Hirdetés

Nincs kettő mod nélkül

Mod-tech másodszor

A moddereket is utolérte a tavaszi zsongás: immár második alkalommal csaptak össze a gépek, hogy eldőljön, idén ki a kasztnik ura. A PROHARDVER! természetesen követte az eseményeket és nem mulaszt el beszámolni sem a mod-tech Hall 2-ről, leánykori nevén a Második Magyar Tuning és Modding Kiállítás és Versenyről. A jeles eseményre népes delegációnk látogatott el, mely az újság szerkesztőgárdájából, lelkes fórumozóinkból, zsűribe csempészett CoolNess-tagokból és természetesen a fórumainkról jól ismert versenyzőkből állt.

Ez év áprilisának 23.,24. és 25. napja, valamint a kARTon galéria adott otthon az immár hagyománnyal rendelkező eseménynek, mely idén is a radikalmod jóvoltából került megrendezésre.

A 150 négyzetméteres galéria elrendezésén – szerencsére – szinte semmit sem változtattak a tavalyi esemény óta. A földszinten a támogatók által vitrinekbe csempészett, jórészt csúcstechnikát képviselő alkatrészeket és házakat tekinthettük meg, míg az emeleten a versenygépek várták a csőre töltött fényképezőgépeket.

Az eseményt már hónapokkal megelőzően sok spekuláció látott napvilágot a fórumokon az idei tuningverseny értékelési szempontjaival kapcsolatban, azonban végül a verseny elmaradt. Ennek oka a nyersanyaghiány, vagyis az elégtelen számú induló volt, de versenyen kívül néhányan megjelentek gépükkel a szombati napon.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés