-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz sixpack89 #3286 üzenetére
Ha AdSense partner vagy mint én akkor a videódban szereplő reklámokra kattintás után kapsz részesedést.
De nagyban függ pl hogy milyen jellegű reklámok szerepelnek benne, érdekesek/milyen hosszúak/videó végén közepén stb... nézd meg az én csatornámat, én ezzel eddig pár ezer ft ot kerestem, mert a felhasználók (már azok akik kíváncsiak rám ) nem a reklámokat nyomkodják közben mivel a videóra kíváncsiak. De mellette van sok olyan csatornám ahol egy vagy több órás zenei albumok vannak, jobbára egy db backgroundal, ezekkel már sok száz ezer ft ot kerestem csak idén. Szóval ha pénzt akarsz keresni yt-on (ami nem egyszerű) akkor ajánlom pl a film vagy játék zenéket ezek közül sokat átcsúsznak a content ID ellenörző rendszerén.
Ha partner vagy akkor a megtekintés után fizetnek, de ez is függ attól hogy melyik céggel szerződtél, ezt kecésbé ismerem, nekem elég az AdSense is Csekkold le itt hogy jól van e társítva az AdSense-d aktiv vagy sem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest