Kössz 
Let's talk..........

Kössz 
Let's talk..........

nekem is se van es en nem kaptam semmifele senzorokat..
I'm out.
Akkor tajwani néni lenyúlta, vagy a csúnya magyar nagyker...
Tody kapott, ill nemtom lehet ki sem bontotta a csomagot... 

nem nagyon zavar.. ugy is kapok majd egy vadonat ujat 
[ Szerkesztve ]
I'm out.
Mé meghót, vagy mi lőtte?
R.I.P. 

asszem elso korben nem birta, hogy nehanyszor bekapcsoltam a gepet ugy, hogy a socketben allt a lecsapadott para, masreszrol (lehet, hogy pont emiatt) valami betegsege volt az egyik mosfettel is (memoria resz) 
I'm out.

Bevállt nektek ez a maximus formula? mert most lehet eladom a lapomat és venni akarok valami igazán utos lapot......És kiv vagyok ti mit ajanlotok jelenleg melyik a legjobb?
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Szerintem várjál vele!
Ha már ennyi pénzt költesz lapra várd meg az újakat.
Tudom zsákba macska,de ez már így megy jó ideje. 
® SimonYana ®

És arrol nincs valami bemutato vagy teszt hogy mik jonnek?
X48ak...vmivel jobb ramkezelés...no meg drágábban, mint egy X38.
Sztem max új foglalatra lesz érdemes váltani... 

ez a maximus formula nem jo?ÉS amugy mi kulonbseg van a formula és az extrém kozott a vizen kivul?

Formula-DDR2
Extreme-DDR3
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

itt elég rosszakat mondtok a maximusrol meg hogy a quadot csak max 460 Fsb ig tudjatok vele huzni ahogy olvastam hat én lattam amerikai oldalakon hogy sima 2 magossal 570 FSB quaddal meg 510 fsb t értek el...Nemtom akkor mi az igazság mert nem szeretnék beleugrani egy rossz vásárba....
Nem mind1, hogy 24/7-es eredményt vesszük, vagy csúcsdöntögetős eredményt. Az sem mind1, hogy milyen hűtő van rajta...szerintem az a 460fsb lazán jó.
És azt is figyelembe kell venni, hogy a kétmagosok elvileg jobban tuningolhatók, /mert/ kevésbé melegednek, mint a quad-ok. 
Szerintem X38-as lapok közül senki nem tud jobb választást mondani, mint egy Maximus. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Valóban a Maximus az egyik legjobb X38 board, de a DFi X38 is elég ütős egy lap!
Abit és Gigabyte lapja is elég jó szvsz.

Igen csak az a furcsa nekem hogy pl régebbi p35 os blitz formula sokkal jobban birja az fsb tuningot mint ez pedig ez ujabb lap..?

Nagyon kiváncsi vagyok az IX38 Quad GT-re,egyre jobban...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Nah én is belépek a klubba megrendeltem a maximust special editiont.....keddre van itt.....kivancsi vagyok mar ra remélem a vizem is megjon addigra... 

Nem hiszem, hogy csalódni fogsz, főleg ha vízzel használod. Jelenleg a MAximus a legjobb választás X38 fronton.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

ezzel a kijelentessel azert vitaba szallnek

I'm out.

Valaki tud valami orvosságot?
A satákra dugtam 2 db írót,és ha írni akarok mindkettővel egyszerre belassul 1,2-1.4-re.
Valamit állítani kellene a bioszban,vagy valami gáz van a vezérlővel?
Köszi a segítséget! 
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®

Szállj... Mégis mellik X38 megy magánál' jobban 

nezz meg mit megy a dfi lapja (is)
I'm out.

néztem 
túl sokat teccik warezolni 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
há'denem? megláttam egyet az apróban és gondoltam meglesem mi kerül annyiba mint 3 db P5K
erre AM2-es lap fogad a gyártói oldalon
beszz.... majdnem
szerk: mindenkinem AM2-es X38 lapot!!! 
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Azt már rég tudjuk, hogy ASUS-éknál csini titkárnőket alkalmaznak mérnöki-beosztásban is

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Eddig találkoztál ramproblémákkal?(Alaplap oldalról)

Sziasztok! Egy kérdés, van az Asus p5e-nek külön blogja, vagy maradhatok itt? Mivel én nem találtam. 

Ja közben mégis megtaláltam. 

beleptem a klubba egy extremmel. nem tudom mennyire hasonlo a ket deszka a RAM-okat leszamitva. lehet, hogy csak nevrokonok, es azon kivul semmi azonossag nincs a ket alaplap kozott.
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

Sima Formulához ki melyik bios használja?
Mindig csodálkozom, hogy mennyit költesz gépre.
Valszeg többet, mint az éves fizetésem. 
Mondjuk én csodálkozom, amikor szintén vettem egy Maximus Formula-t. Igaz, nem DDR3-as. 
--R.I.P JuanG--
0907.
--R.I.P JuanG--

Majd számolj be a tapasztnyalatokról,mert nálam is küszöbön a váltás,és én is ezt a deszkát néztem ki

elso tapasztalatok alapjan tokeletes megelegedettseggel hasznalom a lapot. be kell ismerni, hogy a tobbi DDR3-as x38-ast nem lehet vele egy lapon emliteni. szerencsere itt nincs meg a FSB : DRAM 1 : 2 oszto bug. ha ilyet szeretnel, akkor siess, nehogy az legyen ezzel is, mint a blitz extremmel is tortent. egyik naprol a masikra egyszeruen eltunt. csak ajanlani tudom! persze egeszseges ram melle 
[ Szerkesztve ]

Na, jönnek az Extremes burzsulyok...

Nah beléptem én is a klubba még gyari a bios...eloszor megnezem igy milyen aztan rakok fel en is ujat...

azert burzsuly valaki, mert ilyet vesz? nem inkabb te vagy irigy? 
Én spec. irigy vagyok!
Jó kis masinád van, hol is laksz? 
(#591) Szatesz:

[ Szerkesztve ]

Hát előbb valami épkézláb RAM kellene bele(Cellshock of korsz
). De hamarost meglesz,remélem addig nem tűn el a piacról...
Hát március-ig, azaz a Rampage-ig tuti lesz a piacon, és szerintem utána is lesz majd. Blitz-ből állítólag sokkal kevesebbet gyártottak, mint Maximus-ból.

De, főleg a ramodra 

Most léptem be a (Maximus Extreme) klubba! 
Mondjatok nekem akár priviben DDR3-1800-as RAM lelőhelyeket! Mert azt nem kaptam. 
Köszi: Zoli

ha a lapod itthonrol van, akkor aki hozta, szinte 100%, hogy tudni hozni Corsair 1800-ast is. csak lehet, hogy rendelni kell.

Sajna nem rendelhető ott, valami más tippet adjatok DDR3 RAM-ra! Köszi
Zoli
Ez is jó? Vagy csak belföldről... 
Ebben az oldalban megbízhatsz, a nagy ram-os topikban ajánlották nekem.