2019. január 19., szombat

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Hazai pálya: jól indul a február is

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Ezúttal akciós gamer monitorok, notebookok, néhány kiegészítő és SSD-k kerültek heti összefoglalónkba.

Monitorok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Február első hetében ismét monitorokkal kezdjük megszokott heti ajánlónkat, mégpedig az Acer Predator XB271H-val, amely most akciósan 149 900 forintba kerül. Egy 27 hüvelykes, Full HD felbontású TN panel adja a kijelző lelkét, amely G-Sync-kompatibilis, és maximálisan 144 Hz-es képfrissítést támogat, ami túlhajtással 170 hertzig tolható ki. Az eredeti Predator dizájnból visszaköszönő, masszív, piros betétekkel rendelkező állvány a gamer monitoroknál szokatlanul széleskörű beállítási lehetőségekkel bír, úgy mint forgatás, döntés és magasságállítás, de még pivot is van. Bemenetekből egy HDMI és egy DisplayPort került rá, illetve kapunk egy négyportos USB hubot is, 3.1 Gen1 sebességgel, és nem hiányzik a beépített hangszóró sem. A 300 cd/m² maximális fényáramú panel 1000:1 kontrasztarányt ígér.


[+]

Az XB271H továbbgondolásának tekinthető az XB271HA, amely ugyanazt a panelt és állványt kapta, és paraméterei nagy részében is megegyezik vele, azonban 159 900 forintba kerül, ezért cserébe viszont nagyobb a fénysűrűség is, amelynek maximális értéke immár 400 cd/m².


[+]

Komolyabb ugrást jelent viszont az utód, a 189 900 forintos Acer Predator XB272, amely Full HD felbontást és TN panelt kínál, ugyanúgy G-Sync-kompatibilitással, mint az elődök, de maximális képfrissítési frekvenciája már 240 Hz. Ezen túlmenően egyébként a specifikációk nem sokban változtak, tehát maradt a 400 cd/m² maximális fénysűrűség, az 1000:1 kontrasztarány, a dönthető, forgatható, magasságában is állítható állvány pivottal, valamint a beépített hangszóró, az USB hub, a HDMI és a DisplayPort is. Mindhárom Predator monitorra 5 év gyártói garancia vonatkozik.


[+]

Predator monitor mellé vásárolhatunk Predator headsetet, természetesen az Acertől, fekete-piros színösszeállításban, 12 900 forintért. A valójában a SteelSeries műhelyében készülő, analóg csatlakozókkal rendelkező eszköz a füles bal oldalába visszatolható mikrofont és a kábelre szerelt távirányítót kapott.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.