Kicsit nézegettem a HAWK-ot.
2.0-s MSI Afterburnernek van egy kis bugja, valamelyik topikban olvastam is de leírom, hátha segít valakinek.
Rákötöttem a multimétert az MSI VDDC mérőpontjára és amit Droidmester mondott beigazolódni látszik. Minden program 1,2V-os GPU feszt mutat, viszont multiméterrel 1,225V körül mozog a mért feszültség. 1,1V-ra állítottam programok szerint és akkor 1,125V körül mértem, tehát 0,025V-al többet ad neki valójában mint a programok mutatják.
1,1V alatt érdekes dolgot figyeltem meg. Ha 1,08V körülre állítottam az Afterburnert, akkor 1,1V körül adott neki valójában és amikor ennél lejjebb vettem a feszt akkor fagyi volt. No nem volt gubanc, mert kombusztort kilőttem, a gépet restartoltam és folyt. köv. Nem is ez az érdekes, hanem 1,1V alatt már csinál fura dolgokat a kártya. Nem tudom, hogy a multiméter-e a ludas (bár kétlem, mert még 2000 elött vásárolt minőségi cucc.. szóval benne van az anyag rendesen), vagy a kártya feszellátó áramkörénél bizonyos feszültségen előfordul, hogy nagyot droppol. 1,1V-nál pl közben pillanatokra is de be-beesett a feszültség 1,0V körüli értékre. 1,1V felett ezt nem láttam, így lehet másnál is azért nem stabil alacsony feszen a HAWK, mert droppol néha elég keményen. No mindegy maradtam 1,1V felett így szoftveresen 1,1V-on (valósan 1,125V) hagytam. Viszont most jön az MSI Afterburner bug. Amint kilépek a programból és a kombusztorból látom a minialkalmazáson, hogy a feszt és a frekit visszaveszi IDLE-be, ránézek a multiméterre 1,125V-ot látok... na mi a fene.. 
Nem tudom, hogy ilyenkor a frekit is hagyja LOAD, vagy csak a feszeket, de hiába nézed akármilyen programot, a frekit és a feszt is mintha visszavette volna. A valóságban amit tényként tudok igazolni, hogy a feszültség marad a LOAD alatti. Utána kipróbáltam csak a kombusztort nem reprodukáltam a hibát, elindítottam az afterburnert, akkor sem jön elő a hiba, csak ha a feszültségét manipulálod utána marad azon a feszen... hiába resetelsz.
Ez a 2.00-s MSI Afterburnerrel jön elő. 1,6-ossal nem néztem, de mintha a GTX 460 topikba írták volna (legalábbis így rémlik) hogy csak a 2.0-s verzió bugzik.