8 fele 5750
az 5770ek mind referenciak. ezek netto nagyker arak. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Húzd meg azt a procit, mert még a 3600Mhz-es Q6600-al is kicsi procilimit volt.
Letet már a 4140Mhz-es E8400-al kielégült, de lehet még lenne benne.
Q6600 vs E8400
Elnézve Tody56 eredményét, még az SM2-be van egy kis plusz.
[ Szerkesztve ]
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Ja, direkt nem húztam a procit, mert nem volt viszonyítási alapom csak ha így alapon járatom, de este ráteszek egy kicsit. 

banderasz77
(PH! addikt)
Egy 4850-hez képest hol helyezkednek el a 5750/70 karik? Most tervezek venni egy HIS IceQ4-es 1 gigás 4850-et 29,9-ért, de ha meggyőztök, akkor legyen DX11 inkább, ha ár/értékben jobban jön ki. Tuning lenne.

szasanyi
(PH! nagyúr)
Valamivel jobb mint a 4850... sztem a 450 és 4870 között van teljesítményben. HD5770 előny:
- alacsony fogyasztás (a load is jó, de az idle kiemelkedő)
- alacsony zajszint (persze egy átlagos 4850 hűtőhöz viszonyítva, mert az IceQ4 igen jó)
- a driverek egyre jobban 5xxx sorozathoz optimalizált lesz (jobb teljesítmény és feature kihasználás) kvázi a 48xxkártyákkal lehetnek problémák
- korszerűbb és időtállóbb a feature lista miatt (DX11-tesselacion, ATI Eyefinity)
- nekem úgy tűnik (4850,4870, GTS250 után) javult a képminőség is
Hátránya a - jelenleg - magas ára, bár én 2 napja vettem új, MSI R5770 1GB verziót 37.5k-ért, ami még éppen elfogadható. De úgy látom emelkedtek az árak... 

rocket
(PH! kedvence)
Az eddig megjelent egyszem beta driverrel a HD4850 512MB-os verzional 5-7%-kal gyorsabb a HD5750 1GB, es 28-30%-kal gyorsabb a HD5770 1GB.
A tobbi pozitivumot mar felsoroltak az elozo hozzaszolasban 
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

banderasz77
(PH! addikt)
Na akkor rágyúrok egy 5770-re, de megvárom, hogy kissé visszaessen az ára. Thx a helpet.

hajbel
(senior tag)
Azt várhatod kb. februárig.
Against mod€rn football

banderasz77
(PH! addikt)
Nem baj, addig elleszek a mostanival...

bzs73
(őstag)
Én is februárig várok. Addigra lesz pénzem, lesz DX11-játék és remélhetőleg áresés is. Meg ha minden jól megy nV GT300 széria ami talán lenyomja az árakat még egy kicsit. Ja meg persze lesznek egyedi hűtésű ATI-k és elméletileg majd jön még néhány HD5xxx-es is (ha jól olvastam az egyik külföldi oldalon).
"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

FPSTunker
(fanatikus tag)
Nincs köztük különbség mivel ref. kártyák csak a matricában különböznek. 

bzs73
(őstag)
Ok köszi,és a hdtv támogatás,amit írtam?Mert én pont azon használom.

FPSTunker
(fanatikus tag)
Iponosok elírták, ennyi. Nyugodtan megveheted. 

bzs73
(őstag)
Köszi. 
Kicsit tesztelgettem, ahogy igértem, de speciel az Fsb érték növelésével, kimerül a tudásom. 
Alap órajeles: 2,8Ghz Gpu 850 / 1200mhz => 11087
3.36Ghz # Gpu 850 / 1200mhz => 11987
3,5Ghz # Gpu 850 / 1200mhz => 12174
3,5Ghz-es proci és vga órajelek emelése melett:
900 / 1300mhz => 12575
940 / 1320mhz => 12743
950 / 1340mhz => 12773
960 / 1360mhz => 12830
Meglódul azért, de mint mondtam a 3DMark06 igen csak proci limites már ennél a VGA-nál még a Q6600 3.6Ghz-el is.
De játékoknál elég a tied is, ha képjavítókkal játszol legalább 1280-ban. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Hát igen, de nem mertem tovább húzni.
Megálltam a +25%-os tunungnál, de nem szokásom húzni semmit. Mondjuk már a kártya megköveteli, ezért átnézek majd a procis vagy tuning topik(ok)ba, mit is bír az én cpu-m. 
Közben lefutattam innen a Tropics Benchmark-ot a Heaven Benchmark helyett
, mert ebben van csak directx11.
Mindegy, azé közzé teszem a directx10-es eredményemet. Beállítások a képen ill. a vga alapon és win 7 32bit-es rendszeren. Fps 25,9 Score 653
Leszedtem a Heaven Benchmark v1.0-t, de nem akar elíndulni.
Valamit frissítenem kellene vagy ?
Akármilyen beállatást választok, betölt a Benchmark felírat és megáll. 
Na majd holnap lesz rá időm és letesztelem én is, mondjuk nekem az E8400 jelenleg 3.6-on fut.

Fluor
(újonc)
Üdv! Egy 5750-es kártya vásárlását tervezem. Olyan kérdésem lenne hogy, honnan tudom azt meg hogy "elég-e" hozzá egy intel C2D E4400 as (3 GHz re húzva)? Köszi.
Jaaa, most esik csak le. Nem kaptam Dirt 2 kupont
vagy a Magyarországi csomagolásba már nem jutott.
Hétfőn, 10:00-kor megejtek egy hívást, Ipon írányába. 
Szerk: Most olvasom, hogy Amd szerint jár, de nem lesz minden dobozba. 
[ Szerkesztve ]

FPSTunker
(fanatikus tag)
Én kaptam ! 
Gratulálok a nyertesnek!
Felezzünk?

rocket
(PH! kedvence)
Opcionalis a DIRT2 kupon, nem jar minden kartya melle.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

FPSTunker
(fanatikus tag)

rocket
(PH! kedvence)
Inkabb kivettek belole valahol szandekosan, hatha nem tunik fel a felhasznalonak, ha megis akkor meg valami fake indokkal majd utolag kikuldik.

FPSTunker
(fanatikus tag)
Biztos nem az iponosok voltak, én inkább a nagykerre gyanakszom.
De mind1, megreklamáltam és lényeg hogy pótolják.
Igen tudom. Írtam a szerk-ben.
(#1026) FPSTunker
Az jófejségről tanuskodik a bolt részéről.
Az én dobozomon, sajna nincs feltüntetve. Mindegy, nem halok bele, ha nincs. 
(#1027) rocket
Én se hinném, hogy kivették volna.
Két fajta csomagolás létezik, mint általában. Kisebb vs. Nagyobb
Csak azt nem értem, hogy én miért mindig a kis csomagolásúakból kapok. 
Más:
Ídőközben (még épp ídőben) rájöttem, hogy én a telepítő cd-n lévő 9.9-es drivert használtam.
Kerítettem egy 9.10-t és láss csodát.
3DMark06, hardverek alapon 9.9 alatt 11087 pont, 9.10 alatt 12098 pont
Különbség: +1012 pont, azért ez már jobban tetszik. 
[ Szerkesztve ]
Tudja valaki mikor jön már az 5670/5650?
Vagy hagyjam a fenébe, ha még az idén kell.
New world...old thinking...IBM T60;)
jövőre ha egyáltalán lesz ilyen
én inkább egy 5730-ast várnék
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

szasanyi
(PH! nagyúr)
Én is MSI-t vettem, rajta a Dirt 2 matrica, és a kupon is benne volt. De hogyan lehet majd felhasználni? 
MOD: lenne még egy kérdés... milyen kodeket kell/érdemes feltenni a VGA-hoz Win7 32bit alá, hogy a HD filmek menjenek?
[ Szerkesztve ]

Serg1966
(kvázi-tag)
elvileg van már novemberi béta is
Serg

Serg1966
(kvázi-tag)

FPSTunker
(fanatikus tag)
Steam-ről tudod majd letölteni.
CCCP-t ajánlom és Media Player Calssic Home Cinema-val játszd le a filmeket (CCCP telepíti is egyből). Nekem az 1080p is akadás mentesen megy.
"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

szasanyi
(PH! nagyúr)
Köszi. Ott a fizetéssel lesz problémám, mert gondolom csak kedvezmény lesz, és nem ingyen. 
Romvr: mi az a CCCP és hol van?
Ez ideális az ATI AVIVO és egyéb technológiák kihasználásához?
"mi az a CCCP és hol van?"
Azt nem tudom hogy támogatja e az AVIVO-t (ammegmi???) de én is ATI-val használom (HD3650), és nekem bejön.
Direkt link a letöltéshez: [link]
[ Szerkesztve ]

szasanyi
(PH! nagyúr)
Köszi, jó is lett. Elég kicsi, és úgy látom nincs benne sok felesleges dolog (én a MPC-ot sem tettem fel, mert minek) és tökéletesen működik. Ez a lényeg. 
Az AVIVO az ATI saját fejlesztésű, videók és HD videók lejátszásához szükséges hardveres támogatás (hardveres dekódolás). NVidia esetében ezt PureVideo-nak nevezik. Ezek használata csökkenti a CPU használatot, és saját képjavító eljárások használatával javítja a képminőséget.

HIJ
(senior tag)
Én úgy tudom, hogy a teljes játékot lehet ezzel a kuponnal letölteni...
Semmisenemvan!
Dirt első részét nézte már valaki ezzel a karival ?
Sajna az eddigi kártyáimal igen szagatott játékmenetett mutatott és talán már kiprobálnám. Van valami szép grafikai megjelenésű "autos" játék ötletetek a Grid-en kivül? Shift, nem érdekel.
[ Szerkesztve ]

g.gergo
(senior tag)
Teljes játék jár a kuponért, amit ugye kifizettél a vga-val. Hülyeség is lenne azt hinni, h bármi is ingyen van. Szóval teljes játék. 

cintula187
(senior tag)
Igen állítólag STEAM -en keresztűl lehet letölteni.
You say Lady Gaga, I say Dash Berlin You say Hannah Montana, I say Chicane You say Owl City, I say Above & Beyond You say Jonas Brothers I say Markus Schulz You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren

szasanyi
(PH! nagyúr)
Ha csak le kell tölteni az jó! Ezzel az internetes vásárlással gondom van, mert nincs megfelelő számlám és kártyám hozzá. Nem mintha a rendelkezésre álló kerettel sosem lenne gond... 
Szerintem, ingyen van.
Nincs a gyártók kártyái és csomagolásai közt, tízenikszezer forint különbség.
Letöltöd az adott oldalról, kódodat meglesed a kuponon, bepötyögöd és örülsz. 
Szerk:
Vagy menjek a fogyasztó védelemhez, mert lehúztak amiért a kis vagy lite csomagolású kártyát kaptam amikor ugyanannyit fízettem érte, mint a másik ember a nagy vagy full-os kártyáért ?

[ Szerkesztve ]

rocket
(PH! kedvence)
Nem ugyanannyiba kerulnek.
[ Szerkesztve ]
Akkor méginkább örülhet az aki + 1-3 ezer forintért kapott a kártyájához. 

szasanyi
(PH! nagyúr)
Én nem tudom többe kerül-e. Az én MSI R5770 kártyám 37.5k volt, ami nem rossz ár kuponnal... sőt, sztem még anélkül sem. Mondjuk olcsónak sem mondanám.
Jut eszembe: van már infó a következő Catalyst megjelenési idejéről? Mert ez a driver nem egy nagy durranás, úgyhogy mihamarabb jó lenne egy ennél jobb, még ha nem is az lesz a legjobb.

bzs73
(őstag)
Na jöv héten belépek én is a klubba.Lessz egy giga 5770.Kíváncsi leszek rá,mert eddig nvidia volt mindíg,de most jobb választásnak tartom az atit.Meglátjuk.
Figyelj a ventijére, vásárlás után hajtsd meg rendesen, nem-e kotyog/kattog/zörög. Mellesleg nem a gigabyte-ot kell ezért hibáztatni, én sem teszem, hiszen az összes ref kártya, a giga is csak matricáz...egyszerűen forgalomba került egy adag szar venti xy gyártótól (nemtomki), aztán néhányan belenyúltunk a "jóba".