Mester urak,
Segítsetek kérlek, ha tudtok. Nemrég váltottam NVIDIA-ról ATI-ra, és kicsit furcsának találom a full HD képet (DVI-ra van rádugva a videókarin, a másik vége pedig HDMI). Ugyanezt a kábelt, ugyanezt a monitort használtam NVIDIA-val. A kép 1680*1050-es felbontásnál tökéletesnek mondható, aztán amikor felrakom 1080p-re afelbontást, valami "elromlik". Cata control center->Desktop Management->Desktop Properties-> Desktop Area->Basicnél pl. nem is látom az 1920*1080-t, ez nekem kicsit furcsa.
Olyan furcsáknak látom a betűket, és még az Overscale-el is játszani kellett, hogy a teljes képernyőn kint legyen. Normális ez ? 
köszi,
goku

a problémám az hogy (nincs húzva se semmi ) hogy amikor játszok , sőt még simán asztalnál is olyanokat vállal hogy elmegy a kép 30mp befagy és utána vissza jön a kép és azt folyamatosan csinálja időnként...nos hát próbáltam már sok féle drivert eddig mindegyikkel csinálta..és sokszor halottam már azt hogy másnál is voltak ilyen gondok...valami megoldás? ja és a tápom bőven elbírja...windows 7 64bit. üdv

A 6770 720p-n még talán elboldogulna, de csak med+ grafikán.

![;]](/dl/s/v1.gif)
Gigabytos- 5770-esednek?