- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Komoly árengedményt bukott el az Intel a TSMC-nél egy kedvezőtlen mondat után?
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyi^
senior tag
Én elköszönök urak, további jó ROM-olgatast.
Megjött a váltás egy Realme 8 képében, úgyhogy nyugalmaztam az RN5 Pro-t.
Isten véletek.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
tranceplanet
addikt
Párszor már megremegett a kezem egy Poco rendelés fölött, de egyelőre ellenállok, kitartok a jó öreg telefon mellett. Szerintem ez az egyik legjobb telóm, jól bírja. A ZTE Blade volt még ilyen jó telóm, máig működik.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
nagyúr
válasz tranceplanet #26107 üzenetére
Helyes. Tartsunk ki!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
kory
újonc
Sziasztok,
Redmi Note 5 telefonom van 11.0.3.0 (PEIMIXM) verziós szoftverrel. Ahogy itt másoknak, nekem is csak akkor dobja fel a MIUI update-et 11.0.5.0-ra, ha India régióra váltok. Frissítenék is, mert egyre jobban idegesít hogy régi a security patch verzió, viszont félek, hogy eltűnik a MIUI call recorder, ahogy eltűnt újabb Xiaomi telefonokból is. Aki még ezt a verziót használja, a 11.0.5.0-ben még benne van alapból?
Elég fontos lenne, mert kb. csak ezért tartottam meg eddig ezt a telefont. Tudom hogy lehetne root-olni meg másfajta ROM-ot tenni rá, de ha muszáj nem foglalkoznék ilyenekkel.
Köszi szépen a választ.
-
SirRasor
addikt
Üdv, szeretnék friss romot feltenni MiFlash-hel.
Feladatkezelőben ismeretlen Android eszköz figyel. Felvettem a világ összes adb driverét, de semmi.
A mi flash-en belüli drivertelepítés után felismeri mint Android Bootloader Interface. Ahogy bármilyen parancsot adok ki neki, eldobja a telefont, a telefon meg kér egy újraindítást.-Windows 10 x64
-USB2-vel próbálom
-Nem inteles procival (elvileg nem számít)
-Eredeti kábellelMi lehet a gond?
Make Love not war!
-
banda1981
aktív tag
válasz SirRasor #26112 üzenetére
MiPc suitét is telepítettél?Az is tesz fel drivereket!
Probáld meg egy másis Miflashel.......
Pl. Régebbivel,mivel a telefon is régebbi......
A "C" meghajton legyen a program,meg maga a rom is!
Ha igy sem megy,akkor kérj kölcsön egy másik gépet,laptopot és probáld meg azon!
Én is voltam igy,és a másik gépen egyből ment a dolog......Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
SirRasor
addikt
válasz banda1981 #26113 üzenetére
Oké, kezdek szenilis lenni.
Közben beugrott, hogy csak AMD hiba (vagy akármi), mert előzőleg (~1 éve talán) ugyanez volt és bevittem munkahelyre, ahol gond nélkül ment, de van kerülőút, mert 1 pillanatig fel tudja dolgozni a parancsot és utána dob el, tehát:
Ha fastboot módba lépek és NEM dugom rá a kábelt, de kiadom a fastboot boot twrp-akármi.img parancsot és utána dugom rá a kábelt, akkor azt végre tudja hajtani.
Nem ez kell, de kipróbáltam. És mit írt ki? Access denied. WAT? Jah...úgy néz ki előző flashelésnél véletlen a lockosat futtattam be, mert gondolom a büdös életbe nem akartam még1x hozzáérni a telefonhoz.
Úgyhogy kérvényeztem a nyitást, holnap meg szerzek egy inteles laptopot, aztán összehányom az egészet.Mindenesetre köszönöm a tippeket
Ja másik miflash..vagy 6-ot próbáltam végig, de adb driverből is van annyi, hogy tele van már minden szeméttel hányva az asztalomMake Love not war!
-
jUUh
addikt
Töröltem a már nem működő tokok / fóliák linkjeit. Ha tudtok küldeni műküdő, ajánlhatókat, frissítem a listát.
Samsung Galaxy S23+
-
nagyúr
Felraktam a gyári rendszert, hogy visszaállítsak TB-vel mindent aztán majd remélhetőleg ha minden jól megy Poco F3-ra megpróbáljam a Mi Mover-el átvinni az adatokat és azt kell mondjam elég pofás a gyári rendszer, kellemes csalódás ennyi AOSP meg némi portolt MIUI után. Nem gondoltam volna.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz polya95 #26119 üzenetére
Szia!
Már nem tudom honnan szedtem de orange fox-al flasheltem ezt: miui_HMNote5Global_V12.0.2.0.PEIMIXM_e714180088_9.0.zip
Aztán persze vissza kellett tennem orange fox-ot mert leszedte.
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Kb 1 hónapja teljesen halk lett a telefon hang része. Ha telefonálok ki kell hangosítanom a készüléket mert nem hallok semmit. Amennyiben egy fülest csatlakoztatok, az is nagyon halk. Teljes hangerőn kell hallgatnom hogy valamit én is halljak. A fülemnek semmi problémája, mert mást teljesen jól hallok.
Javaslat, tanács?
-
mezois
tag
Lesz még erre a telefonra Miui12 frissítés OTA-n? Vagy hogyan tudok rá rakni? Eredeti gyári rom van rajta Miui 11.0.5 stabil globál Android 9
[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
válasz banda1981 #26126 üzenetére
Elvileg dolgoznak a korábban leállított frissítés javításán, nem? Vagy leállították volna úgy, hogy valakinek megjött, valakinek nem és bent hagyják a bootloop veszélyét azoknál, akik megkapták? Mondjuk eddig lekopogom nincs gond a visszavont gyári miui12-vel, maradjon is így.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Akelaus
senior tag
válasz FragMaster #26128 üzenetére
Remélem úgy javítják hogy 12,5 lesz belőle.
Nekem fent van, bootloop nem volt, ellenben párszor befagyott a telefon alkalmazás-váltás közben. Nem biztos, hogy a Miui 12 okozza, vagy okozta, de előtte soha nem történt ilyen a telefonnal. -
mezois
tag
Nincs meg valakinek a zip ami ota-n jött hogy le tudjam tölteni és a frissítőből akkor fel tudnám telepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
danee91
senior tag
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
danee91
senior tag
Lehet ez sem új, csak nekem, mindenesetre fastboot ROM letöltő oldalon 11.0.5-öt adja legújabbnak (global stable), így sztem a linken lévő még "beta stable" állapotú.
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok.
Van a családban egy ilyen telefon, amiről most le akarom menteni a képeket a PC-re egy usb kábelen keresztül. Gépre dugva a telefonon nem jelenik meg az USB fájlátvitel lehetőség (sőt semmilyen sem), és a gép sem látja. Leszedtem most netről egy ADB drivert, eszközkezelővel betallózva felraktam, de így sem jó. Mit kell még csináljak?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
crok
nagyúr
válasz AssAssynn #26142 üzenetére
Első dolog amit megnéznék: aljzattisztítás ÉS másik USB kábel, nehogy az legyen hogy azzal nézed amit kapott hozzá, az meg csak 2 eres és csak töltésre való (vagy 4 eres de szakadt). Addig mindeképp el kéne jutni, hogy a bármilyen gép bármilyen OS-e legalább azt lássa, hogy új USB eszköz van.
-
mokus18
tag
Redmi Note 5 készülékem kijelző hibás.
Mi a véleményetek erről cégről?
[link]
Árban elég jónak tűnik. -
emre
veterán
válasz mokus18 #26146 üzenetére
Én nem fizetnék egy 20-ast kijelző cseréért, amikor minimum 10k az anyag hozzá.
Mert hogy ez csak a munkadíj, de hát mindenkinek meg kell élnie valamiből.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
xabolcs
őstag
válasz mokus18 #26146 üzenetére
En a miuiszerviz.hu-hoz jarok, nagy megelegedessel. (Az, hogy dragak-e vagy sem, azt mindenkinek maganak kell eldonteni!)
Csak a szervizelendo telefont viszem, AliExpress-es takolmanyokkal nem idegesitem oket.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Suzuki topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...