- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
-
Glatius
őstag
válasz asanotadanob #2148 üzenetére
Nem akarom megbántani azt amit sajtónak neveznek, megvédeni pedig nem vagyok hajlandó, de a cikk írója sem feltétlenül független véleményt közöl Nem tudnak mindent a firkászok, és remélem nem is tőlük függ!
GPS hálózattal kapcsolatban csak engem szívat a rendszer, vagy tényleg leállt minden? Az hogy pár másodpercig "Várakozás érvényes jelre" van, nem lep meg. Most viszont 2 órája: "Nincs GPS kapcsolat." Root buherálás semmi nem volt mióta legutóbb használtam, most mégis halottnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Des1gnR
őstag
-
cruyff
tag
hello
barátom vett egy Blade-t, és csatlakozni akart vele az otthoni wifi-jükre, de amikor csatlakozni akar, azt írja ki, hogy csatlakozás, majd pár másodperc múlva: kapcsolat bontva. Egy 5800-val pedig simán tud csatlakozni, böngészni faterja. így nem érti mi van, pedig nagy reményekkel vette a telót.
szerintetek mi lehet a hiba? mi a gond?
kösz -
sunahunter
senior tag
Nekem az Aura volt fenn soká, de eccereccer észrevettem, hogy tizen kilométerekkel többet tervezett, és az útvonalat sem úgy lőtte be, ahogy én akartam.
Míg az IGO-nál meg tudod nézni a négyféle tervet egyszerre, és arra mész amerre neked a legszimpatikusabb.[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz sunahunter #2161 üzenetére
nem használom túl gyakran,de mikor használtam semmi gondom nem volt vele.iGO-ból bármilyen verziót raktam fel nálam akadt,ráadásul nem kicsit.melyik verziót használod igo-ból?küldj egy pm-et pls, köszi
-
kungzi
veterán
múlthéten kedden vettem a telóm, szerintetek nyugodtan rakhatok fel új romot anélkül, hogy meghalna bármi is a telón?
melyik most a legstabilabb, legjobb rom? -
Nova96
őstag
Lesz még CM7 fordítás?Vagy a régit kiraknád kelzsoca?
-
netseft
aktív tag
-
Ronam
addikt
válasz sunahunter #2173 üzenetére
köszi szépen,feldobtam,ez ugyanúgy akad.nálad nem?elég fura hogy bármilyen verziót próbáltam nem ment rendesen,vagy csak leszarod hogy akadozik?
-
Ronam
addikt
válasz sunahunter #2178 üzenetére
már a térkép betöltés is akad,lassan navigál,az egész ahogy van lassú.asszem maradok az aura-nal,nálam bevált
-
róland
veterán
Na igen. Kifejezetten nem szereti, ha egy betonacél kalitkában akarja valaki működésre bírni.
Én csak gyári 2.1-ről tudok nyilatkozni, amivel iGO/Motonav, AURA, Navitel működtek, működnek. (Bár a 3.5-ös Navitel nagyon lassú és sokszor lefagy, de úgy tűnik az új 5-ös főverzióval ezeket a problémákat javították.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Optika01
tag
Sziasztok, megpróbáltam recovery telepítését kelzsoca féle logout bejegyzése alapján, de már az elején elakadtam
Letöltöttem a gépemmel a kijelölt fájlokat, majd felmásoltam a memória kártyára.
A z4root szerintem felment, majd a RomMmanager is, de itt mikor rákattintottam a "Flash ClockworkMod Recovery"-re , kiválasztottam a blad-et, de a következő hibát írta ki: "an error occurred while attemting to run privileged commands"
Tudnátok valamit mondani, hogy mit csinálok rosszul, vagy valami más leírást (bár szerintem ez is lég egyszerűnek tűnt).
Köszönöm.Optika
-
Gabbo
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Volt ma egy terheléses Blade tesztem.
194 cm magas vagyok, a mellső zsebemből esett ki, gyönyörű szép, kilengés nélküli fejes a járólapra. Hátlap le, akksi ki, döbbenet, anyázás.
Külsérelmi nyom: akkufedél jobb felső részén enyhe ütődés nyoma, kb 0.3 mm.
Akkor teszt: térerő van, wifi van, kijelző megúszta, hangszórók épek, hallok hallanak, műholdat talál gond nélkül, füles ok, adatkábel ok.Elmondhatom magamról, hogy k...a nagy mázlim volt és ezentúl megpróbálok figyelni.
Mindenesetre levert a víz rendesen.Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
Beleczkil
tag
Eladó lett a ZTE Blade-m, részletek itt: [link]
[ Szerkesztve ]
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
dorcssa
csendes tag
Igaz én nem vagyok ilyen magas, de már többször ejtettem le 1 méter körüli magasságról, a hátlapon van csak egy kis karc, és ennyi. Pedig betonra is esett kijelzővel lefelé. Csodálkoztam is a sok beíráson, hogy könnyen törik az üvege, mert én nem tapasztaltam ilyet. Azért általában nem dobálgatom, de eléggé kétbalkezes vagyok
-
-
róland
veterán
iGO Zalaegerszeg-Risoul (Franciaország) útvonalon oda-vissza tesztelve. Utanként kb. 12 óra navigálás 3 óránként 10-20 perc pihenővel gond nélkül ment az iGO-nak. (Az iGO egész úton ment, pihenők alatt sem volt kikapcsolva.)
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest