Hirdetés

Razer Copperhead egér

Bemutatkozás

A Razer mindig úttőrőnek számított az egerek terén, hiszen mind technológiában, mind külsőben tudtak valami újat mutatni. Így történt ez anno az első golyós egereknél (pl. Razer Boomslang) és közel 1 éve az optikai egerek új generációjánál, amit Razer Diamondback-kel értek el. Ám az optikai egereknek is egyszer tovább kell fejlődnie. A profi játékosoknak egyre gyorsabb és precízebb egerekre van igényük. Itt jön képbe a lézeres technológia, ami lehetővé teszi ezt a szintlépést. Az összes nagyobb gyártó harcba indult ezen a piacon, a Razer Copperhead egerével, a Logitech G5 és G7 egereivel, míg a Microsoft Laser Mouse 6000 egerével indul a csatába.

Vajon szükség van erre? Miért is ne, hiszen az ember naívan azt gondohatná, hogy az új csak jobb és szebb lehet. Az eddigi tapasztalatok alapján nem mindig igaz ez, de a kezünkben van a döntés, senki nem kényszerít rá, hogy fejlesszünk. Cikkünkből kiderül, hogy most mekkorát dobbant a Razer Copperhead, vagy esetleg egy kicsit elkapkodott volt-e a váltás.

Doboz és csomagolás

A doboz és a csomagolás a Razertől megszokott minőséget nyújtja. Egy kis ízelítőt kapunk az egér külsejéről, és mindemelett megkapjuk az összes fontos információt tulajdonságairól. Több szót nem érdemes fecsérelni a dobozra, szabaduljunk meg tőle és lássuk a tartalmat. Az egéren kívül kapunk egy driver CD-t, egy leírást és egy lapot, hogy tulajdonosai vagyunk az első 10 000 Copperhead egyikének (mi a 8215-ös sorszámút kaptuk meg). A kis táska ezúttal elmaradt, de ne sajnálkozzunk, nézzük magát az egeret.


A doboz elölről,


hátulról,


és a felszerelés.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés