ha azt vesszuk, hogy ez a p35 utodja (akarhogy is), akkor joval 600mhz felett kellene lennie

I'm out.

ha azt vesszuk, hogy ez a p35 utodja (akarhogy is), akkor joval 600mhz felett kellene lennie

I'm out.

Én is belevágnék az x38-as dologba de még igen ajos a dolog és nem nagyon akarok itt küszködni vele 
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

Kijött a Maximus Formula 0701 BIOS
Ennek ellenére az X-Fim még mindig nem hajlandó életre kelni... 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

A képeid alapján, a bordák lefogatásának méretei megegyeznek a P5K Premium-os alaplapéval! És nem is hűtenek nagyobb felületeket! Ugye?
Ezek erre a lapra is jók lennének?
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S

0702 Beta BIOS
Csak úgy sz@rják az ASUS mérnökök ![;]](/dl/s/v1.gif)

szia
ezt a 0702biosszal csináltad???
Mennyi fesszel????
[ Szerkesztve ]
https://picasaweb.google.com/cserkosz/DropBox# " Samsung Galaxy s2 "

Nekem is 460 fsb-t megy quaddal, de még az első 04-es bios van fent. Hétvégén kipróbálom valamelyik újabbatt
Egy eredmény 450-en: winrar
A quadom 9es szorzóban már pont nem viszi ki a 460at 
[ Szerkesztve ]
www.pcvizhutes.hu

Ne csodálkozz ezekkel a ramokal!
Nekem is ilyen van csak gariztatom,mert az egyik megadta magát. 
® SimonYana ®

Ennyire jók ezek a formulák?
Azért Gigáéknál nem nagyon látok ilyen rar eredményt.
Remélem az Asus kidob valami hasonló X48-at.Azt meg veszem.Addig már nem variálok.
® SimonYana ®
Nem a Formulán van a hangsúly...
Quad 4 ghz..az azért már odabasz.
én 2353p kapok Quaddal(3,5 ghz) Asus P5K-E lappal.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

Így van a 4ghz már elég morbid. Sajnos ott már nem stabil a proc, de superpi winrar ilyemi még lefut. 3.8-on még beton stabil, ott nekem is 2300-2400között csinál. Nyilván a winrar nagyon ram függő is.
Azt hiszem van még benn egy kis tartalék főleg a ram terén, de tegnap nem igen volt rá időm, csak kiváncsiságból egy gyors próbát csináltam.
Egyébkén érdekesség, hogy ez az eredmény 32bites xp alatt készült, ugyan ezzel a beállítással nálam a vista 64bit 1800körül csinál.
Ez az egyetlen aminél ilyen komoly hátrény van a vistával szenben.
Superpi, everest mérések szinte tök ugyan azok.
www.pcvizhutes.hu

méghogy gigáéknál nem látsz ilyen eredményeket akkor tessék:2652
Mac Mini (2011)

Azért nem látsz ilyen winrart,mert még nem álltam neki 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

és ez is elég érdekes:
hasonló beállitások mellett memo eredmények : westlake eredményeimaximus formulával
én erdményeim x38dq6 gigával
Mac Mini (2011)
Pedig vannak csak a tulajok nem szarakodnak ennyit!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Sajnos sok mindenben lassabb a Vista
, bár nekem mint OP-rendszer bejön attól függetlenül hogy 32bit XP SP2-öt használok jelenleg.

Ezzel én is így vagyok.
Vista 64bit fut a ram miatt nap mint nap, de ha belémköltözik a kisördög és méregetek, akkor csak is xp egy külön hdd-ről.
www.pcvizhutes.hu

Szarakodnak azért ott is eleget 

Én meg csak a VISTA 64 bitel dolgozom lassan 1 éve.
Már azt sem tudom milyen az XP.
Sokmindenben szerintem sokkal gyorsabba Vista 64,de a tesztelésnél biztos jobb az XP!
® SimonYana ®
A tesztekre xarnék ha csak az lenne lassabb.A memo kezelése valós alkalmazásoknál észrevehetően lassabb.Játékok alatt is lassabb.Munkára viszont talán jobb mint az xp, viszont vegyes használatra az XP a nyerő. 
Anand féle Maximus Formula SE! teszt...
[ Szerkesztve ]

Vkinek esetleg tuningeredmények/bios beállítások?

kozben mar rajottem, hogy mi lehetett a problema.. a 64 bites xp.. meg nem biztos, de erdemes lenne leellenorizni.. hajra-hajra (nekem garban van.. igaz, itt porosodik mogottem mar tobb hete.. "garban")
egyebkent majd szeretnek egy ilyen atfogo cl-es es osztos/szorzos tesztet csinalni a c2d-ket tamogato chipsetekkel.. csak az a baj, hogy (szerintem) nincs olyan i975-os lap, amiben menne a quad.. esetleg tevedek? 
[ Szerkesztve ]
I'm out.
P5W64 WS Pro-ban tűrhetően megy...

kerem kolcson 
I'm out.
pü.

nalam siman mukodott benne

mod: egyebkent van 802-es beta, de lusta vagyok feltolteni ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
I'm out.

Már gariban van az X-Fi. Amúgy Bad Axe2-ben is szólnia kell a Quadnak
Lehet egy buta és érdekes kérdésem?
Ha nem, akkor is felteszem, legfeljebb nem válaszoltok.
Nah, az volna, hogy: ehez a laphoz teljes kaspersky és s.t.a.l.k.e.r. jár? Mert az asus honlapon nem írják és gondolkodok eközött a lapközött és a p5e közt. 
A válaszotokat előre is köccöntem.

[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

A special-hoz én kaptam...
www.pcvizhutes.hu
Most már csak azt kell megtudnom, hogy a simához van-e... 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Van az országban sima is? Én csak SE-t láttam mindenhol.
Gianni aszem simát árul 49k-ért. 

Az látod lehet. Nagykerben viszont csak SE-t láttam, és az árából kiindulva ez sima lehet.

Hól árulnak specialt.Nagykereknél nem nagyon látok.
Vennem kellene egyet.Raidet próbálta valaki a formulán?Mert a P5K DX-en ha betettem egy raidkarit , eltünt a Raidtömböm( az alaplapi).Tudna valaki valami infót?
Köszönöm előre is!

® SimonYana ®

Szivás ez a RAID,én le is tettem róla
Nyilván egy jó RAID-kártyával menne,de igy...
Minap is szétesett csak ugy seszó-sebszéd a tömb,aztán kaparászhattam vissza az adataimat. Az a baj, nincsen nekem ehhez kedvem 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

ok nélkül nem esik szét
ha megtörtént, könnyen visszállítható (főleg ha erre felkészülsz és lemented az mbr-t)

Sziasztok!megtuná nekem mondani valaki, hogy a Maximus Formula Special Edition csak vízhűtéses chipsettel van vagy van passzív hűtéssel is?! 
Isten csak azért tudta hét nap alatt összehozni a világot, mert nem kellett kompatibilisnek lennie az előző verzióval.

Azért special mert vizes blokkal van szerelve.
Ha téged ez nem érint, keres sima asus maximust, bár ez elég nehéz ügy. Teljesen ugyan az egyébként a hűtésen kívül.
www.pcvizhutes.hu

A nagykerben most tudok ilyet,de nem tudom még én sem,hogy ez a vizes vagy sem.
Asus s775 MaximusFormula 36 hó gari 57 660 Ft
Majd rákérdezek,mer elég hanyag,pontatlan az árlistájuk .
® SimonYana ®

Ez tuti a sima léghűtéses rev. Bár az ára nem kevés egy tel-t tényleg megér, hátha
www.pcvizhutes.hu

orvendjunk! beta bios 0901
mondjuk ahogy enezem, nem sok haszna van..
1. Fix system may not boot with total of 4GB of ECC DIMM when enabling Memory Remapping option in BIOS
I'm out.

Nemlátok sehol vízhűtő csonkosat.Mindenki csak a simát árulja.
Minden oké ezekkel a lapokkal?
Most szóljatok,mert venni szeretnék.
Köszi!

® SimonYana ®

ki az a mindenki? ha 65k koruli az ara, akkor se, ha 10k-val olcsobb, akkor sima..
I'm out.

ASUS MAXIMUS FORMULA TULAJOK FIGYELEM
Arra lennék kiváncsi, hogy van é olyan közületek, aki elégedet ezzel a lappal?
Annyi rosszat olvastam már rolla, hogy északa is ezzel álmodok.
Leginkább itt [link] és itt [link] szidják (ezek mind tulajdonosi vélemények, ép ezért bizonytalnitanak nagyon el).
Csak azt nem tudom, hogy ez most a tipikusan olyan efectus, hogy csak az panaszkodik forumokon akinek baja van, aki viszont elégedet az el sem látogat oda.
Nem ritka az akinek csak a második csere volt jó. Elég gyakori akinek egyenesen a dobozbol nem volt hajlandó boot-olni.
Itt [link] van egy nagyon érdekes leirás. Elég alapos review (nem a szokásos fizetett dolog) és az lett a vége hogy elszált neki, de előtte el füstölte 1 pár memoriáját a DDR overvolt (amiröl szintén olvastam máshol is, hogy gondja van az embereknek), de mikor vissza vitte a boltba cserélni, ott azt mondták, hogy nem lesz már ilyen, mert a sok baj miatt az ASUS új verziot ad ki. Franc sem tudja, hogy eböl mi igaz. Mert ha igen akkor talánérdemes várni.
Egyébként az alaplap kivételével, az alábbi redszer mellé szeretnék egy ilyen. HA van aki összintén ajánlja.
Egyébként összeségében az a véleményem, hogy a régi (minöségéröl hires) ASUS az idén nagyon mellé fogot a minöség elenöreivel, mind ki kéne rugni a picsába.
A premium-rol, ami szinte mindenkit érintő SATA2-es problémával küzköd, az még a mainapig nem vonták ki a forgalombol, Ami igazán otromba. PErsze tudom, hogy verseny van, de ez tutti, hogy nem tesz nekik jót, én nem vakok mert bizonyára látják a sok garanciábol vissza kapot lapot.
Csak egy ki izelitő kép, hogy többek közt milyen rossz hő vezető anyagot használnak.

!!!Légy jó mindhalálig!!!

erdekes, amit leeirsz.. nalam igazabol semmi baja nem volt a lapnak, leszamitva a mar jol megszokott asus betegsegeket.. konkretan a sata vezerlo eleg gyakori megbolundalasat (post utani ide buszok detektalasanal lehal es kepes ott allni percekig).. a masik eleg bosszto hibaja a memoriakra valo finnyassaga.. nekem van ket kitnyi (4*1gb) crucial memoriam, amik teljesen random lehalnak d4-es hibakoddal.. megint mas kerdes, hogy a 2.7 voltots ddr2 tuningnal megint tonkrement ket kitem (valoszinuleg).. egyebkent ezidaig csak asus lapokban ment tonkre ramom (igaz, hogy eleg magas feszeken).. ezeket leszamitva szerintem nagyon jo lap.. tele van olyan finomsagokkal, amit csak szeretni lehet.. a hibas szeriaban is lehet valami, mert mar ket nagykernel is eleg regota hianycikk a lap..
I'm out.

Én MA inkább a P5E-t vennék. A P5E WS-t magam is elvetettem, mert nem használnék ki rajta bizonyos dolgokat. Most az x48-ra várok, de ha a P5E WS és a Maximus között kellene választanom, akkor sem a Maximus-t venném.
Az E-sorozat (ha jól tudom, később is jött ki), kiforrottabb lehet, nem véletlenül van benne két WS lap is. Ez bizonyíték arra, hogy komoly cuccről van szó.
Biztos előítélet, de én ezeket a játéklapokat (Striker, Comando, Blitz Formula) nem sokra tartom, lehet, azért mert nem játszom.
P5WD2-m van, és hibátlan.

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

Na, most már késő. Megvettem. Majd minden kiderül hamarosan 
Amit már többen is kérdeztek, most tiztáznám, hogy a non-SE version (magyarán a sima) hoz is ját a Stalker (nekem nem jött be nagyon a játék, de bisztos van akit érdekel). Mivel ilyet vettem. Viszont csak egy chipset venti jár hozzá, azt hittem, hogy 2 szokot lenni. De ez nem érdekes. Már csak annyi a kérdés, hogy érdemes e másik ventis chipszet hütőt venni rá, vagy elégséges a ez a heatpipos megoldás. Úgyanis mindenhol azt irják, hogy ezek a X38-ak nagyon melegednek.
Csak azért kéne eldöntenem, mert azt olvastam, hogy ha már egyszer be volt üzemelve, akkor úgy oda sül, hogy betonszerüen tapad a chipsetre és a fenti kép az eredménye annak ha le kiványuk venni.
A 2.7volt az durva azért, nem csodálom, hogy elszál. Azért kellet ennyi, mert a 4 modul külömben nem volt stabil? Vagy a lap adott többet magátol?
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!

Én a P35-DQ6 - ban 2,4-en hajtottam a Ballistix Ramokat,és mindíg hűtöttem egy 3 ventis Corsair Dominator airflow-al.1 hét után meghalt az egyik. Most pályázom egy vizes formulára,de nem határoztam el magam,mert valami rettenet,hogy nincs egy normális lap a piacon.Pedighát iszonyat összegeket fizetünk ki ezekért.Mit várhatunk? Össze szedhetnék magukat az Asusék legalább!
® SimonYana ®