Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#451) Nyugdíjas válasza gombcomp (#450) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nálam is ki vannak kapcsolva az ilyen bohócságok ;]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#452) Hemi 426/RT válasza gombcomp (#450) üzenetére

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

enableden van a kép meg van csak nem mozog mint az igazi ilyen kacat fix képet mutat....
csak kiváncsi vagyok hogy még is milyen amikor az enyém is tolja.
ezt a my logot ezt nem dobták a laphoz :O
Ha konkrét hibákat szeretnél hallani azzal nem tudok szolgálni.....
annyi hogy az enyém nem specedition.....
south-bridge (mindig keverem melyik is az..amelyik közelebb van a procihoz)kontra fat..
csak bebutól a win 10 perc semmi extra kicsi kártya progi és net,hozzá érsz meg égeti a kezed.
ezen kivül a pici gtx-et is megmelengeti melegebb mint volt a giga lapban.
és köszi! :R de szeretném látni ezt a marhaságot hogy müködik csak egyszer itthon az enyémen.

Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve

(#453) Hemi 426/RT válasza Nyugdíjas (#451) üzenetére

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

:)) :F valami betyár vizes megoldásra össze dughatnánk a fejünket :P ;]

Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve

(#454) Nyugdíjas válasza Hemi 426/RT (#453) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Halljam az ötletet ;] :R

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#455) MrCool

MrCool
(kvázi-tag)

Új 0907 BIOS kint van.Nálam sokkal stabiléabb az egész rendszer.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#456) MrCool

MrCool
(kvázi-tag)

És nem indul ujra húzás után.Jelenlenleg 8x465-ön megy stabilan.
Csak ajánlani tudom az új BIOSt.A 0903 nagyon betett nekem,állandóan ujraindult a gép,ciripelt a hangszoró.A CPU temperature detection algoritm finetune annyira jó "sikerült",hogy nálam load alatt 20 fokos a proci a két mag meg 50 fokos (?).Eddig idle-ben 33-34 fokos volt,full load alatt 47fokos. Az SB és a NB AS5-el átpaztáztam.most olyan forró,hogy nem lehet hozzáérni,az Everest meg 61 fokot mutat.
Egészében az új BIOS megoldotta a gondjaimat,amit a 0903-as elb@szott(addig 0802-vel ment simán,csak nem tudtam visszflashelni...)

(#457) X@b3e válasza Hemi 426/RT (#447) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

vettem egy maximust (ha lehet ne huzzatok le ezért a procim ugy is tré tehát annyira mindegy milyen lapban van)

Nana, ki húz le ezért? A lehúzók többsége csak fényképről láttot ilyen deszkát, vagy egyszerűen kevés a háttere a lap bekonfigolásához. Persze tisztelet a kivételnek :)

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#458) Nyugdíjas válasza X@b3e (#457) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Lehetek én a kivétel?:DDD ;]

(#459) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyébként a saját heat-pipe-jával használjátok a lapot? Érdemes új hűtéssel ellátni? :F

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#460) Hemi 426/RT válasza leviske (#459) üzenetére

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

szerintem csak ha vizezel akkor!
de ebben a szegmensben Nyugdijas kolléga nagyon ott van------> sikba csiszolt blokkok és társai...
vele konzultálj szerintem :K

(#461) Hemi 426/RT válasza X@b3e (#457) üzenetére

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

ez relativ szerintem...
mert ha azt nézzük hogy melegszik mint a barom és csak egy két dologgal tud többet mint egy p35 (ez is csak ddr3 alatt ha nem tévedek) és abból is született akkor nem egy nagy szám szvsz...
én ettöl függetlenül szeretem mert stabil és kényelmes nicsenek ezek az elrendezési problémák mint a gigánál és jóbban felszerelt mint egy p35 dq6 és könnyebb rá prochütöt löni!
az benne a szörnyü (kicsit le vagyok perpill maradva ez csak a magán véleményem) hogy rákényszeritik az embereket az x38 -ra(asus tuninglapok pl...)kivonták a piacról a blitzet és más nem nagyon van vagy veszel premiumot vagy strikert (érdekes mindenhol lehet kapni a comando barátjával együtt pedig mindkettö lassan a höskorba kerül...) bezzeg a blitz minden benne van ami jó p35 hüvös chipset iszonyatosan tág feszbeálitások bazi jó kis lap és sehol se lehet kapni.(Achiét akartam meg venni de ö se volt hajlando megválni töle mert nincs helyette semmi ami betyárabb lenne.)
a DFI-be nem mertem bele dölni nem ismerem semmilyen szinten a tapasztaltak azt mondják valamikor még def-biosban sem stabil....

(#462) Nyugdíjas válasza Hemi 426/RT (#461) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Igen ez a blitz jelenség nekem is fura kicsit. Hova dugták a Blitzeket ASUS-ék?:U

(#463) Hemi 426/RT válasza Nyugdíjas (#462) üzenetére

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

Ne is mond ez a rohadék üzlet politika....nesztek parasztok nem olyan jó az x38 de ha másképp nem megy kivonjúk a blitzet a piacról(szerinetem az x38 hoz képest a blitz egy atomreaktor)

(#464) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tehát thermalright mosfet/chipst hűtés annyit ér, mint a rendes heat-pipe, vagy csak nem számít sokat... :F

(#465) Nyugdíjas : értem, köszönöm. :R

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#465) Nyugdíjas válasza leviske (#464) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Többet ér,de nem számit sokat,ráadásul az árából vizet is vehetsz;)

(#466) Hemi 426/RT

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

na és akkor erre a rogos logora senki nem tud valamit javasolni?
értem ugy hogy müködjön mint egy gif kép ne csak egy mezei screen legyen...

(#467) X@b3e válasza Hemi 426/RT (#461) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Őszintén szólva én is Blitzet akartam venni, de már akkor sem (október eleje) lehetett beszerezni.. Két hetet vártam rá, és végül Maximus lett belőle. De nem bánam meg, ettől függetlenül a Blitzel is elégedett lettem volna...

(#468) Hemi 426/RT válasza X@b3e (#467) üzenetére

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

hajjaj ne is mond minden nagykert felforgattam érte még szlovákiába is érdeklödtem de ott se jártam sikerrel.... :W
de szeretem a maximust kellemes kis lap jó felszereltséggel. :P
neked mügszik a rogos logod?
a bekapcs után?
nézd már meg nekem pls.....!!!!!!!! :Y

(#469) Qkackca válasza Hemi 426/RT (#468) üzenetére

Qkackca
(fanatikus tag)

Igaz nem tőlem kérdezted, de a haveromnak nem működik, csak állókép a ROG-os kép.

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | Ballistix@aszekrénytetején

(#470) Hemi 426/RT válasza Qkackca (#469) üzenetére

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

és ö se tudja miért van ez igy?

(#471) Qkackca válasza Hemi 426/RT (#470) üzenetére

Qkackca
(fanatikus tag)

Majd érdeklődöm, szerintem viszont egyáltalán nem érdekli h mozog-e vagy sem a ROG logo, csak menjen a gép rendesen.

(#472) X@b3e válasza Hemi 426/RT (#468) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Műxik... Már ha arra gondolsz, hogy először megjelenik a logo körvonala, utána pedig feltölti színnel. Ha emlékeim nem csalnak, akkor a gyárilag rajta lévő biossal állókép volt csak, és az újabbakkal csinálja már ezt az effektet.

(#473) Qkackca válasza X@b3e (#472) üzenetére

Qkackca
(fanatikus tag)

Ott a pont, köszönöm a tájékoztatást én is ;)

(#474) Hemi 426/RT válasza X@b3e (#472) üzenetére

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

tettem fel új biost.. de nem megy akkor sem.
majd meg nézem még frissebbel hátha azzal megy.
lenne még egy hülye kérdésem:
ez is csak kukacoskodás csak szeretem ha valamit leirnak az ugy is van nem pedig paraszt vakitás...
tehát ha megnézem a dobozát ott ugy néz ki mintha az az alaplapi hütés amin megint csak rogos logo van mintha világitana a dobozon legalábbis ugy néz ki de lehet tévedek.
és köszi a választ! :R

(#475) gombcomp válasza Hemi 426/RT (#474) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Szia!
Nem osztom az aggályaidat... :F
Ha lassabban jelenik meg boot alatt a monitor képe,az animációt pont nem látod (baj hogy gyorsan bootol????).Más...A ROG-os logo bekapcsolható BIOS-ból (kicsit vérszegény fénnyel),akárcsak az OP rendszer alatt,vagy előtt az "LCD poster" háttérvilágítása....
Az alaplaphoz adott DVD-n van egy alap BIOS amit ha beírsz akkor olyan lassú az animáció,hogy még meg is áll :DDD
Én is maximalista vagyok- bizonyos esetekben-,de a cucc működése a fontos, :K vagy
a LOGO nálad DEMO célokat szolgál :F (pukkadjon meg a szomszédék Tompikája!!!!). :C

[ Szerkesztve ]

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#476) Hemi 426/RT válasza gombcomp (#475) üzenetére

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

nem csak kiváncsi vagyok! :K
de köszi azért hogy segitesz! :R
tényleg hálás vagyok! :))
abban viszont igazad van hogy gyorsan bootol mert csak egy kicsit lehet látni mintha valami mozdulna a narancs foltban a bal felsö sarkán.
egyébként csak ilyen elfuserált vagyok mindig elveszek a részletekben,ja és mindent tudni akarok sajna ilyen vagyok de majd csak kinövöm..... :U

(#477) X@b3e válasza Hemi 426/RT (#474) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

A bordán a ROG logo nekem sem világít :)

(#478) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem éppen ide tartozik, de nemtudom volt e már de elég érdekes :)
Mondjuk láthattunk már példát erre a P5k sorozatnál is.

[ Szerkesztve ]

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#479) X@b3e válasza Shkiz0 (#478) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

A sima Formulánál előfordulhat ilyesmi, az SE-nél nem igazán :B

Személy szerint én még nem találkoztam ilyennel...

[ Szerkesztve ]

(#480) Keldor papa válasza Shkiz0 (#478) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A P5E a Maximus Formula nyákjára épül, nem gyártottak neki külön nyákot.
A P5E tehát lényegében egy butított Maximus Formula...

X@b3e: Sima és SE az tök ugyanaz, csak az SE-re vízhűtést lehet pakolni az NB-re... ennyi a különbség...

(#481) X@b3e válasza Keldor papa (#480) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Nem lehet pakolni, hanem gyárilag az van rajta. Pont emiatt nem lehet egyszerűen átcimkézni ;)

(#482) leviske válasza X@b3e (#481) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudtommal az SE-n csak a heat-pipe különbözik a sima formulától....ebből következik, hogy az SE-hez sem használnak külön nyákot. :F

Mind1, én attól még nem döntök ugy, hogy P5E-t veszek, mert a maximus nyákjára épül. :)

(#483) Hemi 426/RT válasza X@b3e (#477) üzenetére

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

a dobozon akkor is ugy néz ki..
de hát ha a kolléga mondja akkor át turom a biost hátha nátha!
ez a matri ez érdekes.... roppant érdekes!

(#484) X@b3e válasza leviske (#482) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Annyiban különbözik a heatpipe, hogy az nb-re vizes blokkot tettek. A nyákot ez nem befolyásolja.

(#485) gombcomp válasza Hemi 426/RT (#483) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

BIOS\On Board Devices Configuration\ROG LOGO LIGHT\Turn On.... :))
Sajna csak most kerültem a BIOS közelébe,de ha ígysem"ég"van egy sima kétpontos
csatlakozó amivel az alaplaphoz csatlakozik.Több ötletem nincs... :)

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#486) Nyugdíjas válasza Shkiz0 (#478) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ez a fogyasztói társadalom mán csak iylen csúf dolog:DDD
Na az én P5K-m biztos nem egy átmatricázott Blitz,az tutyi:DDD

(#487) erozsolt válasza Nyugdíjas (#486) üzenetére

erozsolt
(kvázi-tag)

Tenyleg nem lehet Magyarorszagon hivatalos forrasbol vizhuteses Maximus Formulat venni? Vegigneztem minden arlistat, megkerdeztem a boltokat, _megrendeltem_ egy Maximus Formula Special Editiont, erre mi tortenik? Mutatja a srac a penztarnal, hogy itt van az alaplap, minden a megrendelolap szerint, szerencse, hogy pont ott van rajta az ablak, es mondom neki, na ez a nem Special Edition. Visszament az irodaba, 5 percig hivta a nagykereket, de mindenhol a _sima_ van beirva "Special Edition"-kent! Ja, a bolt korrekt volt, A4Team, o kert bocsanatot, es egy szava nem volt, hogy nem akartam atvenni az alaplapot. A nagyker, az en tipusomon meg HRP, de valoszinu az Asus irta el, mert tobb nagykerben is ugyanez a sima fut "Special Edition" neven.

[ Szerkesztve ]

Asus Maximus Formula, Q6600@3.6 + Thermalright Ultra Extreme + S-Flex, Corsair HX520, Corsair TwinX4096 DDR2-800, Gainward 8800GTS 512

(#488) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valakinek volt hasonló (az U.I. utáni rész) problémája a lappal és ha volt, akkor egy bios frissítés megoldotta a problémát? :)

(#489) Nyugdíjas válasza erozsolt (#487) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

HRP-től nem lepődünk meg semmin:U

(#490) westlake válasza leviske (#488) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

allitolag az osszes 1.02g revizios lap hibas memkezeles teren (nem tudom, hogy ez konkretan mit takar).. nalam pl az egyik vddr mosfet majdnem elegett.. a forrasztasnal meg is barnult..
szerintem a ramiris-ben levo lap az special edition..

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#491) erozsolt válasza westlake (#490) üzenetére

erozsolt
(kvázi-tag)

ramiris nyilvános árlistáján csak 1 féle alaplapot találtam, gondolod az vizes lenne?

Asus Maximus Formula, Q6600@3.6 + Thermalright Ultra Extreme + S-Flex, Corsair HX520, Corsair TwinX4096 DDR2-800, Gainward 8800GTS 512

(#492) westlake válasza erozsolt (#491) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

mindig is egyfele maximus formula volt es amikor en vettem naluk, akkor meg se-t adtak.. aztan nincs kizarva, hogy ok is elkurtak a dolgot..

I'm out.

(#493) Hemi 426/RT válasza gombcomp (#485) üzenetére

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

nekem ilyen opcio nincs a bios-ban
feltoltam a 0907-est abban sincs!
nekem csak az lcd postert lehet majmolni...
ja de viszont néha mükszik a rog logo mint bios logo de csak 1 secre néha.

(#494) SimonYana válasza westlake (#490) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

westlake!
(szerintem a ramiris-ben levő lap az Special Edition..)
ASUS Maximus Formula
LGA775, Intel, Intel X38, DDRII, PCI-E x16, ATX, Gigabit LAN, Raid, Asus 3 év 68628 ft

Ennyi pénzért elképzelhető,hogy vizes Formula,de ennyiért már talán nem jobb egy P5E-t venni és külön vizes blockot venni rá?
Nagyon gondolkodom,hogy mit is vegyek. :R
valakinek valami ajánlata Uraim!....
:R

[ Szerkesztve ]

® SimonYana ®

(#495) leviske válasza SimonYana (#494) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennyiért már inkább egy P5E3 Deluxe.... :C

(#496) SimonYana válasza leviske (#495) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Az igaz,de nem akarok még venni 85 ezerért DDR3-as ramokat.
Mert annyiba kerül Pl.:Corsair 1600-as

[ Szerkesztve ]

® SimonYana ®

(#497) leviske válasza SimonYana (#496) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor 50k-val drágábban veszel egy olyat, amihez adnak 2GB DDR3-at. :DD

MOD: off

[ Szerkesztve ]

(#498) Hemi 426/RT válasza SimonYana (#494) üzenetére

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

68-ért biztos spec edition szvsz!
vagy beszálsz vagy nem...
de sokan mondták p35 inkább mint x38
nem is tudom kivel beszéltem ...valaki mondta hogy azért annyira nem egyszerü az a vizes blokk ezeken specces lapokon mert csak olyan átméröjü csatikat lehet használni hozzá mert nem cserélhetöek a csonkok meg vékonkák stb... ha hülyeséget irtam akkor a másik ok hogy off-ba van :U

(#499) leviske válasza Hemi 426/RT (#498) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az x38 szerintem annak éri meg, aki ATi R680-as kártyát akar, vagy CF-be akar két RV670-et. :R Engem rég nem érdekelne a X38, ha nem lenne képben a CF... :)

[ Szerkesztve ]

(#500) Nyugdíjas válasza leviske (#499) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Hát igen,valóban ez az egy vonzereje van az X38nak. Legalábbis számomra nem nagyon tud más értékeset felmutatni,mint a 2x PCI-e x16 :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.