-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz radi8tor #2501 üzenetére
Ja, értem már. köszi
Ez nekem valóban nem tűnt fel.
Ezek szerint a YouTube-on nem lehet belinkelni a videónál Facebook, Instagram, vagy egyéb webcímeket ?, akkor a saját honlapját meg hogy hogy lehet ?
Illetve középen hogyan oldotta meg, hogy kicsiben ott legyen az előző videójának a kicsinyített változata és rá egy link ?
köszi szépen
-
Out
addikt
Az tulzás, hogy jártas lennék benne, de elvileg tudom, hogyan kell
A videódat megnyitod szerkesztésre, utána felül Kommentárok, majd a videó mellett +Kommentár hozzáadása (kiválasztod a neked tetszőt pl. szövegbuborék), alul Link elé egy pipa, mellette a lenyitható menüben pedig az Üzlet-et kiválasztva megadhatod a weblapod URL-jét. A többit úgy állítod ahogy neked tetszik
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
tkesy
őstag
Milyen lehetőségeim vannak, ha meg szeretnék nézni egy olyan yt videót, ami csak az Államok területén érhető el? Az ilyen Hide IP-s programok nem váltak be...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Ebben a videóban : www.youtube.com/watch?v=zCR7PTGNkT8
a legelején hogyan csinálja szerintetek azt, hogy hozzáér a papírhoz és változik a papír. Mintha érintőkijelzős lenne hozzáér és a következőre lép.
Azt értem, hogy váltogatja a lapokat és mindegyikről filmkockát csinál és összevágja, de hogyan oldja meg, hogy hozzáér az újjával és a papír rögtön kicserélődik, amíg a kezét még húzza kicsit visszább. Tehát folyamatos a kép és mégis kicserélődik a papír.
köszi
-
törölt tag
Kb igen két rétegű a videó, én pont most csináltam hasonlót, bár nem írással, hanem egy animált hátérrel, és előtte mozgok: [link] a mögöttem látható háttér lehet papír is, és írni is lehetne rá valós időben a kezemen nem látszana az írás, mert a háttér egy másik réteg.
Mondjuk azt hogy közben megmozdul a papír nem tudom hogy nem rossz a videó egyébként jobban megnézve. Ügyes. -
Orionk
senior tag
válasz #58450688 #2527 üzenetére
Szia !
köszi, hogy válaszoltál.
Nagyon jó a videód ! grat.
Te először zöld háttér előtt mozogtál és így birtad magad körbevágni, ugye ?Mivel te is említetted, hogy megmozdul a papír, így ebből gondolom, hogy itt arról van szó, hogy mégis csak képkockánként, azaz úgymond mozgó videó ként vett fel részeket és összevágta.
Ezt abból is gondolom, hogy nézd meg ezen videójának az elejét, amikor a füzetébe ír : https://www.youtube.com/watch?v=fW7x05oEg-8
Ezt a füzetbe írást szerintem tuti úgy csinálta meg, hogy minden egyes betűt felvett és összevágta a felvételt.
Itt a füzetbe írásnál is mozog a füzet közben és a fények is, amik azt mutatják, hogy több percen át tartott mire felvette és csak összevágta, hogy mintha akkor íródnának a betűk, ahogyan mi olvassuk.Ezt a mostanit is valahogy így csinálhatta, csak mégis mozog a keze előtte.
Mit gondolsz most ?
köszi
-
törölt tag
Hello.
Igen green screen-el csináltam, én is csak most próbálgattam elöszőr. Nekem kevés a fény, ezért nem tökéletes.
Igen ezt tuti úgy csinálta, mint a régi stop motionos mozis filmtrükk, van türelme az biztos
latszik, ahogy egy millimétert elmozdul a papír, minden vágás után. Ha hasonló trükkökben gondolkozol sok tutoriált találsz a youtube-on, de érdemes a saját fantáziánkat is használni, és próbálgatni a programok lehetőségeit.
Az aláírásodban a saját csatornáid vannak ?[ Szerkesztve ]
-
Orionk
senior tag
válasz #58450688 #2529 üzenetére
Szia !
Igen azt a két csatornát én üzemeltetem. Az utolsó "pillanatban" csináltam őket pár hónapja, amikor még lehetett a regisztráció után rögtön saját YouTube címet igényelni. Most már sok feltétel van egy saját url címhez, amik közül a legszigorúbb az, hogy legyen 500 feliratkozód.
Nem sok időm van rájuk, de igyekszem az asztalitenisz csatornára a Magyar Nemzeti Bajnokás NB1 fordulóit feltölteni. A hőlégballonos oldalra meg majd a repüléseket szeretném feltölteni, csak még nincs meg a GoPro kamerám.
--
Azt írod, hogy sok tutorial van a YouTube on ezekről a videó felvételekről. Hogyan hívják ezt a technikai felvétel típust angolul ?, mert akkor úgy keresnék rá.
Szóval szerinted, akkor mégis ilyen képkockák egymás után összevágásával csinálta azt, amikor a keze is ott volt a papír előtt ? Ha igen, akkor hogyan cserélhette ki úgy a fehér papírt, hogy a kezét pont ugyanott tudta tartani előtte ?
köszi
-
törölt tag
A hőlégballonozás szuper lehet várom a videókat róla.
Hát így konkrétan az eljárás nevét nem ismerem, inkább a programokra érdemes rákeresni, amivel készíthette őket. De én a helyedben megkérdezném a feltöltőtől videója alatt.
És szerintem nem a papírt cserélte ki, csak rajta az írást. Úgy értem, az egy üres lap, és a a feliratokat cseréleli rajta, ilyet after effects is tud, meg photoshop természetesen. azt is be lehet vágni videóba after effectsel. De ha nézel tutirálokat, keres rá a 3d feliratok készitásére van magyar nyelvű is. -
senior tag
Sziasztok!
Meg lehet azt csinálni, hogy a saját csatornám hivatkozásánál ne egy adott nevet írjon, hanem amit én szeretnék? Például jelenleg azt írja a kijelölt részen, hogy "joska123", én pedig azt szeretném odaírni, hogy "ProMedia". Nem jöttem rá, hogy ez hogyan lehetséges.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
Orionk
senior tag
Ezt írtam kicsivel lentebb, hogy most már szigorítottak ezen a dolgon.
Talán van még egy módszer, de nem biztos, hogy működik és ha működik nem lesz olyan szép, amit te szeretnél.
Minden YouTube csatornához tartoznia kell egy Google+ oldalnak. Ha a Google+ oldalnak változtatsz az url címén, akkor változni fog a Youtube címed is. De nem biztos, hogy ez a módszer még használható.
Ha pl. a Google+ ban az oldalad nevét arra változtatod, hogy /ALMA , akkor a YouTube címed ez lesz : www.youtube.com/c/alma
Tehát, ha működik a dolog, akkor az a csúnya ebben a módszerben, hogy ott lesz az a /c
-
Orionk
senior tag
-
asuspc96
őstag
Helló!
Valaki nem tudja véletlen hogy Youtube-ról hogyan lehet letölteni ?
Mert én már mindent próbáltam....
ezt írja a firefox yt-os letöltője...próbáltam már mindennel...
"As of 05-Jan-2015 Youtube is aggressively blocking Youtube downloading services for attempting multiple connections, we are working on a solution"Ötlet ?
-
Orionk
senior tag
válasz asuspc96 #2537 üzenetére
A kék színű Freemake Video Downloader-t töltsd le és használd.
Ingyenes, teljes verzió, tökéletesen működő, gyors és a letöltés során választani is tudsz, hogy milyen minőségben töltse le.
Hibátlan program, kb. 1 éve használom. Itt elérhető : http://www.freemake.com/hu/
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Ebben a videóban : https://www.youtube.com/watch?v=Ot5z64euO18
3:39 nél a jobb felső sarokban megjelenik a csatorna ikona kicsiben. Ha fölé viszed a kurzort, akkor kinyilik egy feliratkozási gomb.
Ilyet hogyan lehetYouTube on megvalósítani ?
Ez csak egy olyan funkció, amit azok tudnak megcsinálni, akik újonnan regisztráltak és elérhetőek számukra új funkciók ?köszi
-
xors
senior tag
Sziasztok! Még kb fél éve raktam fel youtube -ra, egy táncgála videóját, és most vettem észre, h a youtube letiltotta, mivel jogvédett a zene alatta. Ilyenkor lehet valamit csinálni? Vagy hogy töltsek föl a jövőben olyan videót ami alatt zene megy egyáltalán?
-
dany1710
csendes tag
Sziasztok valaki meg tudja mondani nekem hogy sony lt30 telefonon a youtube videó közben mikor álló módnál van kéken villog a képernyő? Ez mi okozza?
-
törölt tag
Hello. de lehet csak Valószínűleg 3. féltől származó tartalommal egyezés címén kapsz egy jelentést, amit ki kell pipálnod. De arra figyelj, hogy népszerü populáris zenékért, Pl Rihanna meg ilyesmi, le is tilthatják a csatornádat. Vannak zenék, amiket letiltanak pl Új mozifilmek zenéje gyakran villágszerte letiltott besorolást kap, a kiadótól függ. Én egy hete kezdtem bele egy új csatiba, itt csak epic zenék lesznek, ezeket sohasem tiltjak le, ha gondolod töltögess le bátran tőlem, én már kipróbáltam ezeket. Bár pénzt nem lehet velük keresni, de biztonsággal a videóid alá teheted az ilyen jelegü műveket:[link]
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Köszi mindenkinek a segítséget! Akkor ha jól értelmezem a dolgokat, nem minden számot fognak letiltani, de van olyan, hogy hiába fogadom el a harmadik féltől származó tartalom értesítést időben, akkor is ki kell kapcsolnom a hangsávot vagy le kell vennem a videót?
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. kicsit off!
nem találtam twitch-es témát talán ezt a topikot nézi vmi hozzáértő. a kérdésem az lenne hol lehet beállítani h mutassa a magyar stream-erket?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest