Hirdetés

2018. október 19., péntek

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Ajándékötletek karácsonyra

Nincs már sok idő; az utolsó vásárlós hétvégére pár gyorsan beszerezhető ajándékötlettel készültünk.

Ajándékok a fa alá


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Vészesen telik az idő, és aki nem akar mindent az utolsó napokra hagyni, az jól teszi, ha még ezen a héten, de legkésőbb jövő hét elején elintézi a karácsonyi bevásárlást, hogy aztán az ünnepi hétvégére csak a hal- és bejglisütés maradjon (csak nyugi: azoknak, akik most még túl elfoglaltak, a jövő héten is szállítunk last minute ajánlatokat szombati, vasárnapi rohamra).


[+]

Aki szó szerint a fa alá keres valami ajándékot, ami hasznos és nem is túl drága, az most az Approx kínálatában két e-könyv olvasásra optimalizált táblagépet is talál. Az olcsóbb, 19 990 forintos modell a Billow E2TB névre hallgat, és egy 7 hüvelykes, 800x480 pixeles TFT LCD kijelzővel rendelkezik, aminek segítségével nemcsak a 4 GB belső tárhelyre, illetve microSD kártyára feltöltött könyveket tudja megjeleníteni, hanem filmeket is lejátszhatunk vele. A készülék a legtöbb fontos formátumot ismeri, így támogatja az EPUB, MOBI, PDF, vagy éppen FB2 könyveket, MPEG-4 filmeket, valamint többféle kép- és hangformátumot is.


[+]

Valamivel drágább, 23 990 forintba kerül, viszont dedikált e-tintás kijelzővel rendelkezik a Billow E03E változat, amely így ugyan nem tud filmeket lejátszani, viszont üzemideje hetekben mérhető. A készülék egy 6”-es, 800x600 pixeles panelt használ, és ebben is 4 GB belső memóriát találunk, melyet microSD kártyával bővíthetünk tovább. Az elterjedtebb e-könyv formátumok mellett zenefájlok lejátszására és képek megjelenítésére is mód van, utóbbiaknál értelemszerűen a monokróm felvételekre érdemes koncentrálni.


[+]

Játékokat kedvelő ismerőseinknek válogathatunk például a Marvo néhány új kiegészítője között is, amelyek a Foramax kínálatában érhetőek el. A K611 billentyűzet például kifejezetten vagányul néz ki ezüstszínű keretével és fekete gombjaival. A félmechanikus, angol kiosztású eszköz LED-es háttérvilágítással is rendelkezik, egyszerre 19 gomb lenyomását tudja követni, ára pedig 5020 forint.


[+]

Kisebb testvére a K632, melyen nincs keret, így kifejezetten minimalista külsővel rendelkezik. Főbb jellemzőiben egyébként hasonlít a másik modellhez, tehát angol kiosztású és félmechanikus kivitelű, viszont itt 26 gomb együttes lenyomását képes kezelni az elektronika. Ára is alacsonyabb, már 3600 forintért hazavihető.


[+]

Headsetek közül a 9720 forintba kerülő HG9012-t ajánljuk, amely USB csatlakozóval virtuális 7.1-es hangot kínál. Mikrofonja állítható, kétméteres vezetékén pedig egy hangerőt állító és a mikrofon letiltását lehetővé tévő kis vezérlőegység is található.


[+]

Egy másik headset-ajánlat a Cooler Master MasterPulse MH530, amely 18 470 forintba kerül. A modern, lekerekített sokszögű dizájnnal rendelkező fejhallgatóban 44 mm-es hangsugárzók dolgoznak, 1,2 m hosszú, lapos kábele pedig 3,5 mm-es, négypólusú jackdugóban végződik, tehát mobil eszközökhöz is használható, de a PC-kkel kompatibilis, 2x3 pólusú megoldáshoz szükséges adapter is része a csomagnak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.