- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Komoly árengedményt bukott el az Intel a TSMC-nél egy kedvezőtlen mondat után?
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
Használatba vettem a Poco F3 készülékem. Üdvözletem a jó társaságnak és a sok segítőkész fórumtársnak!
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
jUUh
addikt
Kitöröltem az összefoglalóból a már nem működő linkeket.
Samsung Galaxy S23+
-
MODERÁTOR
-
B2man2
aktív tag
válasz Viktor0610 #26259 üzenetére
Köszi. Ipv4-en van a Telekom apn alapból.
-
etsmark
tag
Sziasztok ma reggel arra ébredtem hogy a telefonom kikapcsolt, pedig töltőn volt. Reggel óra próbálom bekapcsolni de csak a MI logoig jutok. Recovery mode ba se tudok belépni hiába tartom lenyomva a bekapcsoló gombot a hangerő fel gombbal együtt. A fastboot működik de onnan nem tudom mit kéne csinálni. Tudtok segíteni?
-
xabolcs
őstag
válasz etsmark #26264 üzenetére
Fastboot modban kapcsolodj hozza USB-n keresztul, s fastboot parancsba add neki, hogy continue, vagy valami hasonlo:
fastboot continue
Ha esetleg sikerul mukodesre birni, akkor mindenkepp csinalj rola egy mentest, s tedd el jo helyre, hatha meg szeretne adni magat!
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
etsmark
tag
válasz xabolcs #26266 üzenetére
Sajnos nem történik semmi hiába adtam ki a parancsot pedig a telefont látja a fastboot devices parancs. Igazából tudom hogy ha felnyitnam a bootloadert és ujra flashelnék egy gyári rom-ot akkor működne de az törölne mindent, és szükségem van a telefonon lévő fotókra & videókra.
-
etsmark
tag
Amennyiben a bootloaderem zárva van, a recovery nem elérhető és a telefon beragad a mi logonal akkor itt már csak a szervizelés jöhet szóba? A létező összes bootloader nyitáshoz developer options-be kéne belépni, de ugyebár a telefont nem tudom bekapcsolni...egyedul fastboot modba tudok belepni...
-
etsmark
tag
válasz banda1981 #26270 üzenetére
2 opciot kinal fel a kinai PC suite: 1. nyissam fel a bootloadert: nem tudom mivel nem tudom bekapcsolni hogy beléphessek a fejlesztoi beallitasokba 2. recovery mode: nem tudom igy elinditani a telefont, nem csinal semmit a hangero fel + bekapcsolo gomb kombora, csak a miui logo jelenik meg... Zsakutca
-
etsmark
tag
válasz banda1981 #26274 üzenetére
Ez pedig a Kínai PC suite. (google translate al lefordítva)
rámegyek hogy go to unlock , átírányit erre: https://en.miui.com/unlock/download_en.html, innen leszedem a mi unlockot ahol a következő hibaüzenetet látom:
és ugyebár a telefont nem tudom bekapcsolni...és a restart recovery gombra kattintva nem történik semmi...[ Szerkesztve ]
-
Szevi
tag
válasz etsmark #26279 üzenetére
Volt egy hasonló esetem egy Honor 6-os telefonnal. Már én is feladtam, többször próbáltam újraindítani sikertelenül.
A nyerő próbálkozás a türelem volt, nagyon hosszan sokáig nyomva a bekapcsoló gombot, megjelent az indító logó. Hosszú ideig hagytam így ebben az állapotban, az elején forrósodott a teló keményen, majd egyszer csak elindult.
Hátha segítettem. -
törölt tag
Sziasztok!
Olyan bajom van a készülékkel hogy a kijelzőn ott maradnak a dolgok egy kis idő után,ezen valahogy lehet javítani? (Mintha beégne a kijelző),illetve az újjlenyomatolvasó megszűnt mükődni. Jelenleg MIUI 12 fut rajta zárt BL-el,de volt már rajta custom rom, de azzal se ment az újjlenyomatolvasó. Kőlteni nem szeretnék rá,nem nyúlnék hozzá a telefonhoz
[ Szerkesztve ]
-
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Pont ugyanilyen, vagy ehhez hasonló tokot keresek.
Valami tipp, hogy hol tudnék ugyanilyet beszerezni?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
dugo_
veterán
válasz pvt.peter #26285 üzenetére
Nem tudom milyen oldal, csak gugliztam. De van Paypal, szóval szerintem vállalható:
https://www.giztop.com/nillkin-protective-smart-window-view-flip-qin-leather-case-for-xiaomi-redmi-note-5.html -
kusza80
tag
Sziasztok!
Kezd gyengülni az aksiidőm! Gondolom a kor miatt!
Azt szeretném, hogy cseréltetek már aksit? Mik a tapasztalatok!
érdemes újat beléje tenni , tudtok ajánlani olyat amit érdemes és jó minőségű?
Köszi -
kusza80
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik a legújabb frissítés Note 5 re?
Nekem ez van fent, és nem akar fríssülni
MIUI 11.0.3.0 StabilKöszönöm előre is a segítséget
-
MODERÁTOR
-
kusza80
tag
válasz Viktor0610 #26295 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz kusza80 #26296 üzenetére
Hmm... 🤔
Egy újabb teló esetén azt írtam volna, pár nap múlva feltehető lesz, de ez egy régebbi modell és ROM-verzió.
Valahonnan rémlik, hogy a legutolsó stabil ROM-ot visszavonta a Xiaomi a Redmi Note 5-re.
Lehet akkor ez a szitu.Azért fura, mert mikor Redmi Note 5-öm volt, MIUI 12 alapú, heti béta ROM-ból csomó kijött erre a típusra.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
zsola400
aktív tag
Erre a telóra melyik most a legjobb stabil/béta Miui rom, jöhet custom is.
Egy régi MIUIHU 11 9.12.5 romot cserélném le.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest