Hirdetés

AMD-s és inteles hardverek a piacon

Foramax AMD PC-k


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Frissítette két AMD-s asztali konfigurációját a Foramax Computers. Mindkettőnek az új, grafikus részlegétől megfosztott, Kaveri-alapú Athlon X4 860K az alapja, amit nemrégiben teszteltünk, és nagyon kedvező ára miatt ajánlott címet kapott tőlünk. Alá a Gigabyte F2A58M-DS2 alaplapja került, ami egy olcsó, A58 chipkészletes, microATX méretű modell hosszú PCI Express csatlakozóval. Csak két memóriamodul tehető bele és nem támogatja az USB 3.0-t, cserébe nagyon olcsó. A komponensek egy DeepCool Tesseract házba kerültek.

A Foramax AMD Game Premium PC V1-be 4 GB-os Kingston memóriamodul, 1 TB-os Toshiba merevlemez, Samsung DVD-író és 500 wattos Approx táp került. Játékos számítógépről van szó, ezért a leglényegesebb komponens a grafikus kártya, ami egy Gigabyte Radeon R7 260X. A konfiguráció ára 122 900 forint, három év garancia és ingyenes házhoz szállítás vonatkozik rá. A rendszer megbontható, 3810 forint ellenében pedig utazó garancia is váltható, ekkor az esetleges garanciális javítás szállítási díját is állja a Foramax Computers.

A Foramax AMD Game Premium PC V2 konfiguráció ugyanerre az alapra épül, de egy fokozattal komolyabb grafikus kártyát, ASUS Radeon R9 270-et kapott. A memória is több, 8 GB, az 500 wattos Approx táp helyett pedig egy 600 wattos, alap Cooler Master dolgozik benne. A vételár ezúttal 154 900 forint ingyenes szállítással, 3 év garanciával és opcionális utazógaranciával.

Újdonság, hogy a konfigurációk honlapjukon egyszerűen és gyorsan, legördülő menüből választva bővíthetőek. A lehetőségeket nem bonyolították túl, egyetlen, kedvező ár/teljesítmény arányú DeepCool processzorhűtő, illetve az erősen javasolt memória- és SSD-bővítés szerepel rajta operációs rendszer és irodai szoftver mellett. Emellett mi még egy Chieftec, FSP vagy Seasonic tápkínálatot látnánk szívesen itt. Aki pedig valami mást szeretne a gépébe, annak természetesen a webáruház teljes választéka rendelkezésére áll.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés