Hali!
Nagy problemam lenne 
Adott egy maximus formula, eddig nem votl proci, de kiprobaltam egy 631-es tarsasagaban, elindult faszan, KB 2 ora teszt volt meg multheten, aztan proci ki, gep el a sarokba, majd ma sikerult hozzajutnom egy E8400-hez. Bedobtam a procit, kartya, ram bele, hadszoljon, indul is elsore, semmi gond, nezem felismeri 1 giga ram, e8400@3000 stb... Aztan irja, h a proci cserelve vot, vagy default, vagy enter bios, F1, vagy F2 ezeknek megfeleloen. Nyomom, nem tortenik semmi, megin, semmi, nezem numlock, nyomom, akkor kikapcsol, megin nyomom bekapcsol, mondom jovan, akkor adunk neki egy resetet, hadszoljon, nah, eddig ment, mert ezek utan el se indul.
LCD poster kiirja, ha be van dugva a tap, h CPU INIT, aztan ha bekapcs, akkor csekking dram, aztan meg testcmos, es itt meg is all, marad a felirat, h testcmos, aztan ennyi, de nemtom mi a rak lehet, mer a proci ventijet, meg kozben szepen lassan leszabalyozza.... 
Probaltam ma biosresetet is, semmi, akkor mar elemet is vettem ki semmmi, es ott ahol megall, meg a vga-t se csekkolta be, mer ha kiveszem a kartyat, akkor is ugyanez tortenik, semmi sipolas semmi, csak all, ventit aszepen leszabalyozza, es sotet kepernyo.... 
Ha kiveszem a ramot, akkor szepen amikor a poster irja, h csekkning dram, akkor sipol....
Mar midnen eszkozt leszedtem rola, elkepzelni nemtom, h mi lehet, es az a baj, h jelenleg masik procival se tudom kiprobalni 
Valami 5let, esetleg hasonlo jellegu tapasztalata valakinek?
Elore is koszi a valaszt, es sry a nagyon hosszu uziert....