Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#7001) liqquid válasza Killer01 (#6999) üzenetére

liqquid
(tag)

Hát minimálisan adok igazat neked, de azt is figyelembe kell venni, hogy általába 1 másfél év alatt olyan szoftverek jönnek ki amihez már az 1-2 éves konstrukció réginek számít és lesz ami megfogja, főleg olyan felbontásoknál, és főleg a középkategóriát figyelembe véve, mert lehet egy 5870es még talán bírja akkor is de még ez se 100% :) . Én általában 1-2 évente cserélem a hardvert ha toppon akarok lenni, hogy minden prímán fusson.

[ Szerkesztve ]

(#7002) Dick81 válasza szaszapi (#7000) üzenetére

Dick81
(kvázi-tag)

Bocsesz, hogy bele pofázok de én a pixmania-t hanyagolnám a helyedben. Az 53k-s ár meg valószínűleg elírás. Szerintem 43 akar az lenni :U Ez érdekes lehet.

[ Szerkesztve ]

Nem tudom, hogy melyik a rosszabb! Egy almafa árnyékában üldögélni és almát ropogtatni vagy egy cukrászda kirakata előtt ácsorogni és csorgatni a nyálunkat a finom újdonságokra!?

(#7003) MrCsiT válasza szaszapi (#7000) üzenetére

MrCsiT
(senior tag)

..mert a bolt annyiért adja, amennyiért akarja :)
..és azért van szemünk, hogy ne a legdrágább helyen vásároljunk :C

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

(#7004) FPSTunker válasza liqquid (#7001) üzenetére

FPSTunker
(fanatikus tag)

Pixmánián akkor sem vásárolnék ha ingyen adnák.
53k ár meg biztos nem reális.
Iponon a SAPPHIRE HD5770 1GB DDR5 VAPOR-X PCIE 45k.

(#7005) Killer01 válasza liqquid (#7001) üzenetére

Killer01
(senior tag)

Ha gyakran cserélsz hardvert akkor érthető az álláspontod. Nálam ez másképp működik, én egy vidkarival kb 3 évet simán elvagyok. 1248*1024 felbontásban használom a gépem, de jelenleg mégis az 1 giga vammal szerelt kártyákat nézegetem. Ha 30 k fölött adok ki egy vidkarira, akkor nem 1-2 ezresen állok le gondolkodni. A másik dolog: mivel ezek a kártyák (1 giga vramos)lesznek elterjedtebbek, szvsz -bizonyos mértékben- a szoftverek is úgy lesznek optimalizálva, hogy ki is használják.

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#7006) liqquid válasza FPSTunker (#7004) üzenetére

liqquid
(tag)

Én onnan vásároltam és semmi gond nem volt... Te dolgod honnan vásárolsz :D .

(#7007) Szpisti válasza liqquid (#7006) üzenetére

Szpisti
(senior tag)
LOGOUT blog

Én spec rühellem a házhozszállításos rendelést, mindíg magam szeretek menni a termékért. Az a tuti, amit látok. (sokszor az sem... :U ) Plusz amennyi lóvét rátesznek a házhozszállításért, annyiból 3-szor elmegyek az üzletbe... Amúgy meg nem biztos, hogy itthon van valaki mikor hoznák, mert általában munkaidő alatt szállítanak házhoz, ami érthető is, hiszen ők is munkában vannnak, de hát az is érthető, hogy akkor valszeg dolgozik a megrendelő is... :F
(És az sem baj, ha nem látja az asszony, hogy megint mennyiért vásároltam a "szaros gépembe" alkatrészt... :DDD )

"Nem lehet minden dáccórájt! - by keresztapám

(#7008) stork13 válasza Szpisti (#7007) üzenetére

stork13
(tag)

Vidékről Budapestre elmenni a megrendelt árúért nem 2 fillér. Megvehetem a helyi boltban is, de akkor 15-20%-al drágább. Vagyis a 2-3e forintos házhozszállítás egy 100e forintos rendelésnél nem tétel. Persze 10e forintnál nem éri meg. Viszont ha olcsóbb egy tétel kiszállítással, mint a boltban akkor már inkább megrendelem. Egyszerűbb, házból sem kell kimenni. (Vidékieknek persze.)
Eddig minden alkatrészt tesztek, felhasználói tapasztalatok alapján vettem meg és kibontás után volt szerencsém csak élőben látni. Különösebben nem érdekel egy alaplap, vga stb. színvilága, formája. Működjön és kész. Így nem is csalódtam bennük... :D
Munkaidőben ha szállítják akkor munkahelyre kell rendelni. Asszony nem látja, az ember meg úgyis ott van a melóhelyén.

A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

(#7009) petymeg válasza Szpisti (#7007) üzenetére

petymeg
(senior tag)

én még sosem csalódtama házhozszállításban. eleve a munkahelyemre küldik itt meg mindig van valaki.
mondjuk én messze vagyok BP-től (Ózd), de kb. 2000 huf-ból kijön a futár, ennyiből bajosan járom meg az utat. (más lenne a helyzet ha BP-i lennék akkor valszeg én is elmennék érte.)
a vicc az egészben, hogy a pda-mhoz az usa-ból rendeltem autós tartót meg tokot, a szállítás díja: 3 dollár. :W

érted: BD-Ózd: 200 km 2000 HUF; New York-Ózd 8000 km 600 HUF

[ Szerkesztve ]

SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

(#7010) Killer01 válasza petymeg (#7009) üzenetére

Killer01
(senior tag)

:DDD Ez azér' lehet, mer' New York Ózd testvérvárosa :))

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#7011) FPSTunker válasza liqquid (#7006) üzenetére

FPSTunker
(fanatikus tag)

Csak gariztatni ne kelljen! ;)

(#7012) atiska007 válasza petymeg (#7009) üzenetére

atiska007
(fanatikus tag)

ez valóban így van
én 4000+1000pk-ért láttam itthon gps tokot
usa-ból rendelve 9$-t fizettem összesen :Y

Mittudomain!

(#7013) Szpisti válasza stork13 (#7008) üzenetére

Szpisti
(senior tag)
LOGOUT blog

Módosítom a hozzászólásomat: :B
Aki messze lakik, annak persze másképp éri meg... :R

(#7014) aram01 válasza szaszapi (#7000) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azt én sem értem lehet hogy elírás,máshol minimum egy 10k-val olcsóbban jutsz hozzá

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#7015) gryphus

gryphus
(újonc)

Win 7 64 bit, Sapphire 5570 Vapor-x, 10.2 Catalyst, Gigabyte P-55 UD3 és nem szürke halált produkál, hanem random módon elsötétedik a monitor 2-3 sec-re. Minden Catalyst-et próbáltam nem segít.Hardware hiba lenne?

(#7016) Perillustris válasza tomic (#6846) üzenetére

Perillustris
(fanatikus tag)

men akarok reklámot csinálni neki ezért nem linkelem be

Szerintem meg bátran be lehet linkelni, hogy ne kelljen keresgetni. Ha az Iponos vagy Pixmániás hivatkozások elférnek, nem hinném, hogy egy "hazaival" gond lenne.

Perillustris

(#7017) Vigneau válasza gryphus (#7015) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szeva grifi! Remélem hamarosan csatlakozom Hozzád és megoldjuk ezt a nyominger problémát. Üdv itt a PH!-n. :K

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#7018) szaszapi válasza aram01 (#7014) üzenetére

szaszapi
(fanatikus tag)

de egyébként ennek a drágább karinak más a sorozatszáma,írtam a pixnek

ezt írták:

Tisztelt XXXXXXXXXXXXXXXXXxx!

Megkaptuk érdeklődő emailjét. A termékekről sajnos mi iscsak annyi információval rendelkezünk amennyi a termékek honlapjain a"TECHNIKAI LEÍRÁS" alatt fel van tüntetve.

A termékeket mi sem tudjuk megtekinteni, központiraktárunk távol található. Ezért az Ön által feltett technikai kérdésekre nem áll módunkban választ adni.

Megértését köszönjük.

Tisztelettel:
PIXmania csapata

lol

nem tudják mit fognak forgalmazni ez fasza,akkor minek teszik ki hibás adatokkal,ráadásul ha oc akkor miért az alapórajel van feltűntetve,na mindegy talán 26án több kiderül

[ Szerkesztve ]

(#7019) stork13 válasza Szpisti (#7013) üzenetére

stork13
(tag)

Csak sikerült konszenzusra jutnunk. :R

A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

(#7020) aram01 válasza szaszapi (#7018) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen mert az egyik sima a másik oc verzió,az oc-nek egy picit magasabb az órajele,majdnem hogy elenyésző mértékben de magasabb

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#7021) Szpisti válasza stork13 (#7019) üzenetére

Szpisti
(senior tag)
LOGOUT blog

Még valami:
Az is előny, ha nincs egy kíváncsi asszonya az embernek, aki folyton beleszól, hogyha néha egy kis pénz költ a szeretett gépére... :C

(#7022) szaszapi válasza aram01 (#7020) üzenetére

szaszapi
(fanatikus tag)

de a 39ezer ft-os mint mondtam az már oc-és, nekem is az van.Na mindegy!

(#7023) aram01 válasza szaszapi (#7022) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

most hogy mondtad én is megnéztem a számát nekem is ilyen: (11163-00-20R) és OC,így már én sem értem hogy mi van :F Jó gyökér bolt ez :U

(#7024) szaszapi válasza aram01 (#7023) üzenetére

szaszapi
(fanatikus tag)

Nekem is ez a száma.Majd 26-án talán többet tudni ha árulják,elvileg még nem látták.Saphire oldalán viszont nem láttam az új vapor-xet hogy jönne belőle új,majd kiderül tuti elírás egyébként.Ez akkor lenne kb reális ár ha nem 10MHz-el lenne húzva a kari hanem 100al :)

(#7025) liqquid válasza Szpisti (#7021) üzenetére

liqquid
(tag)

Ebben a dologban teljesen egyetértek, csak sok terméket amit vásárolok, itt helyben sokkal drágábban kapom meg mintha netről rendelném és nem vagyok 1 dúsgazdag fazon :D , mégha BP-n laknék más lenne a helyzet 1 fokkal de így kicsit meg lehet engem is érteni.

Az asszonyosra visszatérve teljesen igazad van :D , ilyen gondjaim sajnos nekem is vannak, ügyeskedni kell rendesen :B ... :D

(#7026) Perillustris válasza szaszapi (#7018) üzenetére

Perillustris
(fanatikus tag)

Az van, hogy ezekben a nagy webes raktáráruházakban általában nincsen dedikált termékfelelős, hiszen a brutális készlet miatt rengeteg ember kellene. Van persze pár ember, aki nagyjából összefogja a dolgokat, a rendeléseket, az árképzést, de a munka nagy részét olcsó órabérű adatrögzítők és raktárosok végzik. Na meg ami lehet, az gépesítve van: robotok szedik össze a megrendelt árukat.

Jelen esetben arról lehet szó, hogy eltérő forrásból szerezték be a videókártyát, ezért más cikkszámot kapott, s mivel a beszerzési ár is több, a fogyasztói ár is magasabb.

Az asszonyosra visszatérve teljesen igazad van , ilyen gondjaim sajnos nekem is vannak, ügyeskedni kell rendesen

Akkor mákom van. Nálunk ő fizette az új monitoromat. :DD

[ Szerkesztve ]

Perillustris

(#7027) Sokee

Sokee
(kvázi-tag)

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egy Sapphire 5750-hez elég-e egy Chieftec GPS-450AA-101 A -tápegység? Azt csinálja, hogy játéknál elkezd melegedni és pörög 1000 el a venti, mi lehet a baj? :W :W :W :F

(#7028) lsc válasza Sokee (#7027) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elégnek elég, csak az alacsony hatásfok miatt sok áram alakul át hővé, emiatt pörgeti a ventit.

Az élet kegyetlen .

(#7029) zso73 válasza Sokee (#7027) üzenetére

zso73
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez egy ilyen táp. A PH tesztben is ezt írták róla.
read me

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#7030) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali.
Felteszem itt is a kérdésemet.
Azt, hogy tudom megoldani, hogy a VGA ventijét ne a catalys vezérelje, hanem ami a BIOS-ba van beállítva? :F
Mert moddoltam a BIOS-t, beállítottam IDLE 50 fok alatt 25%-ot, erre még mindig 35%-on megy a venti... :W

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#7031) atiska007

atiska007
(fanatikus tag)

catalyst 10.3 ha valaki ki akarja próbálni.
Nálam minden oké eddig vele

Mittudomain!

(#7032) priti válasza atiska007 (#7031) üzenetére

priti
(őstag)
LOGOUT blog

Főleg ha ez a 10.2-es valami ajándék kémprogrammal, amit nem veszel észre :DDD Ilyen helyről szerintem ne tölts le drivert, lehet hogy tévedek de szerintem lövésed sincs ki töltötte fel és milyen céllal. Ha ide nem tették még föl akkor egy picit legyél szkeptikus szerintem...

Hardverlesen

(#7033) atiska007 válasza priti (#7032) üzenetére

atiska007
(fanatikus tag)

csak hogy megnyugodj és ne kelts feleslegesen pánikot, innen származik a link.
remélem megnyugtattalak! ;] :N

szerk.: azért nem teszek fel ide fake cuccokat, kipróbálom előtte, és persze verziószámok alapján teljesen világos, hogy nem 10.2

[ Szerkesztve ]

Mittudomain!

(#7034) TomCat85

TomCat85
(tag)

Sziasztok! Most "vettem" - még nem vettem át - egy Sapphire HD5750 1Gb DDR5 HDMI PCI-e kártyát mennyire fogok megbolondulni a hangjától ? :) Illetve ált. mi a vélemény erről a kártyáról ? (próbálok minél több infot összeszedni, mert ha nem okés, akkor max. lemondom a megrendelésem) Köszi a segítséget!

(#7035) Perillustris válasza TomCat85 (#7034) üzenetére

Perillustris
(fanatikus tag)

Én játék mellett nem hallottam, hogy fúrt a szomszéd, és hogy az utcában előttünk dolgoznak jómunkásemberek légkalapáccsal. Szóval nem hangos. :DD

A kérdés az, mennyire jó a füled, s mennyire vagy csendcentrikus.

Perillustris

(#7036) TomCat85 válasza Perillustris (#7035) üzenetére

TomCat85
(tag)

Frankó kilátások, köszi. :F :) Azért remélem, ennyire nem gáz!

(#7037) Szpisti válasza TomCat85 (#7036) üzenetére

Szpisti
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ő nem a kártya hangosságára utalt, hanem a hangrendszere teljesítményére... :DD

(#7038) Perillustris válasza Szpisti (#7037) üzenetére

Perillustris
(fanatikus tag)

Vicc volt persze, nem lesz vele gáz. A csendháborítási bírságot meg majd kifizeti. :))

[ Szerkesztve ]

Perillustris

(#7039) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sziasztok
mi a helyzet ezzel a 10.3-as katalinnal? :U

(#7040) gyiku válasza szaszapi (#7018) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

pixmania:
1. nem tudjak mit arulnak, fingjuk sincs
2. francia raktarbol erkezik a cucc, imadkozz, hogy jo termeket kapj, vagy kuldheted vissza
3. garancia. szerinted?

[ Szerkesztve ]

(#7041) JamesHun válasza aram01 (#7039) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

ez engem is érdekelne, mert elég érdekes dolgokat csinál ez az új verzió
olyan mintha emiatt akadoznának a filmek :S
VLC vel is, smplayer nem megy :S

BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu

(#7042) westcoastog válasza aram01 (#7039) üzenetére

westcoastog
(PH! addikt)

erre én is kíváncsi lennék, de legfőképpen arra hogy javítják e már azt a nyavajás cursor bugot :U

(#7043) aquark

aquark
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Sapphire 5750 512MB-osom a pixtől rendeltem 26+posta-ért, németországból jött, semmi gond nincs vele, 3DMark 05 csak játéktesztek loopban, 3-órán át, és GPU-Z szerint a gpu-hő max. 61°C, szürkehalállal eggyáltalán nem találkoztam.(rám is szállt az ideg, mikor megtudtam a probléma létezését!)

Negatívum: semmiféle papírt nem küldtek (számla, garanciajegy) ?!

(#7044) Fortissimus válasza aram01 (#7039) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

idezet a forumukbol:
"It seems this set don't like many HD4xxx. If you are an HD4xxx user, report back your problem or your no-problem experience. Thanks."

en inkabb meg hanyagolom, a 10.2-es muxik szepen

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#7045) aram01 válasza Fortissimus (#7044) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszi az infót akkor még marad a 10.2

aquark: és ha ne adj isten bekakil a kártya akkor mi lesz? :U

(#7046) tomic

tomic
(őstag)

Sziasztok!
Megjött az uj 5770 esem , és lenne egy kis problémám.
Ha az alaplapon a felső pcie slottba rakom a kari rendesen működik , drivert ujraraktam , itt minden ok. De ha az alsó slotba rakom a vin detöltésnél megáll és nem tölti be.
Előtte is ati kari volt benne (4850). Ha pl egy 3450est rakok bele semmi baj vin betölt és feláll a rendszer.
Mi lehet a probléma?

Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye.

(#7047) Szpisti válasza tomic (#7046) üzenetére

Szpisti
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért akarod rakni a "másodlagos" slot-ba?

(#7048) tomic válasza Szpisti (#7047) üzenetére

tomic
(őstag)

Szellőzés miatt.
Azért nem értem mért nem működik mert előző 4850esem is ott volt és tökéletesen ment. 3450esem beleteszem ez is megy.

Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye.

(#7049) Killer01 válasza tomic (#7046) üzenetére

Killer01
(senior tag)

Nincs bios hibajelzésed, csak a win betöltődése közben kifagy (szóval kép van)?

(#7050) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

GPU-Z v0.3.9

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.