokat, kár, hogy nagyon erőigényes.

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#8010) CoroStar86

CoroStar86
(lelkes újonc)

Gépem: ASRock ConRoe 1333-D667 alaplap, Core 2 Duo 6320@1,86GHz proci, 2x1GB Kingmax, Samsung 1TB vinyó, Samsung DVD-pörkölő. Persze, 6 pines tápkábelt rátettem a karira. A kétfajta 4 tűs alaplapi csatlakozókat is cseréltem, sőt a kártya mellé adott molex/6 pin átalakítóval is tettem próbát. Próbáltam Sony LCD TV-n HDMI-vel, DVI-HDMI átalakítóval és egy Samsung LCD-TFT monitorral is. A Hawkkal együtt szereltem be egy új Corsair tápot is (VX450W), de nem hiszem, h azzal lenne a gond. De holnap elviszem a kártyát egy cimborához, ha addig nem javul a helyzet:S

[ Szerkesztve ]

(#8011) r9550 válasza CoroStar86 (#8010) üzenetére

r9550
(senior tag)
LOGOUT blog

akkor meg is van oldva a gondod rakd be a karit és kösd a monitort az int vga-ra és nézd végig még bebootol aztán vegyél egy ujj alaplapot :DDD mert szerintem az lesz a probléma hogy nem vált árt pci-e slotra ami nemtom miért lehet mikor 8600-al meg ment (talán mert az pci-e 1.0 ez meg 2.0 szvsz több kakaó kell a 2.0-nak és nem olvassa még a biosát se a radeonnak a lap hanem rögtön int) de meglehet próbálni letiltani az int vga-t hátha ugy vagy esetleg bios frissítés :F a tápod 3 ien vga-t is elbirna egyszerre :DD

UI.: jah és igen a fölöttemszóló mellett állok próbáld ki másik gépben a karit
:R

[ Szerkesztve ]

(#8012) Sefi84 válasza CoroStar86 (#8010) üzenetére

Sefi84
(fanatikus tag)

Sok szerencsét pedig jó kari nagyon nekem is az van!
Ha viszont felrakod a drivert akkor tényleg szedd le az nvidiát és csak a 10.2 drivert rakd fel ne a catalystot + az MSI CD-ről ne, hanem töltsd le a 1.5 afterburnert és úgy tudod majd tuningolni!
Különben ha a catalystot teszed fel csak akkor nem lehet majd tuningolni, de sima órajelen fog menni akkor is!

HÍRDETÉSEIM http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=sefi84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#8013) Sonky válasza r9550 (#8011) üzenetére

Sonky
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért 3-at nem :DDD De 2-t 100%

Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!

(#8014) CoroStar86

CoroStar86
(lelkes újonc)

BIOS-ban eddig is a PCI-E slot volt defaultra állítva a videókari esetében. Kipróbáltam a régi táppal is, azzal sem megy. Nekem is megfordult a fejemben h esetleg az alaplap nem tetszik neki. De már így is a legfissebb a BIOS-a. Úgyh holnap léc haverhoz. Azért mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#8015) r9550 válasza Sonky (#8013) üzenetére

r9550
(senior tag)
LOGOUT blog

miböl gondolod hogy a 3-at nem bírja el? szerintem elbír 5-öt is megfogod ráteszed a tetejére és máris elbírta sőt talán még dobozzal együtt is menne neki de az már megint más tészta egyensúlyon is múlik :DDD

(#8016) Pero válasza CoroStar86 (#8014) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

BIOS a legújabb a lapon, haveromnál volt olyan h nem ment az 5970akármit csinált, nálam viszont gond nélkül, mint utólag kiderült a lap nem szereti és nem hajlandó menni vele. jelen pill ez egy drága lecke volt. ilyen előfordulhat. de sokszor bioszfrissítás megoldja
sőt anno olan is volt h p4es intelhez való asrock lap nem volt hajlandü menni egy aszem HD4370el nem akart menni, és végül vmi beta bios oldotta meg.

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#8017) Spin

Spin
(tag)

Halihó!

Ti melyik drivert használjátok?Esetleg valami más "kiegészítő" fel van telepítve mellé?

Üdv,Spin!

(#8018) papi77 válasza CoroStar86 (#7998) üzenetére

papi77
(őstag)

Nekem anno giga lap+asus 4770 csinálta ugyanezt!
Megoldás:vettem egy asus lapot :D utána hibátlanul működött!

"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

(#8019) Killing válasza Spin (#8017) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jelenleg Catalyst 10.2, de mindig a legfrissebb WHQL drivert használom.
mod: Milyen kiegészítőre gondoltál?

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#8020) Spin válasza Killing (#8019) üzenetére

Spin
(tag)

Értem.Csak a 10.3-as driver miatt kérdeztem,olyanokat olvasgattam,h gyorsabb lehet mint a 10.2.Nemrég tettem fel,eddig jól üzemel,igaz ez még csak a béta verzió...
Kiegészítő?
Mondjuk valami tuning állítási lehetőség,ilyesmi.

Üdv,Spin!

(#8021) arabus válasza mackosajt (#8009) üzenetére

arabus
(újonc)

probáld meg esetleg 850/1300-at lehet ugy jo lesz.

(#8022) CoroStar86 válasza papi77 (#8018) üzenetére

CoroStar86
(lelkes újonc)

Én is le fogom, terveztem is, csak nem ilyen hamar...:( Lesz egy 25-30k körüli Giga-lap egy X3-as procival mondjuk.

(#8023) mackosajt válasza arabus (#8021) üzenetére

mackosajt
(senior tag)

Majd próbálkozom, de most inkább játszom. ;)

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#8024) szaszapi

szaszapi
(fanatikus tag)

http://www.hoc.hu/hir/19873-ati-catalyst-103a-teljesitmenyteszt.html

ezt próbáljátok ki,egy kis meglepi a fermi ellen,valóban hoz jelentős javulást evvel a driverrel,próbáljátok ki

(#8025) Pug

Pug
(őstag)

Nagy kérdés. Másnak is produkál az 5770-ese fekete csíkokat Battlefield BC2-ben a "Heavy Metal" című első tabkos missionben? :F próbáltam 10.2-sel és 10.3-as bétával is, ugyan az.. driver hiba vagy kifingott a kártyám? :F :F

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#8026) gordonfreemN válasza flimo (#7999) üzenetére

gordonfreemN
(őstag)

Lehet a GPU-Z szarul rögzíti az adatokat? És emiatt szivtam, azthittem nem kezeli a szerkesztett BIOS-t a kártya... pfff...
Amugy nálam is hasonló tüneteket produkál a gpuz, de módosított biossal, és betudtam annak, megnézem, hogy eredetivel mit müxik, azt szólok!

(#8027) gordonfreemN válasza gordonfreemN (#8026) üzenetére

gordonfreemN
(őstag)

Nem, ha jó a BIOS, akkor a gpuz jól mutatja a frekit, legalábbis a 0.3.9.-es...

(#8028) kefizor

kefizor
(tag)

Csatlakoztam a HD 5700-as tulajok körébe:P Egy HD 5770 Vapor-X nevében:) nagyon atom kis kártya :))

(#8029) Sefi84

Sefi84
(fanatikus tag)

Erre képes egy Hawk! :))
Remélem segít sok embernek a döntésben!

(#8030) smisa válasza Sefi84 (#8029) üzenetére

smisa
(senior tag)

Szia!

Nem akarok vitát de egy Q9300 475 FSB-vel szerintem ez nem túl nagy eredmény (főleg a CPU 13k pontja huzza szvsz) egy simához képest és ahogy nézem a VGA is rendesen cibáltad 1060/1415 - azért én ezt 3 vinyóval a konfigod többi része mellet nem nagyon csinálnám 500W táppal - SZVSZ

(#8031) smisa válasza Sefi84 (#8029) üzenetére

smisa
(senior tag)

Viszont maga tunning ind a VGA mind a CPU- MEM esetén grat :C

(#8032) Sefi84 válasza smisa (#8030) üzenetére

Sefi84
(fanatikus tag)

Mert a te 400w-os tápodnak ugyan ezekkel megbírkóznia nem?
És az én tápom 80+-os a tieddel ellentétben és két ilyen kártyát is elbírna!
Volt benne 6 winyó is egyszerre és semmi baja mondjuk ha megnéznéd a vantage listát akkor meglátnád, hogy van ott I7 is és rosszabb pontot kapott mint én és neki nem húzza a pontot felfelé, mint ahogy nekem sem!
475 FSB-vel mi bajod nem nagyon bír többet a Q9300 M1 steppinggel esetleg ha R0 Q9400 lenne azok bírják az 500 FSB is és a szórzója is 8 nekem meg csak 7.5, de a pont akkor se lenne sokkal több, mert 3000Mhz-en Pl 300 pontal visz csak kevesebbet!

(#8033) Sefi84

Sefi84
(fanatikus tag)

Ja és azért írtam le a Hawk ennyit megy és erre vállalja a cég garit mert gyárilag lehet emelni a feszt szabadon nincs gari vesztés! :))
Köszönöm szépen megy 3750Mhz is csak ott már nem stabil és sok fesz kell neki! NAGYON SOK 1,65 biosba :Y

(#8034) smisa válasza Sefi84 (#8032) üzenetére

smisa
(senior tag)

Nekem a 400W tápnál fsb let emelve és csak 266-ról 333-ra de már ez is +30W fogyasztás olvass utána.

Félre értesz én pont dicsérlek a 475 FSB miatt le a kalappal :R még 1x

A barátomnak i7 920 és 4890 toxic 1000/1100 lapon 12k körül minden húzzva 14k :C

(#8035) Pug válasza smisa (#8030) üzenetére

Pug
(őstag)

ezt a configot bármilyen rángatás mellett bőven elviszi az a kis enermax :K ;)

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#8036) Pug

Pug
(őstag)

valaki esetleg a #8025 hsz.-re valami okosat :F ?

(#8037) Sefi84 válasza Pug (#8036) üzenetére

Sefi84
(fanatikus tag)

Hát erre nem tom mi lehet a gebasz!
Nekem nem csinálta!
Húzva van a kari?

(#8038) Pug válasza Sefi84 (#8037) üzenetére

Pug
(őstag)

nincs húzva, alap órajelek mellett produkálja a dolgot :(

(#8039) FPSTunker válasza Pug (#8036) üzenetére

FPSTunker
(fanatikus tag)

Nem tudom mire gondolsz, de ha csak ott hibázik akkor miért lenne a vga a hibás :F :F :F

(#8040) Killing válasza Spin (#8020) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, sokkal gyorsabb a 10.3 béta, a catalyst topicban állítottak szerint. Én nem használok semmi kiegészítőt, tuning pedig a CCC-ben is van, igaz ott nem lehet feszültséget emelni, de nem szoktam tuningolni.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#8041) FPSTunker válasza Pug (#8036) üzenetére

FPSTunker
(fanatikus tag)

Ám megnézve a játékot nekem is csíkozódik az egész képernyő.
Ezt megnézve rájöhetsz hogy miért is : http://www.youtube.com/watch?v=YKFVa0TpJfg

(#8042) gordonfreemN

gordonfreemN
(őstag)

Egy kedves fórumlakó nem linkelné be nekem azt az irományt, ami taglalja hogy az accelero S1 vagy S2-t hogyan kell átfaragni, hogy fel lehessen applikálni az 5770-re?. :R

(#8043) flimo válasza gordonfreemN (#8026) üzenetére

flimo
(őstag)

Megoldódott a dolog, a cd-s driver volt fenn, azt frissíttettem win7-el. Biztos, hogy nem a GPU-Z mért rosszul, mert 3dmark pontszám is megugrott 2000-el. Azért vicces, azt gondolná az ember, a mellékelt driver az, amivel biztosan működik.

Leszedtem a Dirt2-t, háát, csak kerestem az állam, nagyon meg vagyok elégedve a kártyával. Gondolkodóba estem, hogy a másik gépbe is beszerzek átmenetileg egy ilyen karit, és amint abban lecserélem, csinálok egy crossfiret a kettőből. Lenne értelme? Milyen AM3-as proci kellene mellé?

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#8044) szutyis válasza flimo (#8043) üzenetére

szutyis
(kvázi-tag)

Szerintem megéri,de nézd meg ezt a tesztet :K [link] és azt azért hozzá tenném, hogy nem mai teszt.
Üdv

(#8045) stork13 válasza gordonfreemN (#8042) üzenetére

stork13
(tag)

Így hirtelen 2 példa:

link 1
link 2 Ez a Cucore változat.

A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

(#8046) Ragga.Bob válasza gordonfreemN (#8042) üzenetére

Ragga.Bob
(tag)

itt egy 3. péla: [link]

"The only place success comes before work is in the dictionary." (Vince Lombardi)

(#8047) veector

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

Ma gyün az én ASUS 5770-em :)) :)) :C

(#8048) polcsi

polcsi
(lelkes újonc)

Szorongattam megint egy kicsit a rendszeren és mértem is. Nálam ez a vége a VGA-nak egyenlőre, V1-es hűtéssel: 1030/1430, nem nagyon akarom jobban szenvedtetni (1,237V-ot kapott). Na de a proci is megizzadt... :DDD

Vantage

Egyébként nálam a 355-ös Chief táp is szépen húzza az igát. Múltkor mértem egy fogyasztást a konektor felől , 4GHz-en, 960/1400-as VGA-val, Prime + Furmark és max 260W-ot kért a gép, ami a táp másik oldalán bőven nem ennyi. Na jó, nem volt full terhelve a két vinyó, meg az író, de szerintem az sem adna hozzá túl sokat....

(#8049) Pug válasza FPSTunker (#8041) üzenetére

Pug
(őstag)

Tehát akkor azt mondod, hogy a kb 1-2 cm vastag ugráló feketek csíkok alap efektek a játékban? :F

(#8050) Ragga.Bob válasza Pug (#8049) üzenetére

Ragga.Bob
(tag)

figyi, így néz ki normál esetben: [link]
ha neked is ez van, akkor o.k. a dolog :K

"The only place success comes before work is in the dictionary." (Vince Lombardi)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.