Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#9001) Ragga.Bob válasza pisztoly (#9000) üzenetére

Ragga.Bob
(tag)

Ha lesz kis időm megpróbálom megkeresni. Több külföldi fórumban is volt téma jó két-három hónapja. Ha emlékeim nem csalnak, akkor ebben a topicban is akkor tájt esett róla szó, talán ott volt link is :K .

"The only place success comes before work is in the dictionary." (Vince Lombardi)

(#9002) pisztoly válasza Ragga.Bob (#9001) üzenetére

pisztoly
(őstag)

ok. köszi.
rákerestem már én ebben a topikban a "chilla" szóra, de nem sok használható infót dobot... :(

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««

(#9003) SuPeSoft válasza pisztoly (#9002) üzenetére

SuPeSoft
(kvázi-tag)

Hello!Miért akarod lecserélni a rev3-as hütöt?

(#9004) pisztoly válasza SuPeSoft (#9003) üzenetére

pisztoly
(őstag)

mert nem férek a bőrömbe! :DDD
...mindig is szerettem ha "hűvös és halk" a rendszerem...
nem rossz ez se, de... :)

[ Szerkesztve ]

(#9005) Ragga.Bob válasza pisztoly (#9002) üzenetére

Ragga.Bob
(tag)

6858. hsz körül keress :K
Bár ahogy ott (előtte) látom vaporosra keresett hűtést.

"The only place success comes before work is in the dictionary." (Vince Lombardi)

(#9006) Misy

Misy
(kvázi-tag)

és akkor milyen passzív csodát lehet rá tenni házi barkácsolás nélkül?
ami lehetőleg 10k Ft alatt van

misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#9007) pisztoly válasza Misy (#9006) üzenetére

pisztoly
(őstag)

ez kinek ment... :F és mi akarna lenni?..

(#9008) Ragga.Bob válasza Misy (#9006) üzenetére

Ragga.Bob
(tag)

Ezt még talán. Ha ua-ról beszélünk :)

(#9009) MaddeNNNN

MaddeNNNN
(senior tag)

Üdv!
Megjött az új vga-m, egy 5770 HAWK :C . Majd' 4 év nvidia után ez az első Ati kártyám. Van valami hatásos program a régi nvidia driver eltávolítására, vagy inkább egy szűz windows(amit annyira nem szeretnék)?

"Megjártuk a poklot és magunkkal is hoztuk"

(#9010) Piet

Piet
(lelkes újonc)

sziasztok

Hawk tulajdonosokhoz kerdes: a dobozban talalhato 4-pin molex --> 6-pin PCI express tapcsati atalakito? MSI oldalan a tartozekok kozott szerepel...

(#9011) MaddeNNNN válasza Piet (#9010) üzenetére

MaddeNNNN
(senior tag)

hi

Mint friss HAWK tulajdonos, jelenthetem, hogy igen van hozzá átalakító. :)
Az előző kérdésemből még az lemaradt, hogy melyik drivert érdemes használni? Jó az amit kapunk hozzá vagy van valami ami jobb?

(#9012) Killer01 válasza MaddeNNNN (#9011) üzenetére

Killer01
(senior tag)

Ne használd a hozzá kapottat, szedd le a 10.2-től felfelé valamelyiket (javaslom a legfrissebbet :DDD ).

szerk: régi nv drivert meg simán uninstall és kész. Elvileg van valami driver gyaluló (driversweper, vagy hogyishívják), de leszedhet olyat is amit nem kéne.

[ Szerkesztve ]

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#9013) Sefi84 válasza MaddeNNNN (#9011) üzenetére

Sefi84
(fanatikus tag)

Én a 10.5beta 5 használom és teljesen jó, de a 10.4 is az volt!
Simán töröld le uninstall és semmi baj nem lesz!
Tuning ha érdekel akkor tudok segíteni! 1.35V 1050/1400Mhz az tuti mindegyiknél és semmi baja nem lesz ja és a garit se veszti el, mert ezt a gyár engedi!
Ha 2 monitort használsz vele nem fog 157/300Mhz-re lemenni csak 1 moncsi mellett!
Afterburnert pedig ha tuningolsz akkor a legfrissebbet szedd le 1.6 az a frankó! A gyári szar a catalyst is!
Ezt meg ha felteszed akkor látod a dolgokat!
Sok sikert!

Piet: van hozzá csati!!!
Nem sok mindenre használtad a ph 6 év alatt! :)
Én crossfire hidat nem kaptam mellé, de van itthon 3 úgyhogy nem érdekel!

[ Szerkesztve ]

HÍRDETÉSEIM http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=sefi84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#9014) Piet válasza Sefi84 (#9013) üzenetére

Piet
(lelkes újonc)

koszi az infot!

(csak olvasni szoktam az oldalt, engem is meglepett, h mar 6 eve regisztraltam :DDD )

(#9015) MaddeNNNN válasza Sefi84 (#9013) üzenetére

MaddeNNNN
(senior tag)

Nálam most a 10.3 van fent, de nem engedi az afterburnerben a feszültség emelést, pedig az 1.6-os van fent.

(#9016) den80 válasza MaddeNNNN (#9015) üzenetére

den80
(tag)

menj bele a settings-be
és unlock voltage control
és kész is

volt, van, lesz

(#9017) pisztoly

pisztoly
(őstag)

olyan lehet, hogy akad a catalyst és az afterburner?
azt figyeltem meg, hogy ha húzva van az 5770-em 1000/1300-ra akkor a HDTV-re kirakott kép (film) néha becsíkoz meg villog... ha a kártyát gyári beállításra teszem akkor nem...
miért lehet ez? hát a tuning beállításnak elméletileg semmi köze nincs a filmlejátszáshoz mert akkor csak 400/900-on megy a kártya... ötlet? catalyst 10.3

(#9018) pisztoly

pisztoly
(őstag)

megnéztem külön csak CCC-vel és csak afterburnerral, de sehogy se javul...
megnéztem a gyári (moddolatlan) bios-szal, de úgy se javult...
már nem olyan vészes és általában akkor produkál villódzást ha mozgatom az egeret vagy nyomok egy frissítést...
ha nem bántom a gépet akkor talán jó a kép, de akkor is zavar, hogy miért csinálja...
alapórajelen nem produkálja... passz...

(#9019) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

10.4

Az élet kegyetlen .

(#9020) cvn69

cvn69
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Mivel ilyen kártya beszerzésén gondolkodom, itt kérdezném meg: Addig világos, hogy a HDMI kimenet továbbít hangot is, de azt nem tudom, hogy ezt függ-e az alaplaptól (EP35C-DS3R), vagy mindenképpen tudja? LCD TV-vel szeretném összekötni és feleslegesen nem vennék 10 méternyi HDMI kábelt.

Előre is köszi a választ.
Üdv, cvn69

"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"

(#9021) den80 válasza cvn69 (#9020) üzenetére

den80
(tag)

nem, nem függ
működni fog, nálam is 10m-es kábellel van összekötve a tv-vel :D

volt, van, lesz

(#9022) Sefi84 válasza pisztoly (#9018) üzenetére

Sefi84
(fanatikus tag)

Csak egy monitort dugj rá és menni fog!
Ha kettő van rajta akkor csinálja!
Elég ha letiltod a ccc-ben!
Erre azt mondta az Ati, hogy energiatakarékosság!
Szerintem csak elbasztak valamit!

cvn69: Miért lenne köze!?
Ha van egy jó hifid és rákötsz egy CD lejátszót vagy egy DVD akkor az egyik nem ad hangot, dehogynem csak az egyik még képet is fog ha filmet indítasz?
Nem bántásként csak illusztráció!!!

[ Szerkesztve ]

HÍRDETÉSEIM http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=sefi84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#9023) cvn69 válasza den80 (#9021) üzenetére

cvn69
(fanatikus tag)

Köszönöm! :R

"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"

(#9024) pisztoly válasza Sefi84 (#9022) üzenetére

pisztoly
(őstag)

az lehet beválna... de ha filmezek tv-n akkor mindig tiltsam le a monitorom... :U :F
akkor inkább alapra veszem az órajeleket úgy nem csinálja.... ha gémelek akkor meg vissza tuningra..
de kösz az infót majd kipróbálom..

(#9025) Sefi84 válasza pisztoly (#9024) üzenetére

Sefi84
(fanatikus tag)

Ezt így kell csinálni, de ha filmet nézel nem villog akkor meg nem mindegy!?
Nekem is csinálja, de tényleg csak akkor ha elállítom a frekit!
Akkor is csinálja ha Vantaget betölti vagy ha netezel és görgetsz!
Nagyon idegesítő!

(#9026) Killer01 válasza Sefi84 (#9025) üzenetére

Killer01
(senior tag)

Te Sefi, a pontot -mint írásjel-, ismered? :)) :DDD

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#9027) Sefi84 válasza Killer01 (#9026) üzenetére

Sefi84
(fanatikus tag)

...............................................................................................
Nincs meg az a gomb a billentyűn, de ezért nem veszek másikat! :)
...............................................................................................
Így jobban odafigyelnek az emberek!!!
......................................................
No.1 Gyilkos!!! :))

(#9028) s.s.j.goku

s.s.j.goku
(tag)

Hali

Szeretném lecserélni korosodó Geforce 8800 GT 512MB karimat.
1680*1050 felbontás Samsung 226BW moncsi és főleg játékra kell.
Szeretném minél olcsóbban megúszni,ezért nézegettem az 5770-eseket.
Ami szóba jöhet Msi hawk vagy Saphire vapor-x.
A huzott hawk felveszi a versenyt a 4890-essel,vagy a 128 bit lehuzza a teljesitményt?
8800 GT nagyon kiszolgált már több mint 3 éve van meg.Hasonló időtálló kártya kellen.
Érdemes foglalkoznom az 5770-es kártyákkal vagy inkább 4890,5830(ha lentebb jön az ára)??

(#9029) madgie válasza s.s.j.goku (#9028) üzenetére

madgie
(VIP)

1680*1050-ben szvsz a játékok 95%-a elmegy maxon, én 1920*1080-ban használom, a Metro 2033 kivételével minden játék élvezhetően elfutkározik rajta. 4890-et nem nagyon fogja utolérni teljesítményben, de ahová nagyon kevés ez, oda az lesz a 4890 is. Én aszondom, hogy vagy 5770, vagy egy kis pénz (vagy türelem) és 5850.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#9030) pschio válasza madgie (#9029) üzenetére

pschio
(őstag)

én is a hawk-ot javaslom 5770-ben. ütős kártya. gigaherc felett megy a gpu (legalábbis nálam) :K

[ Szerkesztve ]

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#9031) kaf001

kaf001
(tag)

teljesítménybe az 5770cf hova sorolható be? kb 5870? 3d markok nem érdekelnek, csak játékba!

Elérhetőségem a gyorsabb üzletért: 06 30 6246402

(#9032) madgie válasza kaf001 (#9031) üzenetére

madgie
(VIP)

Tesszelálni jóval bikábban tud, mint az 5870, kérdés, valamelyik játék kihasználja-e ezt a tulajdonságát.

pschio: 1050-et menne az én alap Asus V2-m is, de nem hajtom szét, mert szvsz tök felesleges, ahová elég, oda elég így is (trémárkok meg nem érdekelnek), ráadásul feszemeléses tuningnál pont az 5770 legjobb tulajdonsága redukálódik le (tudásához képest kis fogyasztás és sovány melegedés)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#9033) kaf001 válasza madgie (#9032) üzenetére

kaf001
(tag)

azért kérdeztem mert akkor inkább megéri 5770cf-et venni mint 5870-et!

(#9034) madgie válasza kaf001 (#9033) üzenetére

madgie
(VIP)

Attól függ, hogy az adott játék mennyire használja ki a CF-et. Ha nem igazán, akkor szinte egy szimpla 5770 teljesítményén pörgetsz két karit, ami nem épp gazdaságos. Olvass utána adott játékra keresve, szvsz sokszor jobban jársz egy darab 5870-nel.

(#9035) kaf001 válasza madgie (#9034) üzenetére

kaf001
(tag)

hát a 4870x2-őm tökéletesen működik minden játékba! olyan gond nem volt vele hogy csak 1 mag ment volna.... kivétel GTA IV dehát azt tudjuk hogy nem szereti

(#9036) jgrg válasza madgie (#9029) üzenetére

jgrg
(lelkes újonc)

Szia
Én most vettem. A MS FlightSimulator X-en kivül minden mást visszi 1920*1080-on fullban az 5770-es (COD4-5-6, BFBC2). Nekem elég gyenge a gépem, szerintem az fogja vissza a MSFSX-t.
Szóval szerintem jó választás, elég halk a ventije. Én monitort és tv-t kötöttem rá, van hogy klonozva használom (semmi panasz), van hoyg csak az egyiken (igazából cask a váltás rosszabb mint egy nvidiánál).
- néha kiugrik a játékból (csak BF BC2-nél), de én WinXp alatt használom. Viszont nagyon jó 42" irtani az ellent.

G

Don't fight a battle if you don't gain anything by winning. - George S. Patton

(#9037) bagyulajuve válasza s.s.j.goku (#9028) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

én 8800GT-t cseréltem és hát ég és föld a 2 kártya, biztos h te sem bánnád meg; az én 1440X900-as felbontásomon minden megy tökéletesen, amit próbáltam; kivétel Metro 2033, ahogy Madgie is írja, de kevés kompromisszummal játszható ez is

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#9038) kaf001 válasza jgrg (#9036) üzenetére

kaf001
(tag)

ez jó hír. már csak az a kérdés hogy megéri e cf-be kötni :F de mondjuk az 5850 árából kijön simán a cf és azért attól jobb lesz....

driver hogy áll? tűrhető van már az 5-ösökhöz?

(#9039) Sefi84 válasza kaf001 (#9038) üzenetére

Sefi84
(fanatikus tag)

10.4 vagy 10.5 már egész jónak mondható!
Előbb vegyél csak egyet és ha kevés akkor vegyél még egyet szerintem!

(#9040) kaf001 válasza Sefi84 (#9039) üzenetére

kaf001
(tag)

ez nem hülyeség, legalább ki lesz próbálva hogy mennyire szereti 1 db 5770 a full hd-t!
mert olyan monitorom van aminek az a natív felbontása és mint tudjuk mindig natívba van a legszebb képe, tehát szeretnék mindent abba játszani!

(#9041) Sefi84 válasza kaf001 (#9040) üzenetére

Sefi84
(fanatikus tag)

Ha nem kell számla akkor vegyél MSI Hawkot szerintem 38000FT/db itt ph!
Én is ki szeretném próbálni a 2, de az nekem luxus, mert így is minden megy amivel játszom!
Call of Duty Modern Warfare 2 Pl Full HD-ban folyamatos Fps produkált, meg tényleg mindenre elég kivétel Metró, de mint tudjuk azzal még a Magyar állam sem bír el max 2db 5770-en :) :)) :DD

(#9042) madgie válasza kaf001 (#9040) üzenetére

madgie
(VIP)

Nekem is full HD monitorom van, nem mondom, hogy repeszt egy szem 5770-nel minden, de a GTA IV-et, a Crysis-t meg hasonlókat is natívban toltam (persze nem Very High-on), most meg a Bad Company 2 rohangál el szépen, ami csak azért van visszavéve Mediumra, mert a füstgránátozás megfog minden gépet, de nem mindegy, hogy 10, vagy 20 fps lesz a multicsata közepén a visszaesés mértéke.

Leegyszerűsítve a mondandómat: kis kompromisszummal megfelel full HD-re is, két 5770 meg tuti bőven elég.

(#9043) kaf001 válasza Sefi84 (#9041) üzenetére

kaf001
(tag)

a 38k az sok, főleg egy msi-ért :U akkor inkább egy vapor 35-ért használtan, de nekem nem érnek annyit a vaporok se amennyit szeretnének érte kapni, meg amennyibe kerül újonnan...
max 30 adnék érte, de lehet még olcsóbb mire oda kerülök hogy vegyek!
a fogyasztás viszont nagyon korrektnek tűnik a gyári adat szerint IDLE 18W, LOAD 108
még ha azt nézem hogy 2 kártyám lenne akkor se sok :))

(#9044) dewil666

dewil666
(fanatikus tag)

Ati 5750 1G van 10.3 Miért van az hogy egy idő után megnő az egér mutató?
És mikor bekapcsolom a gépet 10 percen belül fagyi, reset, normál indítás és azután minden rendben nincs több fagyi. De az egér 10 percen belül ismét negyra nő!?
Ez miért van?

ÉRTÉKELÉST NE feledd! ! !Motoros üdvözlettel ! ! !

(#9045) Killer01 válasza kaf001 (#9043) üzenetére

Killer01
(senior tag)

szvsz a HAWK leveri a vapor-t. Hűtés hatékonyságban/hangban és tuningolhatóságban is. És -ahogy nézem- árban is kedvezőbb.

(#9046) Sefi84 válasza madgie (#9042) üzenetére

Sefi84
(fanatikus tag)

Bár ha tehettem volna én is 2db vettem volna, de hát a pénz nagy úr!
Ha kettő van akkor az egyik elszáll ott a másik viszont ha egy száll el akkor csak lesel!
2db meg ha még se tetszik akkor elcseréled 1db 5870-re! :)
Sok sikert!

madgie: Jók a képek az adataidnál!!!
Lehet, hogy te tudsz fotózni?!
Nem ide tartozik, de jók!
Gratulálok!!!! :R
Én is házigazda vagyok itthon :)

(#9047) madgie válasza Sefi84 (#9046) üzenetére

madgie
(VIP)

Köszi! Nekem egy szem 5770 van, az is elég, ha bedöglik, akkor ott az alaplapi VGA kényszermegoldásnak :)

(#9048) kaf001 válasza Sefi84 (#9046) üzenetére

kaf001
(tag)

sikerült találnom egy fasza tesztet ami bizonyítja hogy 2db 5770 az télleg hajszálra ugyanazt az fps-t produkálja átlag 2-3 fps különbséggel +vagy-!

(#9049) csokad válasza kaf001 (#9043) üzenetére

csokad
(senior tag)
LOGOUT blog

az MSi AHwk 38k ért nagyon jó vétel. máshol 40k felett van. és az MSi Hawk tuning nélkül veri a vapor-x et meg az XFX XXX edition-t is..

Jeff Lindsay: Dexter könyveket keresek, használtan, is azonnali kp! Nézz szét a bazáromban. http://goo.gl/MB2PC

(#9050) kaf001 válasza csokad (#9049) üzenetére

kaf001
(tag)

az a baj hogy ha veszek kettőt akkor abból már télleg kijön egy 5870, itt a PH-n legalábbis!
ezért szeretnék találni 2db-ot használtan 60k körül, lehetőleg sapphire legyen!
a cél az lenne hogy eladom a kártyám és dobok rá egy kis pénzt így lesz 5-ös kártyám hasonló teljesítménybe mint a mostani...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.