elméletileg jövő héten lesz Cat 9.2 és 9.3
na majd meglássuk 
Mittudomain!

elméletileg jövő héten lesz Cat 9.2 és 9.3
na majd meglássuk 
Mittudomain!

Egy kis Vantege eredmény.
PhenomII X2 550 2 mag 3900mhz vga950/1350mhz
PhenomII X2 550 3 mag 3900mhz vga950/1350mhz
Kár hogy a 4-ik magot nem lehet aktiválni mert hibás,akkor meglenne a 11K 
3Dmark06:
PhenomII X2 550 2 mag 3900mhz vga950/1350mhz
PhenomII X2 550 3 mag 3900mhz vga950/1350mhz
[ Szerkesztve ]
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.
Nem lenne 11ezer, csak majdhogynem 11ezer, olyan 10600-10700 körül áll meg a kártya AMD procival, hiába húzza az ember az égig... De hát minek is húzni? Alapon is elmegy minden játék fullon... Legalábbis nekem... Ha meg majd nem lesz elég, kap mellé egy ikertesót... 
"Nem lehet minden dáccórájt! - by keresztapám

De a 10K el akarom érni ha törik ha szakad,csak keresek valami progit mert a cata csak 960-ig engedi húzni.
Rivatunere gondoltam, ez kezeli rendesen a kártyát? vagy láttam egy Msi túlhúzó programot itt pár hsz-szel feljebb lehet azt szedem le , gondolom nem gond hogy Sapphire a kártya,mert az 1050-1100mhz-et meg kellene csípni valahogyan 
más:Látom Phenom II 965 BlackEdition-od van,szoktál játszani az NB frekvenciával vagy alapon 2000Mhz-en járatod,csak azért kérdem mert elége megdobja a rendszer sebességét.
Én csak 2400Mhz-ig jutottam utána nem indul a gép.Pedig jó lenne 2800-3000Mhzen járatni akkor már über brutál gyors lenne 
cpu3100Mhz ram1066Mhz(5-5-5-15-2T) ganged Nb frekvencia2000mhz.jpg
cpu3100Mhz ram1066Mhz(5-5-5-15-2T) ganged Nb frekvencia2400mhz.jpg
[ Szerkesztve ]
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.
Te figyu, azt láttad, hogy csak 8-szorosan (PCI-Express) megy a karid a gépedben? 16-szorosat tud a lapod...
MSI afterburnt szedd le. szvsz legjobb 
(#5002) FPSTunker nekem erre a 8.69es drivert dobja ki 
[ Szerkesztve ]
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

Muszáj így használnom mert alaplapomba az elem pont x16-os slot alatt van szall ha valamit elrontok a biosba és resetelni akarom a biost ki kell venni a kártyát hogy hozzá férjel az elemhez.így kénytelen vagyok az alsó slotba használni a kártyát.
De kimértem nem lassabb így se:
Alap vga alap cpu.PCI-Express-8x13194 pont
Alap vga alap cpu.PCI-Express-16x13106 pont
darál0w köszi azt kapom le akkor.
[ Szerkesztve ]
háh.
érdekes.
akkor mi az isten nyilának a 16xos 
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

Bios resethez mióta kell kivenni az elemet 
darál0w LOL tényleg ! 
[ Szerkesztve ]
Minden alaplapon van egy "CMOS RESET" jumper vagy pin - nevezzük ahogy akarjuk - kikapcsolod a gépet és 10 mp-re összeérinted egy fémmel (én csavarhúzóval szoktam) azt az olyan mintha kivetted volna az elemet... (én 20mp-re szoktam biztos ami tutkó)
Azt már rakhatod is vissza a vga-t az elsődleges PCI-E slotba...
(Nem is hallottam még ilyenről amit te csinálsz)

Én azt veszem ki mivel egymás mellett van cmos clear-rel, és az elemet könnyeb kivenni mint azt a kis vacakot átrakni.
Végül is, ha ugyanannyit megy a kari itt is ott is, akkor tényleg 8 hogy hol van... 
na nekem meg ilyet se kell csinálnom, mivel a lapon van egy clear_cmos gomb. reset és powerrel egyetemben 
igaz régen én is így toltam ,mint te 

igen nekem az van. csendes és fasza kis jószág, ja és 960/1300-on simán teker a lelkem.
bitos vagyok benne, hogy a farcry 2 fullon megy rajta.
Audio felvételek készítése protools HD rendszeren nagyon kedvező árakon!
Nem, nem húzom az NB frekit, de már én is kipróbáltam, valóban gyorsabbak a memóriák, de mivel, hogy a játékok alatt ez nem érezhető, visszavettem alapra... Sőt még a CPU voltage-t is -0.1000V -on használom alapfrekvencián.... (mondjuk az nálam 3400Mhz...) 

Ha már a tápoknál tartunk. Ősszeraktam ideiglenesen egy konfogot
K9A2 platinum, geil ultra 2x2 1066 ddr2, 5770 vapor-x, phenom 9500, a táp egy noname 400W-os
és vitte a lelkem rendesen.
ezek a kártyák nagyon jól fogyasztanak.

nekem is 8.69-est dobja ki a linkre
az lehet, h vitte, de ha jön egy koboráram, akkor a sírba is vitte volna magával mindet.
btw te is tanuld meg használni azt a szerkesztés gombot. egyszerű dolog sztm. 
Hali!
Sapphire HD 5750 támogatja a multimonitor megjelenítést vagy mit? 3 monitort kötnénk erre a kártyára, de csak 2 működik. Vagy van valami trükk amit figyelembe kell venni?
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

Az egyik megjelenítőt mindenképpen a Displayport kimenetre kell kötni. Elvileg van Displayport-DVI átalakító is, ha esetleg kellene, elvileg azzal is megy: [link].
Hálás köszönet! Erre nem is gondoltam 
Utánanézek
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

opssz, ahogyan írod...! 
na a lényeg, hogy talán jövő héten lesz hivatalos új driver 
Mittudomain!

Nézze már meg nekem valaki a CCC-ben, (5770+win7) hogy a z AVIVO videó menüpont alatt van-e olyan menüpont hogy Színházi üzemmód.
Köszönöm.
lefényképeztem neked elkültem priviben nézd meg 
http://terkeph.hangya.net/#47.676253276991204+19.52098846435547+12+p

Köszi! 
Most már legalább megnyugodtam hogy nem csak nálam hiányzik.
XP alatt egyébként meg ott a van a színház mód.
Biztosan valami driver hiba lehet.
mivel nekem angol igy nem igazán tudtam hogy van e vagy nincs 
http://terkeph.hangya.net/#47.676253276991204+19.52098846435547+12+p

Üdv!
Az volna a kérdésem, hogy van-e olyan passzív hűtés ami jó az 5750-es kártyára és ha van akkor az elegendő hűtés gyanánt vagy mindenképpen venti kell?
"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."
boltban is lehet kapni alapbol passzív 5750et. 
[ Szerkesztve ]

Köszönöm a gyors választ, a baj csak az hogy ilyet sehol nem találok.Olyan hűtő esetleg amit külön vehetnék rá?
"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."

Így hirtelen jobban örült volna egy forgalmazó linknek nem 
mickemoto tessék iPonon :
POWERCOLOR AX5750 1GBD5-S3DH PCIE
Bár ennyiért már 5770-et kapsz.
[ Szerkesztve ]

Köszi!
Még annyi hogy a powercolor lapján van NS3DH típusú passzív kártya is, ami green feliratos, iletve unplug felirat van a dobozán.
Ez azt jelenti hogy kiegészítő tápcsatlakozás nélküli vagy csupán kisebb fogyasztású?
tápcsati nélküli 
#5031 FPSTunker ez csak a létezését volt hivatott bemutatni. 
ha megkérdezi hol lehet kapni, hát megmutatom neki. de szvsz mindenki ismeri guglit. 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Összerakták végre a gépemet és egy bosszantó hibába ütköztem. Elhoztam informatikus rokontól a gépet, a rendszer(win7) tökéletesen fut, hasít... viszont... játékok tökéletesen feltelepülnek, elindulnak, szép grafikával, majd 1-2 perc múlva elmegy a kép, még megy egy kicsit a hang, majd az is leáll, utána csak a reset marad, annyira lefagy.
Újra raktam már a win 7-et (32 bit), felraktam a legújabb driverokat...stb. de már nincs ötletem.
Esetleg van ötletetek, hogy mi okozhatja?
Intel Core 2 Quad q8300
Asus HD 5750
2 Gb 1333 Mhz
Asus P5P43TD
400 Watt
Windows 7 professional 32 bit (6.1 build:7600)
GRID-et próbáltam, elindul minden max-on... pár kanyar után kép elmegy, az aktuális hang megy tovább egy ideig, lassan az is elmegy, utána csak reset.
Assasin's Creed és COD 4 ugyan ez...
3DMark Vantage-ben elkezdődik szépen az animáció, majd az is hirtelen elsötétül.
VGA-hoz adott CD-n lévő driverrel, illetve netről leszedett Catalalyst sem segített. Start-nál dxdiag-ban elvileg minden rendben, DX 11 stb. Eszközkezelőben minden rendben, máshol sem talál hibát.
A játékokon kívül minden fut ahogy kell. Mielőtt újraraktam, Sketchup-ban rendereltem videót, ott sem volt semmi gubanc.
Az zavar, hogy nem tudom már merre induljak el.
Ötleteket, programokat, linkeket, bármi használható tippet kérnék tőletek, akár pm-ben is. Ha tuti WIN7 torrentet tudtok,amit ti is használtok hasonló konfiggal, azt is kipróbálom akár.
Kérdeztek az ismerőst, aki összerakta, de az ő cégük nem foglalkozik játékokkal, így nem tudott biztosat mondani. Szeretném megtartani a Windows 7-et (ugyan ezen a verzión másoknak fut minden), ha minden kötél szakad, felrakom az XP-t, csak azért egy ilyen konfigon szívesebben használnék 7-est.
Remélem tudtok segíteni, hogy hová kattintsak, hogy rájöjjek a hibára.
[ Szerkesztve ]
Valami túlmelegszik szerintem. Az "event viewer" mit mond?
Start/administrative tools/event viewer....itt is az "application", "system" menüpont alatt keletkezett hibaüzenetek a fontosak.
They drew first blood....
Buta kérdésem lesz: megy a venti a vga karin? Ha ott megy, a proci ventije is megy?
Más:
Ezeken a karikon már 2.1-es PCI-Express csatolófelület van.
Látott már valaki olyan alaplapot amin ilyen van? Mert akárhogy keresem nem lelek...
volna egy rossz hírem:
ugyanígy jártam.... vga kakukk, ment is vissza gariba... de ez csak egy lehetőség, én kipróbáltam másik gépbe, másik táppal, 100%-os ventivel.... hasonlóképp kéne Neked is csinálnod, de most lefogadnám, hogy az a vga döglött, sorry 
esetleg a tápod pontos típusát leírnád? ha noname, sanszos, hogy nem ad elég kraftot....
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tegnap megvettem a Giga 5750-est beraktam a gépbe és induláskor vagy újra indításnál iszonyat sokat gondolkodik mire elkezdi betölteni a Winfos 7-est szerintetek ezt mi okozhatja?
Eladó Dlink DSL-360R modem.
Mármint akkor gondolkodik sokat, amikor már bejött a Windows logo, vagy még közvetlen a bekapcsolás után? (tehát még amikor semmi sem volt a monitoron...)

Közvetlen bekapcsoláskor mikor még semmi nem történt a képernyőn. És újraindításkor is mikor kilépet a win-ből és fekete a képernyő.

Te viszed a gépet a színházba? Nem néznek nagyon a ruhatáros nénik? 
[ Szerkesztve ]
Perillustris

Nincs rá ésszerű magyarázat, nekem is ez a problémám: másél-két percig tart, mire a Windows logó animációja a kis színes pöttyökkel elindul, addig csak a "Windows indítása" sor látszik. Betöltés után nem lassabb a rendszer, s néha a boot is gyorsabb. Általában akkor indul rendesen, amikor kinyomom a boot felénél, majd megind bekapcsolom a gépet (normál indítást választva). Már ha ez normálisnak számít persze.
Átolvastam rengeteg külföldi fórumot a témában ("slow boot", stb.), de valódi megoldást nem találtam. 
Szűz telepítésnél is ez van.
[ Szerkesztve ]
Perillustris
Nekem is ez van, hogy vagy 1 percet kell várnom míg egyáltalán megjelenik valami, és megnyomhassam a DEL-t hogy a bios-ba lépjek... Addig vagy 5x-6x felpörög a vga ventije, meg leáll, felpörög, leáll, felpörög..... De csak a vga ventije... Érdekes... De én inkább a procira gondoltam, mármint arra, hogy ez a 965-ös AM3-as csak a legutolsó bios frissítés után vált "belerakhatóvá"... És még ennek a biosfrissítésnek a neve F8j. igen ott egy kis "j" gondolom még nem végleges...

Köszi a válaszokat akkor ezek szerint nincs mit aggódnom ilyen és kész majd megszokom csak furcsának tűnt a jelenség. 

Az más, a BIOS nekem (és a panaszosoknak is) normálisan indul. A WIN7 betöltése lassul be.
Perillustris

Hello!
Egy-két játék alatt kifagy a gép. Fekete képernyő, semmire nem válaszol, csak újraindítani tudom.
op: win7 64bit
Gigabyte AM3 GA-MA770T-UD3P
Athlon2 X4 620
2 GB DDR3 1333 mhz
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB ram
Chieftec 450W
Esemény naplóban: Kernel Power 41 (63)
Legújabb driver van fent! Memtest, prime95 nem jelzett hibát. (úgy gondolom a memóriát, processzort ki lehet zárni.) 3dmark is lefut.
Far cry 2 pl. még soha nem fagyott le. Mondhatni random szerű... 
Ötlet, hogy mit csináljak?
''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)

Szia
Nekem is ez volt a géppel
Alaplap nem szereti az új VGA-t
Állítólag 1-2 alaplaphoz jött ki javítás
Nézd meg
Sajna az én Abitomhoz nem jött ilyen ki :S
BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu

Nekem a WIN7 lassulása vadi új alaplappal és 5770 Vapor-X-szel jelentkezik.
Perillustris
(#5050) aboriginal74 válasza Perillustris (#5049) üzenetére

Nem teljesen tiszta számomra, hogy érted ezt?! ha feltételezésem nem csal meg akkor te a meglévő Win alá raktál be egy új alaplapot + vga-t és minden egyebet?!, mert ha ez így van akkor azért nem árt letisztázni, hogy egy friss install nem árt a rendszernek ilyenkor... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem csak a bootolás fázisa még bekapcsolás után a BIOS szinten lassú, de az a lap miatt van az Asus P7P55 sorozat nem kapkodja el a bekapcsolás utáni dolgokat...ezone 
[ Szerkesztve ]
i don't know, but i need energy