Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyika89
csendes tag
Sziasztok! Ilyen telefont fogok vásárolni egy-két napon belül. Olyan kérdésem lenne, hogy ki tudná nekem megcsinálni a telefont úgy, hogy a legoptimálisabb beállításokkal renndelkezzen? Illetve, aki tudná nekem szervízelni szoftveresen ha valami baj lenne. Sajnos én nem értek a telefonokhoz. Természetesen nem ingyen kérném. Köszönöm előre is.
-
Fitzgerald
veterán
válasz sanyika89 #851 üzenetére
Szerintem nincs erre szükség. Mármint akkor nincs, ha meg akarod tanulni a dolgokat. Ha segítség kell, itt a topikban is le tudjuk majd írni hogy mit hogyan kell csinálni, úgy hogy totál kezdőként is végig tudd csinálni.
Én kb. 5 éve használok Androidos telefonokat és tableteket, és ezen, illetve a mindenféle hasonló fórumokon tanultam mindent.[ Szerkesztve ]
-
vohanyi
senior tag
válasz Fitzgerald #853 üzenetére
Ez így van
-
vrgcsaba
csendes tag
válasz Fitzgerald #837 üzenetére
Szia! Elnézésedet kérem a közbeszólásomért, csak tudni szeretném, hogy biztos-e a 3X GPS vevője tényleg tudja a GLONASS és a Beidou holdak jeleit is fogni, mivel akárhol olvastam leírást azokban csak a Pro-nál említik ezt a tulajdonságot. Az 3X-nél csak GPS, A-GPS-t írnak.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Fitzgerald
veterán
válasz vrgcsaba #856 üzenetére
Szia!
98 és fél százalék, hogy igen. A Zopomobileshop és a Zopomobileforum szerint is csak a tárhely méretében különbözik a 3X a ZP999-től. De én a helyedben azért biztosra mennék, és megkérdezném a Zopo fórumon. Sajnos előfordulnak elírások ezekben a kínai webshopokban.
-
dubaedit
csendes tag
válasz Fitzgerald #858 üzenetére
Azért szerintem valami különbség csak lehet, én nem hiszem, hogy a plusz 16 Gbyte tárhelyméret cirka 100 dollárnyi különbséget jelentene. De remélem tévedek...
-
Fitzgerald
veterán
válasz dubaedit #859 üzenetére
"We can say that ZOPO 3X is ZP999 Lite version. as the difference between ZP999 and X3 is only the memory. ZP999 run on 3GB RAM+32GB ROM, X3 is 3GB RAM+16GB ROM."
Ez a zopomobileshopból van, a 3X adatlapjáról.
Először engem is meglepett a száz dolláros különbség, de úgy néz ki tényleg csak ennyi. -
dubaedit
csendes tag
válasz Fitzgerald #860 üzenetére
Ez valóban szó szerint azt jelenti, de olvastam már én is sok mindent erről, pl. hogy a Pro verzióban 8x2,2 GHz-es proci van, aztán mégsem. Én a Pro-t rendeltem meg, majd ha megérkezik egyszer, akkor meglátom mi lesz benne.
-
Fitzgerald
veterán
válasz dubaedit #861 üzenetére
A Tech 2 ezeket már tényként írta le, aztán mégsem így lett:
"A Zopo ZP999 kétféle kivitelben érhető el, egy kedvezőbb árú, de gyengébb modell (ZP999 Standard) mellett jön egy erősebb, de drágább verzió (ZP999 Pro) is.A Zopo ZP999 Standard modell 5,5″-os kijelzője mindösszesen 1280×720 pixel felbontású, ezzel máris a középkategóriába sorolható, ezt erősíti meg azt, hogy a MediaTek jelenlegi felsőkategóriás SoC-jének csökkentett teljesítményű, MT6595-ös verziója került bele, amelynek órajele egyelőre még nem ismert. Ezen kívül a készülék 2 GB RAM-os és 16 GB háttértárat is tartalmaz, ami felsőkategóriában is jó még, tehát az olcsóbb modellel sem kell szégyenkeznie a Zopónak."
Nem készült 2GB RAM-os, HD kijelzős modell. A Lite verzió a 3X lett végül.
[ Szerkesztve ]
-
Jessus81
tag
ma jön meg az .eu-s oldalról a ZP999 + ajándékok. majd leírom a tapasztalatokat
tényleg gyors a postájuk:
[ITTEN]PSN: Thorpapa
-
Jessus81
tag
mondtam, hogy szeretem a magyar VÁMot ???
PSN: Thorpapa
-
Jessus81
tag
válasz koroczki #866 üzenetére
27 Nov 2014 13:13:19 Budapest Shipment In Transit.
27 Nov 2014 11:50:00 Budapest Held For Customs Inspection - Awaiting Clearancemost megint shipment van... gondolom ebédszünetben fogdosták... mondta a TNTs hölgy, hogy a vámosok bármit kiszedhetnek fogdosni... most várok, remélem holnap out for delivery lesz már...
-
Jessus81
tag
na megjött ma a ZP999. hát amit rögtön észrevettem, hogy mindkét sim micro, nem úgy ahogy írták. .eu-s oldalról jött, járt hozzá 32gbs kártya tok, extra erős védőfólia...
hát a GPS még nem indult be, de majd szabadtéren is megpróbálom
kamerája eszméletlen szép, baromi gyors az egész kütyüPSN: Thorpapa
-
szenrobi2
újonc
Szia !
Légyszi tesztelni az új ZP999 telefonod és leírni az észrevételeid.
Nagyon kíváncsi vagyok milyen tapasztalataid vannak:
GPS (glonas..), wifi, 3g, 4g, nfc, otg, fm rádió, kamera.Meddig bírja az akksi normál üzemben és erőltetett menetben ?
Ját -e hozzá kijelző védő ?
Mennyire melegszik játék közben ?Ettől függne a vásárlásom.
Köszike
-
Jessus81
tag
ezek voltak hozzá: .eus oldal
a tok patent, ahogy becsukom aktiválódik az ablakos cucc, és az ablakon jobbra balra tapicskolva érzékeli és vált, balra notificationok, jobbra a zene lejátszó.
a fóliát még nem tettem fel, de a tempered glasshoz elég komoly kis csomag van, a micro sd sds átalakítóval jön. rootolni állítólag nem lehet, mert a 32gbs tárhelyre telepít alapból, vagy vmi ilyet olvastam a zopo forumon. érdekes, hogy a 64bites win7 csak a külső 32es sdt ismeri fel a telóból az internáltat nem.
kamera: szép képeket tud, vakuval jól bánik, nem csak egyszer villogtatja, hanem mint a komolyabb digi gépek. a front kamerája félhomályban is szép képet készít, sőt van arcszépítő funkció ami bulvárlapokhoz hasonlóvá simítja az arcunkat.
alapból van benne egy app permison manager ami figyelmeztet ha vmilyen app hozzá akar férni a fotókhoz, stb, és figyeli hogy melyik app mihez fér hozzá és tiltani is lehet. ez is jó aksikímélés, mert az óra app állandóan helymeghatározást akart az időjárás miatt, és le is tiltottam.
ha lesz még vmi írok. játszani nagyon nem szoktam, de majd vmi bika autósat feltolok tesztelni.ja és a vám azért bontotta ki, mert SEUR spanyol postával jött (TNTig) igaz, de a feladónál csak Zopo mobile volt, és gondolom tudják, hogy kínai, de volt benne számla amin alul portugál címzés volt. viszont elvártam volna a vámtól, hogy a piros ragasztószalag mellé azért egy levelet is rakjanak, hogy miért lett kibontva, mert bármit kivehettek volna....
-
Jessus81
tag
[ Szerkesztve ]
-
vohanyi
senior tag
válasz Fitzgerald #884 üzenetére
Én azért azt a modszert kiprobálnám,mert konkrétan arra utaló írást nem látok,csak más modszert írnak,hogy nem ok .-. - könnyebben beszélek majd,ha lecserélem a 998-ast erre...
'szenrobi2' - nem értem mit hezitálsz? amit kérdeztél minden flott.. GPS-t lehet "át kell kaibrálni" , pl ezzel <<Klikk> - ismerve a kinai gps confingot...
[ Szerkesztve ]
-
Jessus81
tag
xda forumon sem nagyon tudnak hozzászólni a rootoláshoz, mert tényleg nagy probléma, hogy nincs külön sd, hanem alapból az internal a 32GB, és arra telepít mindent. írták, hogy ha jön majd vmi orosz linux guru az bele tud nézni a recoverybe, hogy hogy kéne megbuherálni.
-
-
szenrobi2
újonc
Sziasztok!
Kicsit más oldalról közelíteném meg a kérdéskört.
Van valahol szerintetek arról adat, hogy a ZOPO ZP készülékeknek milyen a sugárzási szintjük ?
Mert láttam olyan youtube videókat, ahol az eredeti és a kinai klónt mérték egymás mellett és a kínai sugárzási szintje kb. 1000x volt az eredeti terméknek, ami azért elég durva. 8 mobillal pedig egyszerre telefonálva tojást lehet sütniSzóval SAR és egyéb mérőszámokra lennék kíváncsi.
Elég durva adatok vannak a http://www.saferemr.com/ oldalon a mobil telefonok által okozott elváltozásokról.Nem ijesztgetni akarok, nekem is nagyon tetszik a készülék, de ami Kínából jön, ott bármi elképzelhető.
-
hippo0315
senior tag
Egy kérdés, az újabb 998-asok tudnak kék ledes jelzést adni (facebook esetén), vajon a régebbi 998-asok is képesek erre?
Ha igen miként csalható elő ez a funkció? -
vohanyi
senior tag
válasz dobostorta #895 üzenetére
Persze hogy működik,Elixir2 a neve,de rootolni kell telot előtte !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest