"És igen ami nem tetszik lecserélem."
Mondom (kb 10x
), hogy nem a tetszésel van a gond, hanem az elégedetséggel. Ha itt nekem azt mondod, hogy semmi olyan nem vesz körül (található a lakásodon) amivel elégedettlen vagy, akkor én kérek bocsánatott. Szerintem azt egyikünk sem teheti meg, hogy csak olyan dolgai legyenek amikel mind elégedett.
Ja és a hűtésről csak annyi, hogy az asus ismét a jol bevált méreteket használta.
Ebben is tévedsz, X38 as chip (és foglalata is) teljesen más mint a P35. Azt hittem kicsit jártasabb vagy a témában, pláne ha ennyi lapodvan/volt, elvártam volna.
Valószinüleg te nem is néztél be a heatpipe alá.
[EK P35]
[EK ASUS X38]
Két teljesen más foglalat és chip méret is.
Szoval egy ilyen blockal le vagyok a X38-asokra korlátozva (amiböl úgye röpke 2 és fél létezik. Az al mofdleket nem számolom külön mint DDR3/DDR2). Továbbá a fetben is van eltérés (úgyen minimális, de van).
Szerinted viccbol van két külön block hozzá úgyan attol a gyrtóttol.
[EK P35 fet]
[EK X38 fet]
Bár ettöl még a fet jó lesz más hasonló ASUS-ra és P5K lapokra. De pld. az általam emlitett 2 nem ASUS lapra kapásbol nem.
Jobb lenne elért tuningokról, stb beszélni a topikban...
Hajrá, én kértem is hogy írjatok tapasztalatokat, beállításokat, sikereket, kudarcokat, de még senki nem tisztelt meg.
Nem tartom magam kivételnek és fogok is írni, csak a héten szerelem fel a vizet addig meg feleslegesnek tartom. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!