-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
A lassúságnak nem lehet más oka, bárhol máshol működnek a nagy felbontások lassú gépen, de rendben, nem szidom őket annyira. Reklámmentességre reális az érved, de a többit bent hagyom, mert az annotation-ök pl nem reklámok, hanem sokkal idegesítőbb dolgok. A letöltést nem tiltja törvény (sőt, olyan van, ami engedi), és bár van ne tölts le pont a feltételek közt, azok csak bejelentkezés után vonatkoznak rád, valamint ezzel kapcsolatos pont sincs az irányelvekben. Bonyolult dolog, olyan ez, mint filmletöltésről beszélgetni a filmes topikban, inkább kiszedtem ezt is, de az ilyen jellegű kérdések továbbra is jöhetnek. A maradék megy összefoglalóba.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
-
VoidXs
Topikgazda
Igazad van, utánanéztem, és ez csak különleges esetekre vonatkozik, általában műsorok esetében, például átvezetők, új vendég bemutatása, stb. Szóval egy váratlan John Cena teljesen rendben van.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
dunc
nagyúr
Saját csatornámon a megjegyzések le vannak tiltva, szeretném engedélyezni, de nem találom hol lehet?
-
VoidXs
Topikgazda
-
Out
addikt
Jól sejtem, hogy megint valami változtatás folyik a Feliratkozásaim menüben? A videók listájában láttam pár olyan videóst, akikre fel sem vagyok iratkozva Illetve nálam eltűnt a Minden tevékenység gomb is, ahol ugye látható lenne, hogy akikre feliratkoztam milyen videókat kedveltek.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
ledgeri
nagyúr
Én most először kaptam üzenetet, arról hogy valaki hozzászólt a videómhoz...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
vandeminek
tag
Sziasztok!
Pár napja idegesít az alábbi képen lévő probléma. Sajnos a youtube oldalán nem találtam rá megoldást (talán mert nem tudom a pontos nevét ennek). Szóval az a gondom, hogy amióta volt egy frissítés a feliratkozásokban, azóta nem "nullázódik" az új videók számlálója nálam. A feliratkozások megnézése után a mellette lévő szám régebben mindig nullázódott, de sajnos napok óta már nem működik. Másnál is jelentkezett ilyen? Mi a megoldás rá?
-
dtraveller
csendes tag
válasz vandeminek #3265 üzenetére
Másoknál is létezik a probléma, megoldást még nincs rá. Talán a következő frissítésben javítják.
-
vandeminek
tag
válasz dtraveller #3266 üzenetére
Köszi az infót, ha másoknál is van ilyen probléma, akkor megnyugodtam. Akkor várok a javításra
-
VoidXs
Topikgazda
válasz vandeminek #3265 üzenetére
Az a számláló soha nem volt rendben. Nem azt mutatja, hogy hány videót töltöttek fel, mióta utoljára ránéztél, hanem hogy az utolsó 24 órában hányat töltöttek fel. Ezt most kiterjesztették 48-ra.
-
Out
addikt
Szerintem nem lenne rossz az új elrendezési mód sem, ha valóban jól működne és azt mutatná, hogy naponta milyen videókat töltöttek fel és nem azt hogy az elmúlt 24 órában (48/72 órában, stb). Mert én azt tapasztaltam, hogy ami videók ki vannak rakva a Ma szekcióban azokból kb. óránként tűnnek el videók.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
ledgeri
nagyúr
Azért lehet-e tenni, hogy a space most is, mint mindenben, és régen a youtubeon magán is, mindig megállítóként működjön?
Csak mert nálam egyszer normális, máskor meg látszólag nem reagál, viszont a lap alján van a teljes-képernyő alatti felület, ha visszamegyek kis képre.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Watt25
veterán
válasz ledgeri #3272 üzenetére
Szerintem a lényeg, hogy hol van az input fókusz. Ha a videón, akkor működik a space, ha nem, akkor nem. Ez szerintem mindig is így volt. Nem fog egy videó azért megállni, mert egy beviteli mezőben szóközt nyomsz...
Vagyis, ha belekattintasz a videóba, akkor onnantól tuti megállítja, elindítja a videót a szóköz. (Amíg ki nem kattintasz ismét.)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
ToBeY
nagyúr
Olyan problémám volna,hogy egy ideje nem nullázódik a féliratkozásnál a videók száma?Alul ahol egyenként mutatja a csatornákat viszont igen.Ez új valami feature,vagy bug?
-
balbekk12
tag
Feltöltöttem tegnap egy videót:
https://youtu.be/k5lur8K2WWAAz mitől van,hogy valaki meg tudja nézni telefonon valakinek, pedig azt írja,hogy "A videó nem elérhető" ???
-
ledgeri
nagyúr
Én gondolnám, hogy egy "teljesképernyősítés" "belekattintásnak" számít, és míg nem jött az újféle lejátszó addig annak is számított...
#3276) balbekk12 Nálam megy (asztali FF)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Egy jó hírt hoztam nektek (nekem jó hír legalábbis ) Végre törölni lehet a g+ profilt a Youtube csatorna megsemmisítése nélkül is! Egyszerűen a g+ profilban baloldalt a beállításokban lehet megtenni, a fotók, hangouts nem veszik el, csak a nyilvános Google+ profil, az általad követett emberek. De vissza is lehet csinálni, próbaképp visszaléptem, a profilképem mindenem maradt a követőim is, csak a bejegyzéseim tűntek el. Sokat kísérleteztem vele, hogy vajon a g+ profil, a követők, és a rengetek közösségekben véghezvitt Youtube video megosztás, vajon mennyit tesz hozzá a videóim nézettségéhez, és azt kell mondjam nekem nem fog hiányozni a g+ profilom. Egy év alatt lett 80 követő, sok ezer plusz, de maximum pár száz megnézés ami ehhez köthető. Ez persze személyes szubjektív tapasztalat/vélemény, hátha valakinek hasznos ez a kis infó, én örülök mert 1 gonddal kevesebb Feltehetőleg most már az új Yt csatorna építéshez sem kell többé g+ profillal rendelkezni.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz #58450688 #3279 üzenetére
De persze még mindig akar valamit ahhoz, hogy hozzászólhassak egy videóhoz anélkül, hogy megadnám az "igazi nevem"...
Szóval a lelétrehozom, majd törlöm sajnos még megmaradt..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ledgeri #3280 üzenetére
Ja azt nem teszteltem, mert nem csináltam új csatit, de jó hogy ki lehet "kapcsolni" így írom mert bármikor vissza lehet lőni, és ez azért nekem már elég, ráadásul az összes eddigi bejegyzés törlődik ilyenkor, szóval új lappal is lehet indulni, de a követők valamiért megmaradnak Bár most már annyi cucc van külön hogy tényleg sok, hangouts kell az o.k. De google fotó nem, főleg hogy külsősnek megtalálhatatlan ha rám keres csak úgy. Drive elég lenne szerintem, g+ meg jó lenne ha full választható plusz lenne.De már haladunk legalább
-
sixpack89
tag
sziasztok! felraktam egy videót,de már lassan egy órája ezt írja ki,mit lehet tenni?
A folyamat a vártnál több időt vesz igénybe. Videód várólistára került, és feldolgozása a lehető legrövidebb időn belül megtörténik."De adjanak már puszit a lábujjamra, ugyanazt a videót töltöttem fel ismét és még azzal sem csináltak semmit, amit tegnap feltettem!! -,
-
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Ha bejelentkezem YouTube-ra, akkor a Fő oldalon a saját feliratkozásaim vannak. Sokszor ki kell jelentkeznem, hogy úgy nézzen ki a fő oldalam, mint akkor, amikor bejelentkezés nélkül nyitjuk meg a YouTube ot.
Ezen lehet-e valahogy máshogy segíteni?
Azért szeretem a bejelentkezés nélküli YouTube főoldalt, mert akkor sokszor kidobja a népszerű zenéket is.
köszi
üdv., -
törölt tag
válasz sixpack89 #3282 üzenetére
Hello. milyen formátum? próbáld mp4 re konvertálni. (gondolom nem törölted a filet véletlenül mielőtt felkerült, nem szakadt meg a feltöltés stb...) Van hogy várólistán van egy videó, főleg ha hosszú, vagy sok zene van benne, de ritkán nyúlik túl egy órán a folyamat még 20gb videónál sem. És nem lehet fent egy videóból két példány, ezt csak úgy mondom, mert a másodpéldányt azonnal törlik. Velem még nem történt ilyen, lehet mindjárt én is okosabb leszek, ha valaki ír az esetedhez saját tapasztalatot.
[ Szerkesztve ]
-
sixpack89
tag
válasz #58450688 #3284 üzenetére
Értem,azóta letöröltem,és újra felraktam,már jó. Egyébként azt tudja valaki,hogy mi alapján van a bevételszerzés kiszámítása? nyilván a nézettségen is múlik,pont ezért nem értem,mert októberben 1300 forinttal nőtt az egyenlegem,október végén felraktam két videót,amikkel bevételt szerzek,és elég nézettek október vége óta a két videó átlagosan 20000 a nézettsége,ehhez képest az egyenlegem csak 1000 valahányszáz forinttal nőtt. youtuben néztem a statisztikát és ott 22 dollárt írt,a napi egyenlegem adsense oldalon pedig átlagosan 500 forinttal. ehhez képest alig nőtt valamit az egyenlegem. én úgy számoltam,hogy kb tíz ezer forinttal nőni fog,de nem. mintha állandóan csak ennyit nőne az egyenleg,hiába vannak új népszerű bevételt hozó videóim.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sixpack89 #3286 üzenetére
Ha AdSense partner vagy mint én akkor a videódban szereplő reklámokra kattintás után kapsz részesedést.
De nagyban függ pl hogy milyen jellegű reklámok szerepelnek benne, érdekesek/milyen hosszúak/videó végén közepén stb... nézd meg az én csatornámat, én ezzel eddig pár ezer ft ot kerestem, mert a felhasználók (már azok akik kíváncsiak rám ) nem a reklámokat nyomkodják közben mivel a videóra kíváncsiak. De mellette van sok olyan csatornám ahol egy vagy több órás zenei albumok vannak, jobbára egy db backgroundal, ezekkel már sok száz ezer ft ot kerestem csak idén. Szóval ha pénzt akarsz keresni yt-on (ami nem egyszerű) akkor ajánlom pl a film vagy játék zenéket ezek közül sokat átcsúsznak a content ID ellenörző rendszerén.
Ha partner vagy akkor a megtekintés után fizetnek, de ez is függ attól hogy melyik céggel szerződtél, ezt kecésbé ismerem, nekem elég az AdSense is Csekkold le itt hogy jól van e társítva az AdSense-d aktiv vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
sixpack89
tag
válasz #58450688 #3287 üzenetére
felraktam két hete egy filmet,és már 15 ezer a nézettsége,plusz bevételt is hoz ez az út.. mert nekem se webkamerám se kedvem bohóckodni,hogy menő legyek vloggerek bloggerek világa ez youtube-n. amúgy nagy szerencsém van a filmmel,mert nincsenek benne zenék,ezért nem tiltotta le valszeg,ha tudtok olyan filmeket amiben nincs híres hírhedt zene lécci írjátok meg. amúgy az élve eltemetve azt raktam fel.
-
törölt tag
válasz sixpack89 #3288 üzenetére
Out
Egyszer feltettem a Gyilkos Bolygót Sean Conery-vel az pénzes lett de nem csak zenével tilthatnak le vizuális tartalom még durvább, pl Sony filmmel nem érdemes próbálkozni.
Most nem keresek én sem, ezek a zene és film csatornák, ritkán élnek 2-4 hónapnál tovább, a legutolsó zenei album pl le volt lassítva, és a kis fogaskerék ikonnál lehetett felgyorsítani normal sebességre, azzal az egy videoval kerestem 40k-t mert 200 ezres megtekintése lett két hét alatt, de ez ritka. Nem is annyira illegális, mert a reklámcég attól még megkapja a pénzét a kattintások után, más kérdés, hogy akik meghallgatták, nem vették meg eredetiben (ez vitatott téma, mert amúgy sem vették volna meg )
Nehéz is csinálni mert két telefonszám kell minden egyes csatornához az igazoláshoz, én is csak azért csináltam mert akkor éppen nem volt munkám sajna.
Egyébként meg senki se féltse a Googlet nagyon rafináltak, ők akkor is megkapják a kis pénzüket ha te 3. felet kapsz akár a saját videódra is. Igazából ha minden legális lenne yt-on akkor csak macskás videók lennének fent, hang nélkül...[ Szerkesztve ]
-
sixpack89
tag
most van egy video amit felraktam... 6 perces,de a feltöltés után 12 perces video lett ez mitől lehet?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz sixpack89 #3291 üzenetére
Kodekhiba. Használj H.264-et, vagy MXF-et, ezeket biztosan helyesen kezeli, mást nem használok, mert minek. A H.264 a legjobb tömörítés,az MXF pedig a legjobb filmiparban is használt kodek.
-
sixpack89
tag
Azóta sikerült. sajnos most figyelmeztetve van a fiókom. december 24.én jár le. utána lesz lehetőség felrakni 15 percnél hosszabb videókat? mert a figyelmeztetés óta sok funkció nem elérhető. egyébként tudom,hogy 3 figyelmeztetés után törlik a csatornát.. töröltem is azokat a videókat ahol követelés van,most nincs egyetlen videómnál se figyelmeztetés. vagy követelés.de ha lejár a figyelmeztetés után tudok felrakni hosszabb videókat?
-
törölt tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem van nekem egy NVidia GF9300 256 Mb LP videokártyám. Ez a kártya probléma kadás mentesen vinné a youtube videokat ?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz sixpack89 #3293 üzenetére
Igen, akkor mindent visszakapsz.
(#3294) jenei1994: Újonnan (már rohadtul ideje volt) működik a hardveres gyorsítás. Nem találok róla elég pontos specifikációt, de a DX10 miatt valószínűleg értékelhető OpenCL támogatása van, így elég lehet.
-
spkkill
tag
válasz z123456789 #3296 üzenetére
Miről szeretnél linket,zenéről?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz z123456789 #3296 üzenetére
Csak akkor vitasd meg, ha van rá engedélyed, vagy hibásan vannak megjelölve.
-
z123456789
addikt
válasz spkkill #3297 üzenetére
(#3297) spkkill
Bocs, ha érthetetlenül írtam. Szóval arról szerettem volna videó linket, ahol mint egy tutorial szerűen bemutatják, hogyan lehet elkerülni ezt a letiltást...
( Mint pl. )(#3298) VoidXs
...de akkor ezek szerint ilyen nincs. :-/
Szóval ez akkor így marad. Igazságtalannak érzem, de gondolom lerágott csont a téma. Mindegy, asztali PC-n megy.Köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
vandeminek
tag
válasz z123456789 #3299 üzenetére
Nem tudom mi lehet igazságtalan azon, hogy felhasználsz egy jogvédett zenét egy videóban, aminek a használatáért alapesetben fizetni kellene. Azt a rendszer felismeri és lehalkítja ha nincs rá engedélyed. Tele van az internet olyan zenékkel, amiket ingyenesen lehet használni, ha feltűnteted a szerzőt. Sőt közülük rengeteg nagyon jó is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Packeta
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy chili topic. :)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest