Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Murphistic

    aktív tag

    válasz #79335424 #3876 üzenetére

    Szia!
    Szerintem nyugodtan. Jogilag tiétek minden felvétel, így legfeljebb a háttérzene miatt fordulhat elő, hogy az automata felismeri (nem tudom, hogy milyen rendezvényről van szó pl. esküvők háttérzenéjével lehet gond, de letiltani nem fogják, csak reklámot raknak alá)

    Nem vagyok benne biztos, de úgy emlékszek, hogy a Youtube-nak csak sugárzási jogot adsz. A felvétellel feltöltés után is azt csinálsz amit szeretnél. Esetleg ha olyan jellegű a felvétel akár a szokásos Youtube licensz helyett Creative Commons-ot is engedélyezhetsz, így mások is szabadon szerkeszthetik a Youtube videószerekesztőjében is. (Talán letölteni még így sem nem engedi) Az alternatív letöltési linkek se jelenthetnek gondot. A felvétel a tiéd, azt csinálsz vele, amit akarsz.

    A technikai részlethez: ne szerkessz semmit a videón. Ha 4:3-as a felvétel, akkor 4:3-asként töltsd fel. A lejátszó magától hozzáteszi a pillarboxot. Ha valami miatt széthúzna, akkor a kulcsszavak közé beírhatsz egy kapcsolót, ami kikényszeríti a 4:3-as lejátszást.

    A hosszú videókhoz: külön engedélyezni kell a beállítások közt és azt hiszem előtte egy telefonszámmal hitelesíteni kell a csatornát és utána csak a 20GB méret, vagy mennyi a határ :) .

    [ Szerkesztve ]

    "A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."

Új hozzászólás Aktív témák