- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz foldermate #17549 üzenetére
Nem tudom, melyik rommal próbáltad (aminél nem volt jó), de próbáld ki a SkaTe_v2 romot, az gyárin alapszik, annál nem szokott gond lenni a közelségérzékelővel és azért a gyárinál sokkal jobb.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Billentyűzet kérdésben szeretnék segítséget kérni. Párom mobilja és tablet pc-je is úgy működik az androiddal, hogy gépelés közben ha nyomvatartja pl az A betűt, akkor átírja az ékezetes verziójára, tehát Á betűre, és ez így kényelmes.
Na de nekem nem így van a telómon. Lenyomom az A betűt, feljön egy kis csíkban hogy milyen karakterek vannak még alatta, de ha nyomva tartom, nem Á-t ír, hanem 1-est. Ha Á-t akarok, akkor folyamatosan nyomnom kell miközbe ráhúzom az ujjam a listában az Á-ra.
Nagyon macerás, kényelmetlen, és amikor elengedem az ujjam akkor általában másik karaktert visz be, mert még arra is odébb ugrik.
Hogyan lehet beállítani, hogy ne számot vigyen be nyomvatartásra, hanem az adott betű ékezetes verzióját?Ill. egy másik kérdés, szintén párom cuccain ha nyomvatart egy gombot (pl a kezdőlapra visszarakót), akkor feljönnek az éppen futó alkalmazások és ha kihúzza őket oldalra a kijelzőről akkor becsukja őket a rendszer. Na én még ilyet sem találtam a ZTE-n, csak olyat, hogy legutóbb használt programok, de ez ugyebár nem ugyanaz.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
válasz Timyyy #17552 üzenetére
Ja és még lenne egy olyan kérdésem is, hogy játékot akarok letölteni, tehát elvileg át tudnám tenni SD kártyára, nem kell telefonról futnia, de mivel telefonon nincs hely hogy letöltsem, nem lehet valahogy beállítani hogy egyből a kártyára szedje?
Így is kínszenvedés ez a semmi memória ami van neki, de akkor legalább lehetne a kártyára töltetni.... 130 megából van általában 10 mb helyem, a játék meg 41 megás. Esélytelen hogy bármit is töröljek, bár nem értem, mi foglal ennyi helyet, mert az alkalmazáskezelőben ha mindent összeadok, kijön talán 35-40 mb amit foglalnak a programok...Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Adamis
őstag
válasz Timyyy #17553 üzenetére
Ajánlom, hogy nézzétek meg ezt, ha te nem tudod megcsinálni, párod talán. Ha segítség kell, itt is, privátban is segítek!
-
ouzohuto
senior tag
Valaki nem tudja véletlen milyen űveget használtak a Skatenel?(sokan szeretik, mert nem vagy csak nagyon nehezen karcolodik)
XiaomI RedmI Note|||
-
okoska74
senior tag
Nálatok sem működik a skype -nél a videó fogadása?
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
davidcsaba93
aktív tag
Sziasztok!
Tesóm Skate-jét szeretném kicsit felturbózni egy rommal és ebben kéne segítség. Mit ajánlotok ha a stabilitás és a sebesség növelése a fő szempont?
Valamint még kellene valami leírás a biztonsági mentésre és a gyári állapot visszaállítására mert az első hsz-ből már le sem lehet tölteni a gyári t-mobilre romot.
A telefon jelenleg teljesen gyári, t-mobile függő. -
okoska74
senior tag
válasz davidcsaba93 #17557 üzenetére
http://hungariandroid.com
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
ZTE SKATE telefonomon szeretnék romot cserélni és kéne 1 kis leírás vagy segítség hogy mit és hogyan. Végül is a folyamatot tudom csak hogy mivel rootoljam meg milyen programok kellenek még hozzá. Köszönöm előre is a segítséget.
PSN: salieven
-
krystman
őstag
Nem igaz, hogy 2h.sz-al feljebb volt a kérdés meg a válasz is. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell 1 oldalon feltenni ugyan azt a kérdést 2x-3x.
Közben frissült a [CyanogenMod 7.2.0 (STABLE) - Android 2.3.7 (14/09/12)] ROM is.
-
salieven
aktív tag
na ismeretlen forrásokból való telepítős cucc mellett pipa van még se tudom felrakni se a recoveryt se a root-t na ez mitől lehet? Mert így nem tudom felrakni a kiválasztott room-t
PSN: salieven
-
salieven
aktív tag
-
gabe96
aktív tag
akinek megvan a legutolsó ics kiadás, az fel tudná nekem valahova tölteni, mert tilal linkje nem igazán működik
köszi -
blackstone
csendes tag
sziasztok!
zte skate telón alap gyári rendszerrel fordul elő a következő probléma. Adatkábel segítségével felmásolok egy kb 4 gigás navigációs szoftvert az sd kártyára (több ezer fájl). Miután a másolással végez szépen leválasztom a win7-ben, majd lehúzom a telefont a kábelről. Előtte persze látom, hogy sikeresen felmásolta az általam választott helyre. Aztán amikor a telefonon futtatni szeretném az alkalmazást, az összes fájl a LOST.DIR könyvtárban van. Ugyanezt csinálta akkor is,amikor kártyaolvasóban másoltam a fájlokat az sd kártyára..
Mi lehet a probléma? mit lehet tenni?
köszi előre is.
-
blackstone
csendes tag
köszi,ezt megnézem majd. viszont akkor is ezt csinálta,amikor kiszedtem az sd kártyát és notebookon másoltam fel...
vissza lehet egyébként állítani a lost dir tartalmát az eredeti állapotra?
-
sutyesz96
őstag
Hi.
Kérhetnék személyes tapasztalatokat erről a telóról?
Mennyire megbízható ez a zte?No matter what, you keep finding something to fight for.
-
ouzohuto
senior tag
válasz sutyesz96 #17577 üzenetére
Saját véleményem az, hogy elpusztíthatatlan Na jó kicsit komolyabban 2 negatívum talán a kamera bár 5mp az soha nem lesz 8 és a hátlap karcélósága rossz.
Viszont sok pozitívum: szép, erős kijelző és nem karcolód(azért nem kell próbálgatni); gyors, jó fórum hozzá(root+rom), Kelzsoca, Appelme A végét lehet nem érted, de majd fogod, ha lesz
Megbízható!(még főzött rommal se volt semmi probléma...)
XiaomI RedmI Note|||
-
GRomeo
tag
válasz sutyesz96 #17577 üzenetére
Szia!
November óta használom nagy megelégedettséggel és romok királya IA3-mal.Részemről maradok majd a későbbiekben is zte vonalom,persze remélem továbbra is folytatják a jó ár-érték vonalat.Az élet attól szép,hogy bármi megtörténhet,de attól sz.r,hogy meg is történik!
-
Groovebaby
tag
-
sutyesz96
őstag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Lehet beruházok egyre...
Az armv6 proci nem nagy hátrány? Flash player van?No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Adamis
őstag
Érdekelne azok tapasztalata, aki a MoDaCo-ról szoktak mostanság kísérletezni.
1) A MIUI v4 alatt csak nekem fordul elő az, hogy nem tudok telefonálni? Illetve tudok, de nem működik a mikrofon. Ez azért eléggé idegesítő, ebben talán egyetértünk...
2) A Tilal-féle CM10 alatt nem működik a WiFi. Ez is egyedi, vagy előfordul mással is?
Hosszú távon amúgy a CM9 jön be a legjobban, nem tudom már, mióta használom ezt. Egy baja van: a HQ videók szaggatása. Ez mondjuk eléggé zavar, de mostanában erre ott a tab!
-
Groovebaby
tag
Itt van nálam kipróbálásra egy Sonyericsson Arc S telefon...olcsón adná munkatársam...nem tudom, hogy lecseréljem-e rá a kis Skatemet....erősen elgondolkodtam rajta.
Amoi N828
-
Jano_023
őstag
válasz Groovebaby #17589 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, csak egy alcatel ot 995-el . De szerintem én cserélni fogok.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
-
Jano_023
őstag
válasz Groovebaby #17591 üzenetére
Engem is érdekelne az új ZTE, de miért nem a tegrás lesz a T-nél ?! Nagyon kár!
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
-
kelzsoca
félisten
válasz ^Clown #17594 üzenetére
Biztos infó nincs, ez alapján viszont valószínű: ZTE Grand X Review
Rooting and hacking
ZTE devices have traditionally been very hackable, however I haven’t yet had time to crack open the Grand X. We have seen Tegra devices with locked bootloaders too.
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz ^Clown #17594 üzenetére
Az intel tuti, a másik puszta logika alapján(még akkor is ha zsoca belinkelte fent a modaco-s tesztet)...mekkora esélye lenne egy még kiforratlan, frissen bemutatkozó architektúrájú biztosan zárt bootloaderrel rendelkező készüléknek, egy már bizonyított, de nyitott bl-el szemben? lássuk be nem sok... én fogadnék is rá...
[ Szerkesztve ]
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Megpróbálom valahogyan problémamentesen leírni.
Adott egy ilyen teló, jelenleg a magenta csapatban focizik, de én szívem szerint átcsábítanám a pirosakhoz. De mindezt úgy, hogy ha ne adj Isten lesérülne, azért nyugodt szívvel vihessem a kórházba, hogy ellássák.
A modaco-n olvastam egy lehetséges megoldást, de nem tudom hogy az visszacsinálható-e, vagy mit befolyásol.Privátban segítsen, aki tud kérem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest