ezt a tuningot szoktam használni [link]
[ Szerkesztve ]
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!

ezt a tuningot szoktam használni [link]
[ Szerkesztve ]
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!

Segítség kéne nekem.
Nem nagyon értek hozzá azért kérdem:
FSB Frquency miért nem tudok állítani?
szorzót sem tudok.
Ocz memória van benne ami 1600Mhz és elsőnek 1333 ismerte fel beállítottam 1600-ra 12800-ra és 1,9V-ra amennyire kell és emelte a procit is.
Valaki nem tudna segíteni hogy mit csináljak hogy tudjam kezelni?
Asus Maximus Extreme, Intel Core 2 Duo E8500, cooler master geminII (coolink swif2 120p) OCZ Platinum 1600 Mhz 2x1Gb, Radeon HD 4870X2,chieftec cft-750-cs

Valaki!!
Segítség!!
Asus Maximus Extreme, Intel Core 2 Duo E8500, cooler master geminII (coolink swif2 120p) OCZ Platinum 1600 Mhz 2x1Gb, Radeon HD 4870X2,chieftec cft-750-cs

probléma elhárítva.

A proci órajelét szeretném 4Ghz-re álítani. 10*400 ra gondoltam.
A kérdésem annyi lenne első körben hogy mik azok a feszek amiket a proci, alaplap még károsodás nélkül elvisel.
Nb, FSB, PLL, VCOR.stb.
24/7 be szeretném használni, nem csak egy tesztig. Vízzel van hűtve.
Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.

Szerintem kb maximum feszek károsodás nélkül:
CPU: 1.4 (kb 1.386-os VID lesz CPU-Z-ben)
CPU PLL: 1.52 (nincs értelme növelni)
North Bridge: 1.63 (ha ezt is vizezted, akkor esetleg több) (ez gyári borda + prime95= kb 70fok!!!)
Fontos, hogy a gyári színek, amik figyelmeztetnek arra a BIOSban, hogy túl ne feszeld a procidat, a 2magosokhoz lettek színezve, tehát egy "sárga" értékkel simán szétégetheted a cuccot!

Köszike a választ, de nem tudtam sehogyse kihozni belőle többet, ennek a procinak itt a vége sajna.... avagy én nem tudtam sehogy működésre bírni, de köszönöm a segítségedet...
Üdv

de rohadt jól nézki 

Eladó maximus formula 

sziasztok, eléggé megált a topic, de hátha.
jelenleg ezt sikrült kisajtolni a lpaból, de azt vettem észre, hogy az north bridge eléggés melegszik, jelenleg 533mhz fsb melett terhelve 60C ill valamivel fölé is megy, mennyire problémás ez? fesz be van lőve neki 1.41-re de nem tudom eldönteni kell-e a plusz hűtés vagy bírni fogja így is.
[ Szerkesztve ]

Jelenleg 55fok az északi hid a lapon. Kérdésem anyi lenne, hogy menyi az ideális hőfoka ill ha teszek rá (nem a gyári kieg) hűtőt akkor lejjebb viszi? Ha igen menyivel ill megéri bajlódni vele? Terhelve olyan 65-70fok.

Nálam volt anno 77fok is, és bírta órákig.
Tudtommal, ha túlmelegszik, akkor előbb fagy le a gép, mint hogy károsodjon. (Erre ne alapozz, ha mégis elégeted, nem én mondtam!
)

Ja és mielőtt új hűtést vennél érdemes lenne leszedni a bordát és újbólpasztázva visszarakni. Sokat számít, hogy nem a szarrá száradt hővezető van a bordák alatt!
Én továbbá vettem egy 40 milliméteres ventit az északi híd hűtésére, ezzel sikerült több, mint 20 fokot lejjebb tornázni. Én ilyet vettem.
Felszerelve így festett: kép1, kép2, kép3, kép4
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Ti melyiket vennétek meg inkább és miért?
Rampage Formula vagy Maximus Extreme.
Vagy esetleg P5Q DELUXE?
Köszi előre is a válaszokat!
"Van a trón mögött valami, ami a királynál is hatalmasabb." - Sir William Pitt

Én személy szerint Maximus Extreme, P5Q Deluxe, Rampage Formula sorrendet mondanék!
" Maybe it's the thug in me "

Sziasztok !
Tanácsot kérnék: maximus extreme / 2x2 GB ram, FSP 500 W táp / alaplap rakoncátlankodik, van hogy csak cmos reset után hajlandó felállni a rendszer, van amikor csak 1 memoriával indul 2-vel nem. Minden ellenőrizve / kivéve a táp / ill. cserélve és tesztelve. Nem tudom a táp lenne kevés vagy a bios ill. az alaplap szórakozik.
Bios = 1302. Kérdésem táp, bios lehet-e, vagy alaplapot vigyem szervizbe, ill. melyek a lehetőségek mert még garis az alaplap. Tapasztalatokat, tanácsokat köszönöm.
Köszönettel előre is!
Üdv ! Imi

Milyen hibat produlál? Kek-halál, win fagyás v boot közben?

Üdv !
Fagyás is van, van hogy leáll. Bekapcsolás után csak az alaplap bejelentkező képernyőjéig jut el s kéri az F1 - F2-őt. Van hogy 2-3 reset után áll fel csak a rendszer.
Bios mentés-kilépés után nem mindig indul el egyből.
Üdv ! Imi

Szerintem a lappal lesz valami, de közelebbit nem mernék mondani .. (ramot, tápot könnyen kitudod zárni, biosból nekem is ugyanaz van fenn, probléma nélkül megy vele

Üdv !
Köszönöm válaszodat.
Ment vissza gariba ill. szervizbe, kb. 1,5 hetet mondtak a bevizsgálásra.
Kíváncsi leszek mit mondanak. Ha netán jó akkor bevizsgálási díjat kell fizetni.
Üdv ! Imi

Sajna táp gond volt, tápcsere után működik rendesen.
Tesztelem másik táppal folyamatosan.
Nem gondoltam volna a táp gondot !?
Üdv ! Imi

Nem tudja valaki hogy Asus Maximus Extreme lap kezel-e 4GB DDR3 modult? Vagy csak 2GB-seket?
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

Üdv!
Igen kezeli a 4GB modulokat is, nekem 4x4GB DDR3 van benne.
Üdv ! Imi

Minek raktál bele 16GB-ot ha csak 8at ismer fel az alaplap? 
Chosa921 felhasználónak 3 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Üdv.:Peti

Meg a másik dolog ami engem érdekelne azaz hogy nekem is van egy ilyen extremem és dual channelbe akarom üzemeltetni benne a ramjaim és első kérdésem az lenne hogy melyikbe rakjam, második hogy hol és mit kell állitanom rajta ahoz hogy dual channel "aktiválódjon" is?!
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Chosa921 felhasználónak 3 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Üdv.:Peti