2019. január 21., hétfő

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Ajánlatok futóedzés helyett

Nem annyira kedvez az idő a kinti sportoknak, így inkább a benti elfoglaltságokhoz ajánlunk pár hardvert.

Gamer perifériák


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Remélhetőleg a tél legrosszabb időszakát éljük: a hó félig olvadt, a fagyott föld felső egy centiméteres rétege pedig csúszós sár. Még ha ki is süt időnként a nap, azért ilyenkor lelkiismeret-furdalás nélkül lehet otthoni elfoglaltságot választani, például gépet szerelni vagy mondjuk játszani. Ezekhez gyűjtöttünk össze pár ajánlatot.

Kiegészítők játékosoknak

A Foramaxnál szép kínálat van a Marvo különböző eszközeiből, amelyek közül többször is ajánlottunk már például egereket, billentyűzetet és headsetet is. Most is az egerekkel kezdjük: a vezetékes, 2400 dpi felbontást és futurisztikus dizájnt kínáló M418 például 3490 forintba kerül, míg a komolyabb, már az új PMW3325 szenzorra épülő G916 8420 forintért vásárolható meg. Utóbbi 7200 dpi-ig növelhető felbontást és klasszikus, szimmetrikus formatervet kapott, persze oldalsó extra gombjai miatt inkább jobb kézre optimalizált kivitelben. A PMW3325 hivatalos specifikáció szerint egyébként 100 ips sebességig működik, tehát ez az egér gyorsabb mozgásokhoz, rántásokhoz is megfelelő lehet.

Marvo G916 és M418 Marvo M418 és G916
Marvo G916 és M418 [+]

Headsetből most a H8329-et emelnénk ki: ez a nagyméretű, teljes fülünket körbeölelő fejhallgató 3,5 mm-es analóg csatlakozást használ, 220 cm-es kábelén vezérléssel rendelkezik, és felhajtható a mikrofonja.


[+]

Hogy teljes legyen a Marvo-szett, 7910 forintba kerül a félmechanikus, kilenc darab dedikált makrógombbal is rendelkező KG750 billentyűzet, amelyről az RGB háttérvilágítás sem hiányzik.


[+]

Áttérve a Sharkoon kínálatára, a sokak által kedvelt Skiller Mech SGK3 klaviatúra 23 900 forintba kerül, ezért az árért pedig Kailh Red kapcsolókat kapunk, RGB háttérvilágítással, standard háromblokkos angol kiosztással, beállítható NKRO vagy 6KRO működéssel és multimédiás gombokkal.


[+]

A gyártó egerei közül a Shark Force Pro 7190 forint – ez a periféria a Pixart PAW3307 szenzorára épül, és 400-3200 dpi között beállítható felbontást kínál, 65 ips maximálisan használható sebességgel és 30 g-s gyorsulással. A hatgombos Shark Force Pro többféle színben is elérhető, dizájnja pedig az igazi klasszikus, lekerekített formákat kapta meg. Mérete 124 x 67 x 39 mm, tömege pedig kábel nélkül 97 gramm.


[+]

Végül, de nem utolsósorban a játékélményhez vásárolhatunk még széket is – a Sharkoon Skiller SGS1 több színösszeállításban is elérhető 45 990 forintért, ezért pedig fix, de párnázott kartámlákat, illetve -3-+18 fok közötti dönthetőséget kapunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Lassan beindul az élet a hazai piacon

    Még csak 2018 második hetét írjuk, de már több akciós processzorral, notebookkal és monitorral találkozhatunk.

  • Új év, új ajánlatok

    A 2018-as esztendő első akcióival jelentkezünk – lássuk, miket találhatunk a boltokban az év első hetében!

  • Ünnepi ajánlatok

    Az utolsó, rohanós napokra, illetve az ünnepek közötti, már nyugodtabb időszakra is ajánlunk néhány számítástechnikai eszközt.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.