Az ember holtig tanul
tuti hogy ragacs van rajta mert szikla de majd kipróbálom amit írtál ha van más ötlet szívesen venném a tarsolyba 
Üdv, Eliot

Az ember holtig tanul
tuti hogy ragacs van rajta mert szikla de majd kipróbálom amit írtál ha van más ötlet szívesen venném a tarsolyba 
Üdv, Eliot

Pár ASUS lapról berheltem már le gyári HP-t,és kivétel nélkül ez volt sajnos..
A feszegetésnek én sem vagyok híve,de egy kis hő mindig megtette a hatását
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

benzin lámpát esetleg bírja?
a bioshoz nem tudsz egy kicsit hozzá szólni legalább hogy magyarul mi mit jelent? 
[ Szerkesztve ]
Üdv, Eliot
Lehet beneveznék egy vizes Maximus Formula (Special Edition)-re, de nézem,
hogy a DDR2 kezelésénél 1200/1066 MHZ van. Remélem ez nem azt jelenti, hogy
nem megy a 800-as G.SKILL-jeimmel ?
- Dual-channel DDR2 1200*/1066 MHz Support
Ja és hol lehet gyorsba kapni és mennyire fájós az ára ?
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

csak bátran http://www.clunk.org.uk/forums/showthread.php?t=124
elég nehezen lehet kapni mindenhol csak írják de nincs szerintem egy hét mulva lesz mindenhol legalábbis én ezt az infót kaptam mikor kerestem
Üdv, Eliot

Én meg pont hogy úgy tudom,hogy az SE-ből keveset hoznak hozzán,de lehet ez csak kacsa,mit én tudom...
BIOS-hoz meg megpróbálok hozzászólni amint lesz időm
Bár még nem volt iylen lapom,de azért csak ASUS ez is
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Hát ahogy elnézem ez nem egy alap ASUS BIOS
Feléről azt sem tom mi lehet
Talán ha oda lenne irva,hogy miket lehet ott állítani(értékek,stb...),mert ezek hangzatos nevek,csak foggalmam nincs mire szolgálnak
Talán majd Tody,vagy valaki megaszongya mire jók,elvégre neki van iylen lapja....
[ Szerkesztve ]

az asus is azt a gany szurke kikemenyedo hovezetot hasznalja, mint a legtobb gyarto.. ranyomnak egy reteget a chip feluletere, aztan ranyomjak a bordat.. osszeragad a ket felulet, majd kiszarad.. en nem tudom, hogy ez mennyire hatekony megoldas.. a kepek feltoltes alatt vannak..
I'm out.

Jaja,én is arról beszélek,bár én feszegetni nem szoktam,inkább kissé megmelengetem,az mindig segít

x38-as gigánál már thermal pad van 

Ja,komolyabban el is csodálkoztam rajta
De tetszik...

Na dobok két linket így képileg is lehet látni és olvasgatni is aki vágja az englist
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=160945
http://www.clunk.org.uk/forums/showthread.php?t=124
szerintem se egy sima bios azért is szeretném tudni magyarul hogy mi mi mert így elég
siralmas lesz végig játszani nem kevés lehetőség. 
Üdv, Eliot

Találtam egy ilyet szerintem ez teljes
Extreme Tweaker
Ai Overclock Tuner : Manual
OC From CPU Level Up : AUTO
CPU Ratio Control : Manual
- Ratio CMOS Setting :
FSB Frequency :
FSB Strap to North Bridge :
PCI-E Frequency:
DRAM Frequency: DDR2-
DRAM Command Rate :
DRAM Timing Control: Manual
CAS# Latency :
RAS# to CAS# Delay :
RAS# Precharge :
RAS# ActivateTime :
RAS# to RAS# Delay :
Row Refresh Cycle Time :
Write Recovery Time :
Read to Precharge Time :
Read to Write Delay (S/D) :
Write to Read Delay (S) :
Write to Read Delay (D) :
Read to Read Delay (S) :
Read to Read Delay (D) :
Write to Write Delay (S) :
Write to Write Delay (D) :
DRAM Static Read Control:
Ai Clock Twister :
Transaction Booster :
CPU Voltage :
CPU PLL Voltage :
North Bridge Voltage :
DRAM Voltage :
FSB Termination Voltage :
South Bridge Voltage :
Loadline Calibration :
CPU GTL Reference :
North Bridge GTL Reference :
DDR2 Channel A REF Voltage :
DDR2 Channel B REF Voltage :
DDR2 Controller REF Voltage :
SB 1.5V Voltage :
NB LED Selection : NB Volt
SB LED Selection : SB Volt
CPU LED Selection : CPU VOlt
Voltiminder LED :
CPU Spread Spectrum : Disabled
PCIE Spread Spectrum : Disabled
Advanced CPU Configuration
CPU Ratio Control : Manual
- Ratio CMOS Setting :
C1E Suppport : Disabled
CPU TM Function : Disabled
Vanderpool Technology : Disabled
Execute Disable Bit : Disabled
Max CPUID Value Limit : Disabled
USB Configuration
USB Functions: Enabled
Legacy USB Support : Disabled
Üdv, Eliot

Jó lett grat!
Érdekes egyébként, hogy az NB-nek is van FPO-ja
erről nem is tudtam...
akkor már ezt is lehet nézni. neked milyen fpo-s a lapod?

westlake jó lett a rewiew 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Grat nagyon klasz kis ismertető
www.pcvizhutes.hu

Télleg jó review!
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

ez meg messze van egy minosegi leirastol.. ahhoz nagyon is hianyzik egy 10-20 mondatos tapasztalati leiras is.. egyebkent tudomasom szerint csak egy revizio letezik az x38-bol.. halkan jegyzem meg, hogy mar az i975-nek is volt fpo-ja.. sot, a legtobb intel chipnek van 
I'm out.

Grat jó lett a leírás szerintem az utolsó beállításnál Robbanna 
Üdv, Eliot

tody írd meg léci ha tudod hogy te milyen beállításokat használsz a biosba köszi 
163hsz és 149hsz
[ Szerkesztve ]
Üdv, Eliot

Köszi az ismertetőt,tetszik,és a lap is,lehet kedvet kaptam egyhez... 

Nem jó a DQ6 vagy mi?
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Az jó lenne akkor aztán nincs kifogás bios ügybe 
Üdv, Eliot

Jójaz,de westlake "marketingjét" is kívántam valahogy dicsérni
Inkább hagyd...
majd az X48-ra basszuk el a pénzt inkább! 

Jóvanmána! Csak westlake bemutatóját akartam ezzel dicsérni,azt egyből mindenki az anyagi helyzetem miatt aggódik. Köszi
Amúgy elmegy a Giga is...

es veletlenul pont hirdetek egy ilyen lapot.. mondjuk mar 100x megfogadtam, hogy review irasa miatt nem fogok draga lapot megvenni, mert tuti rajtam marad.. vagy nem marad, de akkor engednem kell annyak a (neha arcatlan) alkudozasnak, amit itt mar megszokhattunk.. eleg gaz, hogy csak azert bukok 10k-t, mert leteszteltem a lapot.. en fozetek azert, hogy segithetek? lehet csak en erzem rosszul, de szerintem nem jol van ez igy

I'm out.
Biztos, hogy nincs ez így jól, de sajnos hiába vagy segítőkész fanatikus bármit
veszel majd később eladsz, azon csak bukni fogsz, bármilyen "friss is az árú".
És nem csak te, bárki.....
Kb. 1 éve vettem a P5B Deluxe-ot 47k-ért, most adtam el 22-ért = - 25k. bukó.
[ Szerkesztve ]
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

Azért az kicsit más helyzet, mint az 1 hét után 10k bukó
Már ennyiért mennek a P5BDlx-ek 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Miért nem próbálkozol más oldalakon, pl. XS?
Ott elvinnék...

Sziasztok, én is kinéztem ezt a lapot ill. pár hónapja várom, hogy +jelenjenek az x38-as lapok mert a deszkám cserére szorul(P5W DH DELUXE)
. A kérdésem az lenne, hogy a sima maximus formulával találkozott-e itthon v.ki vagy csak az se változattal? nekem nincs vízhűtésem és nem is tervezem a beszerzését épp ezért a se nélküli asszem jobb lenne, ez az 1ik a másik, hogy erre a lapra vajon a zalman 7700 cooler felmegy? a P5W-re shimán felment de itt ahogy nézegettem magasabbak a hűtőbordák. Ha tud v.ki erre választ adni azt +köszönném...

Én még csak SE-t láttan, lapot hét végén kapom kézhez, akkor meg tudom nézni Zalmannal, hogy mit mutat. Sztem nem lesz egyszerű műtét 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

ott meg a PK miatt bukna....
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

Azért még bizakodom, hogy v.melyikre csak rámegy mindenféle farigcsálás és bontás nélkül

Sziasztok, egy kis tapasztalat lappal kapcsolatba volt egy kis időm szórakozni van pozitív és negatív dolog is persze ez csak személyes vélemény. Nagyon új a lap kevés az infó minden oldalon,bios szerintem nem frankó nem savel rendesen f10-re, igen instabil egyenlőre sokszor nem akar léptetni sem, na remélem ezt javítják, mert ez lassan meg szokott dolog ez a kapkodás. Ami még nem valami jó az hogy a memóriát sem kezeli rendesen, ami a másik lapomba ment 1066Mhz 4-4-4-12 210volton az itt megse nyikkan. Az spd is furcsa mert a legnagyobb időzítés 5-6-6-15re ismeri fel a cpuz pedig 5-5-5-15. Nem igazán lehet így egy értelműen meg mondani hogy mit fog menni vagy stabil vagy nem. A tuningot fel is függesztem még így szívat de azért le írom mit ment. 3825mhz, de nem volt hozzá idegem tovább,szinte ahogy a biosba van a léptetés úgy kell a voltot adni mert ha mondjuk meg nézel egy hasonló procit a netten a cpuz eredményét és beállítod fekete kép sőt ha amit már elértél de még nem százas és vissza veszed leírod hogy mi volt, mindent kezdhetsz újból mert elszáll. Ami nagyon jó senki nem tud rossz feszeket adni dolgoknak, mert színnel jelzi a biosba összességében alapon stabil. Aki szeret játszani a beállításokkal az kiélheti magát. A hűtés is jó nekem nem ment fel 45-foknál többre még terhelve sem (3dmark).Az lcd nem sokat ér igazán mikor nem indul nem tudod hogy a ram vagy a proci szóval csak van .Nem fogóm irigyelni aki teszteli mert vagy össze csapja és mond valamit vagy rászán egy kis időt. Nem ajánlom kezdőknek a lapot mert izzasztó lehet sok dolog összefügg.
Szerintem jó kis lap lesz de még nem az. majd meg látjuk 
Üdv, Eliot

meg nézel egy hasonló procit a netten a cpuz eredményét és beállítod
Ezt mióta csináljuk igy? Ejnye,hát nem tudod hogy minden proci más,és más,még azonos FPO-n belül is mérföldes különbségek vannak. Ejj-ejj, hát szabad ezt?
Ami nagyon jó senki nem tud rossz feszeket adni dolgoknak, mert színnel jelzi a biosba
Túl sok lap nem lehetett szemed előtt,mert egy ideje már igy van a legtöbb esetén...
Nem fogóm irigyelni aki teszteli mert vagy össze csapja és mond valamit vagy rászán egy kis időt
Tesztelők általában rászánják ne aggódj,de amugy igaz amit leirtál... Ha összecsapja akkor az csak valami,ha meg rászánja az időt akkor teszt,ez tény.
összességében alapon stabil
Elvégre ezt várja az ember egy R.O.G laptól
Amúgy én hallottam már olyan téveszméket is,hogy nem -alapon is stabil az
Kötöszködés vége

Ez jó oltás volt, tetszett 
Bocs Eliot, és köszi az infókat...........
[ Szerkesztve ]

Ez nekem is teccik!
Az, hogy nem ajanlod kezdoknek, kicsit furallom! Aki tuninglapot vesz es nem valogatja meg hozza a ramot, a hutest, stb. es nem keszul fel a BIOS hulyesegeire, az ne is csodalkozzon, hogy kellemetlen meglepetesek erik!!!
En kb. 2-3 havonta ujratapasztalom azt, amirol azt hittem, hogy mar tudom, de megsem mukodik!
)
[ Szerkesztve ]

Teccik a lap, de velemenyem szerint az Asus egy piaci "lyukat" tolt be vele! Atbongeszve Fugger, OPB, hipro5 tesztjeit, nem ezt a lapot hasznaltak extrem eredmenyeik eleresere, ill. lecsereltek, amin el is csodalkoztam eleinte! 
[ Szerkesztve ]

olyan vicces uj szavakat lat neha az ember: Kötöszködés vagy pl. furallom
#187: azert annyira sok lapnal nincsen "szinezos" bios.. a gigabyte-nal mar ismert feature, de a tobbi gyartonal en meg nem nagyon lattam..
#190: oke, hogy az ember vegyen valogatott (ha teheti) "alapanyagokat", de ha egy alaplap rossz tuningpotenciallal rendelkezik, akkor azt le kelle cserelni, nem pedig kompenzalni a jobb procival, memoriaval.. velemenyem szerint sajnos a bios hulyesegeire nem lehet felkeszulni.. azzal az ember csak akkor szembesul, ha sajat szemevel tapasztalja 
I'm out.

Óhhee,már elirni sem lehet? Neharaguggyáámááá! LÉccilécci 
Amúgy P5B Deluxe is szinezett,de szerintem a P5K,meg a KC is,bár erre nem merném letenni a nagyesküt...

Okos hozzaszolas, nemtudok belekotni!

Amit eddig tapasztaltam az X38-al es a DDR3-al kapcsolatban az nem eppen pozitiv! Ma bedobom oket a "melyvizbe" megrizikozva, hogy valamamit kinyirok, de a kulfoldi forumok "kodositeseibol" mar elegem van!!! 
a P5K nem színezős. 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Én kérek elnézést

hát ez elég tré..
asszem nemveszek x38-at..
megvárom az x48-at 
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!