Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#401) WildDaemon válasza oalex (#400) üzenetére

WildDaemon
(fanatikus tag)

P35-ből gigákat néztem a ds4-et és adq6-ot de mind a kettőnél az a baj, hogy a sata protokba belelógna a 2. vga ha meglesz a CF. x38 viszont tudja a pcie 2.0-át ...
Hát mostmár nem tudom mit tegyek/vegyek...

Gigabyte EP45-UD3P;Q9550 @ 4,25GHz ; E8400 @ 4,5Ghz 9*500, CSXO 2*1Gb DDR-2-800,HD4870+HD4850, CFT-620-A12S.

(#402) oalex válasza WildDaemon (#401) üzenetére

oalex
(senior tag)

"Hát mostmár nem tudom mit tegyek/vegyek..."

Elárulom neked, hogy azért ragadtam le én is ennél, mert én sem. :F

Két lap amire ki probálnék ha most kezdhetném újra. Ez nem azt jelenti, hogy azok tökéletesek, de a SATA portok pl nem lognak be, visztont elviled nagyon jól huzható (enm volt még ilyenem, de számomra hiteles/megbizható forrásbol halótam).

Foxconn Mars és a DPI LanParty UT P35 T2R

de úgye egyrésze nehezen beszerezhető és nem is 2 filléresek, de ha Maximusban gondolkodtál, akkor feltételezem, hogy nem 20e forintod van alaplapra fére téve.

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#403) WildDaemon válasza oalex (#402) üzenetére

WildDaemon
(fanatikus tag)

mivel nagyon jól el tudom adni a cuccaimat meg van hozzá egy kevés igy 50 a limit.

Gigabyte EP45-UD3P;Q9550 @ 4,25GHz ; E8400 @ 4,5Ghz 9*500, CSXO 2*1Gb DDR-2-800,HD4870+HD4850, CFT-620-A12S.

(#404) Nyugdíjas válasza oalex (#402) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Azért azt tegyük hozzá, hogy mindkét lap igencsak feladja egy kezdő,vagy közepesen jártas "overclockernek" a leckét. Én úgy hallottam (nálam jóval jártasabbaktól,akik mindkét lapot ismerik), hogy igencsak komoly BIOS-al van felruházva mindkét lap. Ami lehet jó is,lehet rossz is. Kérdés ugye, hog kinél miben merül ki a "tuning" fogalma. Mert azért mondjuk stabil 400as FSB egy quaddal nem egykategória a WR döntögetéssel,akárhogy is nézzük. :)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#405) Tody56 válasza oalex (#399) üzenetére

Tody56
(senior tag)

:D
Semmi gúny nem volt benne, csak egy jogos kérdés, mivel mostanság a topikban te foglalkozol ezzel a lappal a legtöbbet, annak elenére hogy NEKEM az jön le a hozzászolásokból hogy nem tetszik neked. Ha nem igy van 1000 bocs..... :B

És igen ami nem tetszik lecserélem. Ezért volt vagy 5-6 alaplapom egymás után, majd a striker hosszasabban, és most ez. Hozzáteszem marad is jódarabig.
Vannak hibái a lapnak ez nem kétséges, de ha lenne ennél jobb választás jelenleg a piacon ebben a kategoriában, akkor egyönk sem ezt használná.

Ja és a hűtésről csak annyi, hogy az asus ismét a jol bevált méreteket használta, tehát az új felsőkategoriás lapok nagy részére ez kell ;) akár fet akár chip-set blokkokról beszélünk.

Remélem most nincs semmi féreérthető, mert abszolut zárom a témát. :R

Jobb lenne elért tuningokról, stb beszélni a topikban...

www.pcvizhutes.hu

(#406) Tody56 válasza Nyugdíjas (#404) üzenetére

Tody56
(senior tag)

Hát igen! :DD Én sem láttam még Maximust telepotizva... :DDD
Majd ha a sima p5e, x38 quad gt vagy ilyesmi lemegy a p5k mostani árára, majd akkor meglátjuk hogy mivel fogunk játszani a mod-tech-en ;] Majd Xtwinz standon kiderül...

Achill3us: Hogy kell maradandó sérülés nélkül pulcsit ragasztani egy székhez? :DDD

www.pcvizhutes.hu

(#407) Nyugdíjas válasza Tody56 (#406) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

A pulcsit én ragasztottam:DDD ;]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#408) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

szerintem az vesz maximust, vagy dfi p35-ot, akinek kell a tulfeszeles.. szemely szerint en vagy asus p3k premiumot, vagy gigabyte p35-ds4-et javasolok altalanos hasznalatra.. persze vannak olyanok, akiknek ez is luxus.. a maximushoz hasonlo lapokat azok tudjak ertekelni, akiknek tetszik az a sok kis finomsag, amit az asus ezekre a lapokra szerel csak..
nem mondom, hogy rossz lap, de pl. ha leszedjuk a vihuteses reszt a chipsetrol, akkor egy jobbfele passziv borda teljesen elveheti a helyet mas hutoktol.. (mondju egy venti a ramokra).. en ezert szavazok inkabb a dfi p35-re, bar annal is vannak erdekes dolgok (legalabbis nalam)

[ Szerkesztve ]

I'm out.

(#409) oalex válasza Nyugdíjas (#404) üzenetére

oalex
(senior tag)

Teljesen jogos, nem kezdőknek való, pláne a DFI biosa.

[ Szerkesztve ]

(#410) oalex válasza Tody56 (#405) üzenetére

oalex
(senior tag)

"És igen ami nem tetszik lecserélem."

Mondom (kb 10x :B ), hogy nem a tetszésel van a gond, hanem az elégedetséggel. Ha itt nekem azt mondod, hogy semmi olyan nem vesz körül (található a lakásodon) amivel elégedettlen vagy, akkor én kérek bocsánatott. Szerintem azt egyikünk sem teheti meg, hogy csak olyan dolgai legyenek amikel mind elégedett.

Ja és a hűtésről csak annyi, hogy az asus ismét a jol bevált méreteket használta.

Ebben is tévedsz, X38 as chip (és foglalata is) teljesen más mint a P35. Azt hittem kicsit jártasabb vagy a témában, pláne ha ennyi lapodvan/volt, elvártam volna.

Valószinüleg te nem is néztél be a heatpipe alá.
[EK P35]
[EK ASUS X38]
Két teljesen más foglalat és chip méret is.

Szoval egy ilyen blockal le vagyok a X38-asokra korlátozva (amiböl úgye röpke 2 és fél létezik. Az al mofdleket nem számolom külön mint DDR3/DDR2). Továbbá a fetben is van eltérés (úgyen minimális, de van).

Szerinted viccbol van két külön block hozzá úgyan attol a gyrtóttol.
[EK P35 fet]
[EK X38 fet]

Bár ettöl még a fet jó lesz más hasonló ASUS-ra és P5K lapokra. De pld. az általam emlitett 2 nem ASUS lapra kapásbol nem.

Jobb lenne elért tuningokról, stb beszélni a topikban...

Hajrá, én kértem is hogy írjatok tapasztalatokat, beállításokat, sikereket, kudarcokat, de még senki nem tisztelt meg. :R :R
Nem tartom magam kivételnek és fogok is írni, csak a héten szerelem fel a vizet addig meg feleslegesnek tartom. ;]

[ Szerkesztve ]

(#411) 4tom4nti

4tom4nti
(kvázi-tag)

Szevasztok!
Dilemmám:
P5E vagy Maximus?
Elvileg ugyanaz a két lap, de P5E-re azt mondják, hogy viszonylag stabil, csak a RAMokkal baszakszik...
Végigolvastam mindkét topicot és már mást is, csak a végső döntéshez nem tudok eljutni...
THX
üdv. :R

(#412) Tody56 válasza oalex (#410) üzenetére

Tody56
(senior tag)

Elégedetség:

Tuningban elégedet vagyok, 4 rammal stabil 450fsb -tudja, viszont nagy a dropp.
Hangkártya minőség : jó, de egyenlőre nincs tökéletes driver a DTS kódoláshoz.
(Nálam ez volt a 2 fő szempont.)

Szóval vegyes érzelmek, de most is ezt venném.
Azért a Striker extrem 2-re kiváncsi vagyok. Ha az előző normálisan kihajtotta volna a q6600-ot nem adtam volna el

Hűtés re.: Már néztem heatpipe alá, mivel vizhűtéses blokkokat gyártok :)

Akkor végre hírdessük meg a forradalmat és eredényekkel tömjük a topikot:
Javaslatok :DD : winrar, memória olv.más, késl stb, 3dmark cpu.....

Várjuk várjuk....

Csinálok képeket és dobok fel eredményeket én is.

jocakkát mindenkinek

www.pcvizhutes.hu

(#413) Tody56 válasza Nyugdíjas (#407) üzenetére

Tody56
(senior tag)

Nagyon komoly volt barátom. Annál őröltebb már csak a kelet német hajszárító volt proci "melengetésre" :DDD

XtwinZ forever :R Hajrá srácok!!!

[ Szerkesztve ]

www.pcvizhutes.hu

(#414) 4tom4nti válasza 4tom4nti (#411) üzenetére

4tom4nti
(kvázi-tag)

Mennyire van gond a lap SATA kezelésével?
Memória kezeléshez van elfogadható BIOS, aminél nem akad ki a rendszer?
Mennyire bugos a lap, X38 mennyire játszik szerepet ebben a bugban?
Azért érdekelne, mert sokan azt írják, hogy gondok vannak, viszont elégedett írásokat is olvastam, akkor most mi áll közelebb a valósághoz?
üdv :R

[ Szerkesztve ]

(#415) FragStaR válasza Tody56 (#412) üzenetére

FragStaR
(fanatikus tag)

"crazy" be is ment a q6600 ami asszem 3.2 ghz volt jó vagyok nem :DDD ?

Kicsit off de látom vízhűtés blokkokat is gyártasz tehát vszínűleg konyítasz a pumpákhoz is szal csak annyit szeretnék tudni h véleményed szerint egy 84 L/h pumpa elég e ha a procit + nb +vga t is ha nem szeretném 3.2 ghz felett hajtani[link] igen tudom nem a legjobb megoldások ezek de nem akarok alkatrészenként venni és összerakni vízhűtést a gépemhez (nyilván nem is értek hozzá sokat, hogy össze tudjam legozni)

(#416) Tody56 válasza FragStaR (#415) üzenetére

Tody56
(senior tag)

privi

www.pcvizhutes.hu

(#417) 4tom4nti

4tom4nti
(kvázi-tag)

Valaki a #411;#414-re???
:R
Fragstar kicsit tényleg nagyon OFF...
Létezik privi és létezik Vízhűtéses topic...

üdv.

[ Szerkesztve ]

(#418) X@b3e válasza 4tom4nti (#414) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Nekem semi gondom nem volt SATA-val, pedig volt már rajta néhány HDD, még 2,5" is, szal nem tudom, milyen az a SATA bug...

Memória kezeléshez bios, amivel nem akad ki a rendszer? Ennek nem tudom, mi értelme lenne :F A bios nem igazán "akad ki", itt a lényeg, hogy olyan memoriát válassz a laphoz, ami jól megy benne. Lehet itt márkákat meg tipusokat emlegetni, de nincs két ugyanolyan modul. Én OCZ Ti Alphával használom, nincs vele gond. Ha visszaolvasol, volt olyan, kinek a Crucialt nem tudta úgy húzni, ahogy akarta, másnak az is ment benne vígan...

Sokan írják, hogy gondok vannak - tuningnál előfordulhatnak gondok, de erre egy lapnál sincs garancia. Ha jó példányt fogsz ki, akkor megy benne a cuccod (persze csak ha abból is jó példányt fogtál ki ;] ), ha nincs szerencséd, vagy nem vagy eléggé jártas a finomhangolásban, akkor adódhatnak gondok. De ez semmiképp nem tudnám bugnak nevezni. Azzal még nem találkoztam... Biztos van, lehet, hogy cl3 mellett gyengébb eredmények születnek memóriaolvasás mellett, mint cl4-el, nem tudom. Ilyen előfordulhat. De őszintén szólva az ilyesmik hidegen hagynak. Nem WR döntés miatt választottam a lapot, hanem egy stabil, jól húzható, extra jó hűtésű mobot akartam. Ez az.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#419) SimonYana

SimonYana
(PH! addikt)

Hali mindenkinek!
Én is szemezgettem ezzel a lappal,de még nincs arról tapasztalat,hogy ugyan úgy viselkedik e mint az Asus P5K DX.? Alaplapi raidet raktam össze,és mikor betettem egy Rad karit,(mindegy,hogy PCI vagy PCI-E - t)akkor eltünt a Raid tömb.Ha kihúztam máris meglett.
Viszont én nem tudom nélkülözni a Raid gyorsaságát és nem is szeretnék lemondani a Raid funkcióról,ha már kitalálták.Ha van valakinek erről tapasztalata szívesen veszem!Nekem most egy Gigabyte P35 DQ6-om van,csak a procit hűtöm vízzel és 3870-en megy simán a tömörítés! A lapra addig nem veszek vizet míg nem találok egy olyan lapot amivel minden ok.
Köszönöm a hasznos infót!

[ Szerkesztve ]

® SimonYana ®

(#420) X@b3e válasza SimonYana (#419) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

A lapra addig nem veszek vizet míg nem találok egy olyan lapot amivel minden ok.
- majd szólj nekünk is ;] Itt viszont van egy olyan lehetőség, hogy nem is kell külön venni rá (SE)
Komolyra fordítva a szót, a raiddel el kell tökölni, volt aki megkínlódott vele.

[ Szerkesztve ]

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#421) SimonYana válasza X@b3e (#420) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Igen! :O
Én is ezt hallotam,hogy még nem igazán ment senkinek rendesen.
A Gigánál is van gond,de ez sajna szerintem az új ICH9 körül van gond.Most az utobbi driverrel türhető.
Végül is az lenne a fontos,hogy ne tünjön el a raidtömb,ha betolok valamit a PCI-be.
SE-t viszont elég nehéz találni.
Azt szerettem volna (SE),csak fosok kicsit,hogy nem tudom használni a Raidet.
A gigát sem tartom annyira jónak,hogy befektessek blokkokba.
Köszönöm jótanácsod. :R

® SimonYana ®

(#422) SimonYana

SimonYana
(PH! addikt)

Kihalt ez az oldal?

® SimonYana ®

(#423) FragStaR válasza SimonYana (#422) üzenetére

FragStaR
(fanatikus tag)

Sztem van 10 embernek ilyen lapja Mo.-n :)

(#424) Nyugdíjas válasza FragStaR (#423) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ha jól tudom első körben pont annyi érkezett:D

(#425) leviske válasza oalex (#400) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mi számít komoly tuningnak? :DD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#426) SimonYana válasza leviske (#425) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Hogyha szárazjeget vagy nitrogént használsz a hűtéshez. :D ;] :D

[ Szerkesztve ]

® SimonYana ®

(#427) gombcomp válasza SimonYana (#426) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

[OFF][/OFF]Ne feledjük a kompresszoros hűtéseket (Vapochill) ,ennek az az előnye megvan,
hogy "nem párolog el" :C ,és egy tartósabb lehetőség igaz "csak" -30 Cfok körülit tud.
Azt viszont összeépített házban "üzemszerű állapotban,tartósan... ;] [OFF][/OFF]

Arra,hogy kinek van ilyen lapja szavazást kellene kiírni (úgyis divatos manapság :DD ).
Nekem tegnap érkezett meg a "11. darab az országban",mégpedig Az Extreme verzió.
Teszteket majd csak akkor készítek,ha megérkezik a kompresszoromhoz a gyári
LGA 775-ös blokk,de inkább a 3D topikban,mivel egy elég lightos Q6600 (B3) van a birtokomban ami szétfeszelve 3,6-nál behal :( :W

Szép jószág.....[link]

[ Szerkesztve ]

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#428) Oakenfold válasza gombcomp (#427) üzenetére

Oakenfold
(lelkes újonc)

Remélem hétfőn én leszek a 12. ...
Biztosan fogok kérni tőletek segítséget, bár remélem elbodogulok a biosával...tényleg, melyiket érdemes felrakni?

[ Szerkesztve ]

Nem írok alá semmit!!!

(#429) gombcomp válasza Oakenfold (#428) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Szia!
Sajnos túl sok tapasztalatom,még nincs "deszka modellen" járatom,telepítek rá,
de már egy hiba kiderült: a hozzáadott termisztorok (hőérzékelők) ha nincsenek
feldugva állandó Xyopt. senzor overheat üzeneteket dob,hiába kapcsolom ki a figyelést a biosban :(
Hogy melyik BIOS a tuti az majd elválik,én elsőre mindig a legújabbat (nem bétát) rakok fel.De jártam úgy a Strikerrel hogy vissza kellett flashelni mert sz@rabb volt az új!

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#430) Qkackca

Qkackca
(fanatikus tag)

Tegnap este láttam és noszogattuk egy kicsit a 12.-ket.

Érdemi kérdés is legyen: van egy sata meg egy ide vinyó a gépben, ide-n van a rendszer, a bios látja, a jmicron is látja, mégis mielőtt bootolna a win kiírja h no primary hdd, press f1 to resume, és ha nyomjuk az f1-et akkor be is tölt a rendszer, mivel lehetne elkerülni ezt a kis közjátékot? Tuti h nincs minden beállítva a biosban, de ilyet nem találtunk.

[ Szerkesztve ]

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | Ballistix@aszekrénytetején

(#431) Zufoo

Zufoo
(újonc)

Sziasztok!

Kérdésem az lenne hogy a Maximus formula és a Blitz Formula között annyi a külömbség hogy a maximus az x38 chipset et használ a másik meg p35? :F

Let's talk..........

(#432) Nyugdíjas válasza Zufoo (#431) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Azért ennél több:)
Két teljesen más lapról van szó.

(#433) gombcomp válasza Zufoo (#431) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Úgy nézem a chipseten kívül Maximuson (Formula SE) van Fusion Block,de a "sima" Formulán nincs! Plusz egy-két,BIOS szintű szolgáltatás a Maximus javára.(mindegyik DDR2-es) :)

[ Szerkesztve ]

(#434) gombcomp válasza Qkackca (#430) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Nézzétek meg a BIOSban a Boot fülön\Hard disk drives\ amelyikről bootolni akartok,az legyen felül...Utána ugyanitt Boot Device prioritiben is tegyétek az első helyre.
Ha ez sem segít ,bootolás alatt F8-nál kiválasztható a kivánatos bootdrive.

(#435) Qkackca válasza gombcomp (#434) üzenetére

Qkackca
(fanatikus tag)

Ok, köszi, megnézzük.
Hard disk drives-nál felül van az biztos, a másiknál nembiztos.

http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | Ballistix@aszekrénytetején

(#436) CsZ válasza gombcomp (#427) üzenetére

CsZ
(újonc)

Hali!

Hol lehet kapni az Asus Maximus Extreme verziót? Két hónapja keresgélem, és mindig "a jövő héten" a válasz.

Zoli

(#437) SimonYana válasza CsZ (#436) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Nem nagyon van.
Kérdezz rá itt!!!
[link]
Én megvárom az X48-at mostmár.

® SimonYana ®

(#438) gombcomp válasza SimonYana (#437) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

Még néhány hónap és jön :DD
[link]

[ Szerkesztve ]

(#439) westlake válasza SimonYana (#437) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

nyugodtan vard.. mmar tobb teszt is bebizonyitotta, hogy az x48 valojaban x38 es hajszalnyi a kulombseg a ket chipset kozott (nem csak sebessegben)

I'm out.

(#440) SimonYana válasza westlake (#439) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Hátha jobb lesz mint a jelenlegi P35.

[ Szerkesztve ]

® SimonYana ®

(#441) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valaki akinek van tapasztalata a lappal (Formula) leírná, hogy mik(voltak) a lap főbb problémái és ezeken segít(tett)het-e egy új bios.... :F

Érdekelne... :)

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#442) SimonYana válasza leviske (#441) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Mindenhonnan azt hallom,hogy egyenlőre nem szabad cserélni a P35-öt az X38-ra.
Ígyhát parkoló állásban maradok sajnos. :F

® SimonYana ®

(#443) westlake válasza SimonYana (#442) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

nem egyelore nem szabad cserelni p35-ot x38-ra, hanem egyaltalan nem szabad.. meg kell varni az x48-at (mondjuk a teszteket elnezegetve arra sem eri meg lecserelni a p35-ot :U )

I'm out.

(#444) SimonYana válasza westlake (#443) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

van olyan érzésem,hogy tele van a fejlődés útja zsákutcával.
Na majd a P45!
:))

® SimonYana ®

(#445) Nyugdíjas válasza westlake (#443) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Pénz marad a zsebben legalább ;]

(#446) SimonYana válasza Nyugdíjas (#445) üzenetére

SimonYana
(PH! addikt)

Legalább veszek tőled a lapra blockot! :R

® SimonYana ®

(#447) Hemi 426/RT

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

sziasztok!
csak egy igen hülye kérdésem lenne vettem egy maximust (ha lehet ne huzzatok le ezért a procim ugy is tré tehát annyira mindegy milyen lapban van)
van ez a R.O.G. os logo amikor indul a gép....
elvileg mindenkinek ilyen térhálot rajzol és kiszinesedik ugye?
ha nekem ez nem csinál semmit az mitöl van? :F

Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve

(#448) Hemi 426/RT válasza leviske (#441) üzenetére

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)

mire gondolsz?
hogy füt mint a barom.....vagy a giga dq6 p35-ben a procim terheletlenül 24fokos és a maximusban 38?
de attól fügettlenül nem rossz lap,a giga után százszor kényelmesebb.

Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve

(#449) leviske válasza Hemi 426/RT (#448) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A hőfok nem érdekes.... :) Inkább a konkrét hibákat kérdeznék, vagy az egyetlen hibája, hogy felesleges P35-ről cserélni?

Nekem egy 2 éves gépem halt meg (nyugodjék békében), bár így is cserélni akartam, de most már sürgős lett, ha stabilitási gondjai vannak, vagy nem lehet vele jól tuningolni (értem itt azt, hogy a E8400-at akarom majd 4GHz-n járatni)... tehát az nem érdekell, hogy hűűű nem érdemes P35-ről cserélni. :)

Tehát ha valakinek konkrét problémája van a lappal (ram, cpu, vga terén), arrra lennék kíváncsi. :) :R

(#450) gombcomp válasza Hemi 426/RT (#447) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

BIOS \Boot Settings \ Fullscreen Logo-t tedd enabledre,ha nem jelenik meg....csinálhatsz a hozzáadott
"My logo" programmal bármilyet! Megjegyzem,engem a Logo zavar a boot alatt szeretem
látni hogy mi történik bootoláskor. :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.