Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) Nyugdíjas válasza Keldor papa (#50) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Novazze :Y
Elolvasom,remélem nem kalapálja el nagyon szegény kis DQ6-omat:D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#52) Nyugdíjas válasza Keldor papa (#50) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Jóvan nem vészes,bár rezgett a léc :) Megmarad a gyerök:D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#53) Ati007 válasza Nyugdíjas (#52) üzenetére

Ati007
(őstag)

föleg úgy hogy a maximus kicsit drágább is.

Mac Mini (2011)

(#54) Martin2004

Martin2004
(tag)

jól láttam, hogy gyakorlatiklag nem gyorsabb, mint a P35? :W

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

(#55) tob!as válasza Martin2004 (#54) üzenetére

tob!as
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

újdonság nem sok .... 1333DDRII de ez sem hivatalos, meg PCIE2.0, de az meg még a jövő zenéje. Ezenken kivül elvileg később még valami SLI is lehetséges 2*16 PCI-E miatt. Többi elhanyagolható.

Ja és első ránézésre a SupremeFX hangchipje nem túl biztató, azonban a Striker Extremen is kellően jól muzsikál. Extra nem sok, de átlagfelhasználsára szerintem tökéletes. Többet nem érdemes várni egy ilyen hangkártyától. Nekem tetszik. A vízhűtésblokk egyébként jó 5let. Biztos hogy nem hűt olyan hatásfokkal mint egy "do it yourself" cucc, de jól néz ki, jobb a hűtés az átlagosnál, és nem kell leráncigálni a stock hűtést. Ja és külön dicsérendő, hogy van vizhűtéses és sima verzió is!!!
Ami fura, hogy nálunk egyik nagykerbe drágább a sima mint a másikba a vízhűtéses :):):)

UPDATE:
Az 1600FSBről azt hallottam hogy félig meddig hivatalos. Igaz ez????

[ Szerkesztve ]

http://jatek.alkupiac.hu/s/C8LDbM

(#56) Nyugdíjas válasza tob!as (#55) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Milyen vízhűtéses lapról beszélsz? :F
Én úgy tudtam csak MSi-nek van ilyen .

(#57) westlake válasza tob!as (#49) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

valojaban nincs olyan, hogy kulonleges spec. edition.. az osszes maximus formula spec. edition ;) delutan majd megnezem, hogy jobb-e, mint a dfi :U

I'm out.

(#58) Ati007 válasza westlake (#57) üzenetére

Ati007
(őstag)

de van tessék
SE:vizhütéses

sima:[link]

Mac Mini (2011)

(#59) westlake válasza Ati007 (#58) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

de gaz :D en ugy ertettem, hogy a magyar nagykerekben (expert, ramiris) csak se van ;]

I'm out.

(#60) Ati007 válasza westlake (#59) üzenetére

Ati007
(őstag)

júj még nekem gáz? szerintem amit irtál nem az jött le hogy csak a nagykerben van se de mindegy te mindig mindent mindenkinél jobban tudtsz ;]

Mac Mini (2011)

(#61) tob!as válasza westlake (#59) üzenetére

tob!as
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

hmm... most már tényleg igy van de mintha múlt hét közepén két különbözőt láttam volna.
lehet hogy csak a terméket vitték fel rosszul vmelyik nagykerbe
mindenesetre ma este remélem megnézhetem végre :)

(#62) Core2duo6600

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ami nekem nem tetszik rajta az árán kivül, hogy a hagyományos PCI slotok kretén helyre kerüétek, ami a felső t illeti, amennyiben az a fehér szinű a feslő VGA nak szánt hely felett, mert ha benne vagy egy pl 8800 GTX, akkor afölé nem szívesen tennék semmilyen karit
Olyan helyzetre gondoltam ha valaki akar tv tunert használni, ezekből még ma is a PCI osok vannak jobban elterjedve különösen a dual tuneres megoldások esetében.
És ha a tv melett akarsz használni, egy normális hangkarit is bajban lehetsz

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#63) westlake válasza Ati007 (#60) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

annyira marismerhetnel, hogy tudd, direkt ilyen eroltetett magyarazatot irtam be :U :P egyebkent mentsegemre legyen mondva, hogy nem neztem utana es fiery volt azaki felrevezetett :D
#62: siman lehet eros vga fole tenni akarmilyen pci-os kartyat.. annyira azert nem ad le sok hot a nyak.. amugy meg mar regen rossz, ha amitt fagy a kartya, hogy foletettel egy masikat ;)

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#64) Core2duo6600 válasza westlake (#63) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, is a melegedéstől tartok, azt elfogadom, hogy az nem gond
Hanem ha bent van a vga, és a fölötte lévő pci ba akarsz valamit tenni, akkor maga a kártya a pci os nem log rá a VGA ra ?
Csak a képek alapján mondom, de lehet tévedek, hisz tulképpen közelről kellene látni.

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#65) westlake válasza Core2duo6600 (#64) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

a nagy vga kartyak csak a masik port iranyab lognak ki (a nagy hutes miatt).. a hatoldaluk "terjede" lmeteljesen megegyezik egy akarmilyen masik kartyaval...

I'm out.

(#66) Core2duo6600 válasza westlake (#65) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, már én is rájöttem, amikor találtam egy közelebbi képet, egy összeszerelt rendszerről
De ezzel együtt a p5b deluxe ban pl, nem tudom használni a vga alatti pci portot, mert ugye kozvetlen a vga mellé nem illik, másik karit tenni. a hűtés miatt.

(#67) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

haaat.. elkezdtem nezegetni a lapt, de nagyot csalodtam.. valami nagyon durvan el van kurva a hokalibracioval.. akarmelyik biost teszem fel (van a gyari, meg egy beta), 1.5 volton terheles alatt a proci kb. 20 mp alatt felhevul 100 fok fole es le is lovi magat.. ez meg nem is lenne problema, ha mondjuk leesett volna leghutes a procirol, de nalam kompresszor van procin, aminek a "feje" -50 fokos!.. nem tudom, hogy mit gondoljak.. a kompival tuti minden renben, mert a dfi-vel es a p5k deluxe-al is jol mukodott :((( :((( :(((

I'm out.

(#68) Muréna válasza westlake (#67) üzenetére

Muréna
(őstag)

érdekes.. nemtudod beállitani, hogy ne lője le magát? :S

Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

(#69) Keldor papa válasza westlake (#67) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Érdekesek mostanában az ASUS lapjai... bugok egymás hegyén, hátán...

(#70) SzlobiG válasza Keldor papa (#69) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Annyi lapot adnak ki, hogy biost már elfelejtenek hozzá csinálni, legalábbra is rendeset.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#71) syn7h37ic válasza Keldor papa (#69) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ez az....
Az Asus átmegy vakítás opcióba, és semmit sem ad érte.

(#72) Keldor papa válasza SzlobiG (#70) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pontosan ez a gond... :(

[ Szerkesztve ]

(#73) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

csak az az erdekes, hogy az xs-t olvasgatva tobb 1.5 voltos tesztet is lattam es sehol sem panaszkodtak erre..

I'm out.

(#74) Muréna válasza westlake (#73) üzenetére

Muréna
(őstag)

user error? :DDD

(#75) Nyugdíjas válasza Muréna (#74) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ne húzgáld az oroszlán bajuszát gyerök hé! :DDD

Viszont még a végén kezdem azt gondolni,hogy jól döntöttem a Gigával :)

(#76) westlake válasza Nyugdíjas (#75) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

kezdem azt gondolni, hogy rosszul dontottem az asusszal :U :(
egy csomoszor megutaltam valamit az asus lapokban, hogy valtsak gigara.. egy ideig tok jo minden, aztan kijonnek a gigan is a bosszanto dolgok.. na attol a pillanattol kezdve gondolkozom azon, hogy ki kene vagni az egesz "bagazst" az ablakon..

I'm out.

(#77) Nyugdíjas válasza westlake (#76) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

hehe,ja,valahogy egyik sem az igazi. Gigában is van azért elég dolgo ami kicsit zavaró,első körben a BIOS :D Amúgy viccet félretéve nyilván mindnek lesz valami hibája,mert sajnos nem tévedhetetlenek azok sem akik tervezték,megaztán ugye sietnek is új termékeket piacra dobni,őleg az iménti két cég. Aztán a kapkodás az sose szül jó eredményeket.... :U

(#78) westlake válasza Nyugdíjas (#77) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

nade most komolyan.. ott tartok, hogy a maximus formula - dfi p35-t2r - p5k deluxe triobol a p5k a legjobb lap a tuningra :U

I'm out.

(#79) Shkiz0 válasza westlake (#67) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez privi akat lenni :)

[ Szerkesztve ]

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#80) Nyugdíjas válasza westlake (#78) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Hehe,mondják is,hogy mindig az első ötlet a nyerő :D

(#81) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak engem zavar, hogy 80k-ért nem raknak rá PS2 egeret? :U Én 80k-ért már azt is elvárnám, hogy 20 PS2 egeret és PS2 bill.-t használhassak vele. :(

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#82) Keldor papa válasza leviske (#81) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nagyok az elvárásaid! :D

(#83) leviske válasza Keldor papa (#82) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen, mit is várhatnék egy fullextrás alaplaptól... :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#84) Core2duo6600 válasza Keldor papa (#69) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szvsz a többi gyártónál sem igen lehet jobb a helyzet

De az igaz, hogy nem elég jó hw ert csinálni, szoftver, driver és biosnak is tökéletesnek kell lennie, hogy jól menjen a rendszer

(#85) Muréna válasza leviske (#81) üzenetére

Muréna
(őstag)

80k-s alaplapnál (+társainál) elvárják h ne egy szutykos PS2-es egeret és billt használj.. kb ennyi..

(#86) Tody56 válasza Muréna (#85) üzenetére

Tody56
(senior tag)

Ezzel abszolut egyetértünk. ÉN berendeltem egy Maximust s.e.-t.Elméletileg szerda este ki is próbálhatom.

Pár napja adtam el a Striker Extrem alaplpomat, ami ugye ez a kategoria, és anno ugyan igy ment rá a fik.... hogy vakítás stb. Ez eddigi legjobb alaplapom volt!!!
Én nem mondom, hogy nincs rajt pár giccs stb, de tény hogy az nf 680i talán legjobb lapja lett.
A másik dolog, hogy egy ilyen kategoriás alaplaphoz annyi kötyöt kapsz, amit ha külö akarsz megvenni, atya ég.... és ennek a jó része nagoyn jól hanzálható, főleg ha az ember csendes gépet szeretne építeni stb...
Nekem az egyik legfontosabb pl a hangkártya rajt, ami interaktiv dts-t tud, amit egész egyszerűen más nem. (alaplapi)
Egy ilyen hangkártya ha jól látom már kapásból 20-30k-tól indul.
A másik fontos tényező az a raid vezérlő.tudom-tudom, hogy a szoftveres nem az igazi, de ezen legalább van és tényleg hibátlanul megy is rajt.

www.pcvizhutes.hu

(#87) westlake válasza leviske (#81) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

a lap sima verzioja 45+fa, a special editon pedig 55+fa.. te hol latod ezt a lapot 60k-ert :F ;)

I'm out.

(#88) Tody56 válasza westlake (#87) üzenetére

Tody56
(senior tag)

A sima maximus olyan 60k én is ugy tudom. a special 70. Mivel nagyon ritka jelenség még ezért a specialt tudtam csak lefoglalni én is, de szerintem azért az a hőcsöves vizes izé hamar lekerül róla saját vizes blokkokra :DD

www.pcvizhutes.hu

(#89) clippy

clippy
(kvázi-tag)

kiváncsian várom a tapasztalatokat a lappal kapcsolatban az alaplapom épp halódik és erre cserélném ha jókat írtok róla :D amúgy 1 asus p5w dh deluxe-ot cserélném le

(#90) tob!as válasza Tody56 (#88) üzenetére

tob!as
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ahogyan néztem a vizes blokk nem sikerült olyan rosszra, ráadásul a heatpipeot is vissza tudja hüteni valamilyen szinten. És ha belegondolunk hogy 400-as fsbt alapfeszen képes produkálni nem is nagyon fog melegedni.

Bááárcsak kipróbálnám mááár. Vizhütésre várok :(

(#91) ent válasza Keldor papa (#36) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Az MSI már ezt rég eljátszotta. Hiányoltam is az ASUS-tól.

R.I.P. Steve

(#92) leviske válasza westlake (#87) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még valamelyik lapon ugy láttam, hogy 78k :F , de most nézem, hogy Banditnál 58k :DD

(#93) tob!as válasza leviske (#92) üzenetére

tob!as
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

nagykerekbe 67k körül mozog a speckó edísön 3 év garansziával

(#94) westlake válasza leviske (#92) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

maximum a sima kerul annyiba..

I'm out.

(#95) leviske válasza westlake (#94) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tudom, a maximus formula.... de nem is írtam, hogy extreme :F

(#96) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

az első hsz összes linkja rossz...

(#97) Keldor papa válasza greatchaos (#96) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tudjuk...

27-ben találsz képeket.

[ Szerkesztve ]

(#98) westlake válasza leviske (#95) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

en tudom hogy mit mondtal.. tobbek kozott azt, hogy egy 80k-s laptol elvarhato lenne, hogy legyen rajta ps/2-es port.. en meg annyit kozoltem veled, hogy a lap (egyik valtozata) sem kerul 80k-ba.. ne ferditsuk a dolgokat ;)

I'm out.

(#99) ImI87

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Hello!
Szerintetek nem lenne gáz, ha a vízhűtéses verzióra egyáltalán nem kerülne semmilyen hűtés, csak úgy natúron lenne?
Nem tervezek vízhűtést használni, de lehet, hogy lesz egy ilyen lapom. Érdemes a sima Formulát felkutatni, vagy elmegy "natúron" is a spec. ed. ?

ImI

(#100) X@b3e válasza ImI87 (#99) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Elmegy passzívan is, csak akkor óvatosan kell bánni a feszekkel és a tuninggal

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.