- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz Razor_alpha #3351 üzenetére
Érdemes telepítés előtt belerakni a romba, ha ez nem járható út, akkor törölni, és újra hozzáadni a névjegyeket. Ha meglévő névjegyek alatt cserélgeted a contacts fájlokat, megbolondul
szerk.: az MMS.apk-t érdemes megtartani, mert az kiírja SMS-nél a hátralévő karakterek számát, az AOSP nem.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
-
Razor_alpha
tag
válasz barnam_ #3401 üzenetére
A gond nem ott volt, eleve töröltem a 4 apphoz tartozó adatokat, csak én nem a facebook adatok közt akartam hozzáadni, hanem a beállítások menüben, a fiókok közt, nah ott még továbbra sem megy, a facebook app is kifagyott első két clickre amikor a mindent updateljen-re nyomtam, aztán valamiért harmadikra elkezdte az adatkapcsolatot kifagyás helyett, most minden rendben működik. Minden esetre kösz a segítséget.
Különben van egy megkezdett rom-om amibe belepakolom azokat amik tetszettek és ki is próbáltam őket szóval végülis pont azt teszem amit javasoltál, következő reinstallban már ez a default.
[ Szerkesztve ]
-
krismoto
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem....
Valamit elállítottam a telómon és most amikor lemerülőben van illetve amikor lecsatlakozik a töltőről ez angol nyelven közli velem egy női hang.
Megőrülök tőle
Ha tudja valaki mit csesztem el és hogy állíthatom vissza, kérem segítsen.
Köszi
K. -
ux1
addikt
válasz kelzsoca #3411 üzenetére
Majd szerdán... Jobban utána nézve, megértem...
(#3412) spence225
Nem tudom, ezt csak úgy a netről letöltöttem
(#3418) esox
Go Contacts szvsz a legjobb...
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
spence225
aktív tag
válasz sunahunter #3413 üzenetére
Ilyeneket találtam, de nem próbálkozom inkább vele, itt mondták többen is hogy telepítsek erőművet , szval hogy nem tudja rendes sebességgel lejátszani a dolgokat.
Csak kíváncsiságból érdekelt, hátha tudok pc-n tesztelni,megnézni 1-2 dolgot mégis hogy néz ki anélkül hogy felpakolnám a telóra, de nem fontos ugyh hagyom
(#3416) ux1: Azt gondoltam , csak gondoltam megkérdezem hátha esetleg tudod. Majd szétnézek, talán mintha marketen láttam volna digital clock widget-et.
[ Szerkesztve ]
-
esox
senior tag
AContact-hoz hasonló contact+dialer app-ot keresek, mert ez ugyan szuper, de olyan lassú tud lenni néha, hogy kitépem a hajam sokszor...
A hiváslistában ráadásul néhe 3-4szer is nyomni kell, mire az adott contactot újra tudom hívni.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
spence225
aktív tag
-
gordonfreemN
addikt
válasz Keeperv85 #3386 üzenetére
kelzsoca: ez akár kihathat a sebességére is?
két dologban talalom lassabnak a cm7 romnal a jelenlegi svedet. az egyik az app drawer görgetése, a másik talan a jatekok, de ezek nagyon minimális különbségek, de észrevehetőek (a többiben ugyanolyan vagy gyorsabb, pl böngésző). Egyébként a sved rom is kiváló...
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
kelzsoca
félisten
válasz gordonfreemN #3426 üzenetére
Inkább megjelenésben lett hozzányúlva a romhoz, de hamarosan letölthető lesz.
-
kungzi
veterán
már nagyon várjuk
és ext2 particionált sd kell hozzá majd? csak, hogy hogyan készüljek
[ Szerkesztve ]
-
spence225
aktív tag
Látom beindult az extázis mindenkinél. Persze én is kíváncsi vagyok
-
thomikaf1
tag
ez most egy külön rom lesz? vagy az általad készített RLS3-hoz egy update?
-
kungzi
veterán
2.3-as verziókról hol lehet olvasgatni? milyen verziók vannak stb.
-
robyroby
tag
Sziasztok,
telenorosra felment a "kelzsoca által javasolt SSRLS3".. én még nem tettem fel a 2hetes telómra, mit javasoltok? Jó lesz a SSRLS3 -
kungzi
veterán
kelzsoca azt lehet már nagyjából sejteni, hogy a 2.3-as androidból pengére mikor lesz stabil vörzsön?
ja és még valami, a custom rom az összes rootolva van igaz? minden rom felrakás előtt fel kell rakni a rom managert és vmi rootoló progit (de ha rootolva van a teló gondolom akkor nem kell - custom rom alatt)?
[ Szerkesztve ]
-
spence225
aktív tag
Itt vannak a cyanos romok:
[Cyanogen mod 7 verziók, nightly-k]
Olvasgatni a modaco-n tudsz. Ott sokan írnak a tapasztalatokról, hibákról.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
===============================================================
Swedish_RLS3_kelzsoca_lite_blue
===============================================================
[ Szerkesztve ]
-
ticzi01
aktív tag
http://logout.hu/cikk/zte_blade/szoftvercsere_modding.html
Ez alapján próbáltam mentést készíteni a telefonról, de semeddig smer jutottam. Már ott leraagdtam, hogy a gép foylton elindul hiába nyomom a felfelé hangerőt bekapcsoláskor/menú gombbal 3.nak is próbáltam ugyanaz/, semmi mindig elindul a készülék.
Nem tartom magamat annyira értetlennek, de nem tűnik annyira egyszerű dolognak ez a ramcsere számomra. Van többféle leírás de igazán nem jutottam sokra.
Valami oylat is adhatna vaslaki linkben amit végigzongoráztatok én is felszeretném tenni a 3.3.3at.
Köszi -
sto1911
veterán
válasz ticzi01 #3446 üzenetére
1. Azert indul el, ill. nem all meg a telo, mert mar uj verzios, az 1. hszben van a megoldas az ilyen probelmakra (z4root + rom manager).
2. rOmcsere. Az 1-es pont nelkul nem is fog menni.
3. Nem 3.3.3, hanem 2.3.3 vagy 3.0, de a 3.0 tabletekre keszul amugy is. Linkek: pl. az elotted levo kelzsocae, de kell az 1-es pont. -
kelzsoca
félisten
válasz spence225 #3449 üzenetére
Nem, nem tudna linkelni senki képet, miért lőné le a lényeget?
Ott a recovery, van olyan pontja hogy backup, ezt ráküldöd a jelenlegi rendszerre, és aztán ha szeretnéd (nem kötelező) akkor felteszed ezt a romot, ha nem tetszik 5 perc alatt ott a régi rendszer egy restore után.
(#3448) turho
Még nem tudom, de talán várható, addig nézd meg ezt.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest