Új hozzászólás Aktív témák
-
CSAVI38
tag
Csak egy drivert kell felrakni vagy az adb vagy a vcom-ot.
Nézd meg ezzel a programmal, hog benn van e rendesen az usb listában a telefon preloader drivere
http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.htmlHa jól van akkor próbáld meg másik usb portról vagy másik kábellel. Amikor csak simán rádugod akksi nélkül a gépre a telefont, akkor hallod a csatlakoztatáskor a hangjelzést? mert olyan mintha nem látná a telefonod.
Egyébként én ezt a flastool verziót használom
http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html -
tihibaby
senior tag
Nem tudom,lehet én spilázom túl,de néztem a bettery calibration progival és folyamatosan ingadozik a töltöttség asszem olyan 4315 mV körül,nem vagy nagyon nehezen fejezi be a töltést,majd újra visszaesik 99%-ra.
Szerintem ha felteszem éjszakára tölteni,nem biztos hogy túl jó ha egyfolytában tölti,és nem fejezi be 3 óra alatt a töltést,az éjszaka maradékában mondjuk további 5 óra hossza meg csak töltögeti feleslegesen. -
félisten
válasz tihibaby #358 üzenetére
A töltöttséget nem kell figyelni, általában amíg madzagon lóg, a rendszer a tápról kapja az energiát, nem az aksiból. A Li-Ion aksiknál pedig nem okoz problémát a töltési ciklus, a régi Ni-Cd és hasonló aksiknál volt probléma...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
frutti2
csendes tag
Számitógéprõl feltöltötte 100%-ra.
P.M.4500
-
nuri
aktív tag
Hi all,
Hogy veszem rá a gépet, hogy a "phone storage"-t használja app telepítéskor?
Mindenféle dolgot pakol az internal storage-ra meg a külső sd-re, de ehhez nem akar nyúlni. -
nuri
aktív tag
válasz wyattthoearp #365 üzenetére
Azon van.
Ha pl letöltöm Asphalt 8-t akkor 25mb megy internal storage-ra az 1.3gb meg külső sd-re.
A phone storage-n 0 adat van, bármi is csinálok. -
Kristof9094
senior tag
Sziasztok!
Na átesett a telefon a tűzkeresztségen..... leejtettem.
Kijelző üveg jobb felső sarka betört, a keret több helyen megsérült. Kijelző, előlapi kamera mind jó.Valakinek valami ötlete, hogy mégis honnan a búbánatból lehet alkatrészt szerezni? A kijelző üveg cserélhető önmagában?
Az új ROM nálam is frankó, a GTA SA végre elindul és szépen megy
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
CSAVI38
tag
válasz Kristof9094 #368 üzenetére
Biztod, hogy lehet rendelni, pl zopomobileshop-ról, nyilváb csak egybeszerelve a kijelzőv, üveg stb.
íme
[link] -
dobostorta
tag
Hello!
Látom többen nyomjátok a GTA:SA-val itt, valaki játszott vele az új stock ROM-on is, és a Marsapa V7-esen is?
Mert nekem Marsapa V7 van most fent (egyelőre nincs fent komolyabb játék), de vmiért Antutuba "csak" 25000 körül megy, pedig ennél azért többet kéne mennie. (needromon is hasonló Antutu score-okat írnak)
Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy a Marsapa félét érdemes-e belaknom, vagy menjen fel inkább az új stock ROM, mert én is szoktam GTA-val nyomni, így fontos a sebesség.[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz dobostorta #371 üzenetére
Nyugi,nem a Kamututu pontszám alapján fog jobban futni a játék.
Főleg nem úgy hogy az a ratyi benchmark program kétszer egymás után nem képes,közel hasonló pontszámot sem dobni.
Nekem dobott 27K felett,de 24K alatt is már... -
akonczer
csendes tag
Sziasztok!
Egy kezdő kérdés
2014.01.06-162449 gyári ROM - ról frissítve elég a legfrissebb updet - et felrakni?
Az a logikám szerint tartalmaz minden megelőző frissítést...
köszi a türelmet! -
Cadrik
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy az eddig tökéletesen működő navim egyik napról a másikra nem talál műholdat! A progi más telón tökéltesen működik és a telón is más progik simán találnak 6-7 műholdat, csak a navik nem! Van ötletetek, hogy miért van ez? -
repvez
addikt
üdv! elöször is bocs ha nem a témába vág,de ahogy néztem, a kijelző méreténél más nagy különbséget nem találtam a kiszemelt 980+ és a topic adó között,igy gondoltam megkérdezem,milyen vélemények vannak vele.
A zopomobilról rendelve minden rendben megérkezik,nem kell aggódni,hogy féltéglát küldenek?A garanciás dolgok,hogy mennek,vagy nemigen kell ilyennel,foglalkozni a garancia időn belül nem lesz baja?
Egy Defyről váltanék,gondolom fényévekre van sebesség terén a 2.Használat közben nem lassul be egy idő után vagy elbirja ha több program is használatban van? GPS+endomondo sport tracker+winamp+BT head szet?
Mennyi müködési időre lehet számitani,ha havi 2-3 hivás,semmi játék,de folyamatos szinkronizálás és pár ora netezés és sok zene BT keresztül?Ha csak a gyári romot használom azzal is minden jó,nem kell fözött rommal bajlódni,hogy javitson a gyárin? -
nuri
aktív tag
Próbálta valaki lucky patcher-t?
Mikor android patch-t próbálom csak újraindul a telo, de nem patchel semmit. -
xperiasigi
őstag
Sziasztok.honnan a legbiztonsagosabb ,olcsobb ,gyorsabb rendelni iyen keszuleket?
Iphone 6s
-
wyattthoearp
tag
válasz xperiasigi #380 üzenetére
Biztonságos, olcsó, és gyors is legyen?
Én tudok egy helyet, biztonságos, viszont lassú, és jó drága. -
xperiasigi
őstag
válasz wyattthoearp #382 üzenetére
Legalab biztonsagos es gyors.plusz par ezren nem akadok fent.
Iphone 6s
-
tihibaby
senior tag
válasz xperiasigi #383 üzenetére
http://www.zopomobilestore.lv/
Ez nem olcsó,viszont lettországi hivatalos shop,tehát EU-ból kapod áfa mentesen,2 év garival,ide is kell visszaküldeni,és 3-4 nap alatt kézhez kapod. -
kisdeme85
tag
Bocsi hogy itt kérdezem de nem tudom melyik topik illene ehhez a kérdéshez. Tudtok olyan megoldást(programot) amivel megoldható lenne az wifin keresztül hogy a gépen ill monitoromon lássam a teló képét ,,élőbe,, ? Tehát nem képernyőmentés a cél
-
tihibaby
senior tag
válasz wyattthoearp #387 üzenetére
Free shipping.
Mobilamb se rossz,de ott egy év a gari,és ha jól tudom a szervízelés sem alakult még ki igazán.
De az sem rossz alternatíva,mint ahogy Hungobongo fórumtársnál is érdemes érdeklődni,ő aránylag olcsón Angliából áfa mentesen tud küldeni telefont,a garancia ott is kérdéses.
Van a hivatalos Zopomobileshop,ott is lehet az EU warehouse-ból rendelni,az is aránylag gyors és áfa mentes,asszem CSAVI38 onnan rendelte,ha jól tudom gariztatni kínába kell küldeni,de ha nem jól tudom majd kijavít.[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz wyattthoearp #389 üzenetére
Természetesen mindenki maga dönti el,fontos e a garancia,és a gyorsaság avagy sem.
Kínai shopokból is megjönnek mostanság megint egész gyorsan a telefonok,még néha a sarc is elmarad valami csoda folytán,de inkább érdemes rászámolni az árra a tréfát.
Mivel ezzel a telefonnal kicsit hosszabb távra tervezek-aztán majd meglátom-nekem megért még plusz 10K-t a gari,és az hogy pár napon belöl kézhez kaptam. -
nuri
aktív tag
Megoldottam a memória gondomat, vold.fstab-ba felcseréltem a 2 sdcard bejegyzést, most a külső SD-t látja phone storage-nek és a belső memóriára pakolgatja a dolgokat.
Amit eddig észrevettem: gyorsabban indulnak a programok amik külső SD-hez is nyúlnak. -
luckyhuszar
újonc
Üdvözlet mindenkinek!
Van egy kis problémám a 2014.03.29 es frissítéssel.
A 2.18 van most fennt, azt sikerült feltennem ezzel a wireless update programmal.Rámegyek a Check for updates ra, kidobja a 3.29-edikei frissítést. Letölti rendesen, rámegyek az update nowra.
Elkezdi kicsomagolni a frissítést irja, hogy: package unzipping,do not interrupt...Pár percig tölt majd ki írja, hogy
unzipping error
Package error, please check update and downloading agin.Már többször próbáltam újra és újra de ugyan az a vége, nem frissíti le.
Lenne valami ötletetek hogyan lehetne a frissítést felrakni?
Köszönöm előre is. -
tihibaby
senior tag
válasz luckyhuszar #392 üzenetére
Én a helyedben fel sem tenném,nekem az elmúlt héten annyi furcsaságot csinált a telefon az új ROM-mal,mint amennyit összesen az elmúlt két hónapban nem tapasztaltam.
App fagyások,softreset,stb.
Előtte ilyen egyszerűen nem volt,szerintem holnap vissza is teszem az előző ROM-ot. -
félisten
Az, hogy mennyire gyors, vagy sem, az a külső SD kártyádtól függ. A Class 2-4-6-8-10, ahol a szám az alap sebesség MB/s-ben, a Class 2 a leglassabb, kézihajtányos talicskapótló, a Class 10 már minimum 10MB/s-et is tud írni/olvasni. A belső memóriával kb. ez az egyenértékű. Szóval ez esetben esélyesen a memóriakártyád a lassú.
Csak megjegyzés szinten: soha ne hagyd, hogy valaki ismerős memóriakártyát Auchan / Tesco / ***** sima árúházban vegyen, mert esélyesen Class 4 kártyát fog venni. Olcsó-olcsó, meg ugyan miért adjon ki több pénzt egy ugyanakkor tárhelyet nyújtó a 8 vagy 16 GB-os kártyáért a másik boltban. Hát azért, mert kurta lassú lesz tőle a kamerád / telefonod, bakker, azért...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
repvez
addikt
tud valaki olyan webshopot ami az EU bol postás zopo telefonokat,de olcsó és a posta is? Mert a zopomobil oldalról 57 dollár csak a posta
-
nuri
aktív tag
Class 10 van benne, mégis fürgébb ha belső memóriáról tölt.
-
repvez
addikt
azzal tisztában vagyok, csak gondoltam hátha van másik bolt ahol nem számitanak fel ennyi postát.Mert az etotalkon 139 dollár a telefon és csak 27 dollár a posta,viszont azt nem tudom hogy EU-bol szállit e. Ezért érdeklődok, hátha mások tudnak több olyan boltot ahol 60k környékén megkapom mindennel együtt a zopo980+ 2gb ramos verzióját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest