Hali!
Egy eléggé idegesítő problémám van, vettem nemrég egy sapphire vapor-x 5750-et és az a probléma vele hogy egyszerűen mindig szemcsés valamennyire a kép a játékokban, még ha bekapcsolom az összes képjavító hülyeséget (mipmap, A.I., aniszotropikus szűrő, stb.) és maxra tolom, akkor is. Egyszerűen a vonalak nem élesek hanem olyan mintha pixeles lenne, pedig a monitorom natív felbontását használom (22 col, 1680x1050, VGA- bemenet van csak sajnos, válaszidő 5ms). Valamint van ami még ennél is idegesítőbb, mert mindent maxra tolva alapból nem olyan csúnyák a játékok, csakhogy amikor fordul a kamera vagy éppen én fordulok, (ez főleg a falak előtt látszik nagyon), olyan, mintha valahoyg később rajzolná ki a vonalakat a monitor, egyszerűen mozgásnál pl. egy függőleges vonal kettéválik egy pillanatra aztán amikor megállok, egyben van. Szóval szétcsúsznak az illesztések valahogy, de az egész képre értendő, nem az egyes modellekre. Néztem már kapcsolgatva a 3D-beállításoknál a catalystban, néztem már alacsony és nagy felbontásban, néztem már 100 fps-nél meg 30-nál, mindig ez a probléma, néhány játéknál jobb, néhány játéknál rosszabb, kifejezetten csúnya és zavaró. Ezelőtt egy mostmár halott 9800GT-m volt és az is ezt csinálta, de nem ilyen durván. A kártya nem melegszik és a rendszerem win7 64-bit, memória elég, más sem melegszik a gépben és a legújabb catalyst van fent de egyik korábbival sem volt jobb a helyzet. Már azt is köszönöm, ha valaki képes volt ezt végigolvasni, azt még főleg ha valaki tud segíteni.
Jah és fraps-el nem lehet lefényképezni, se levideózni.
[ Szerkesztve ]