- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
octopus75
tag
válasz WhiteWalker #11196 üzenetére
Nem akarooooom!!! 😂🤣😅
-
baitsee23
őstag
válasz WhiteWalker #11178 üzenetére
Samsung Galaxy S24
-
SzalaiG
addikt
Hello! Van olyan bolt BP-en ahol azonnal kapok rá flip tokot és kijelzőre üveget?
-
Takuun
aktív tag
MIUI forumon olvastam, hogy problemas az uj 9.6.3.0-as frissites. Meg nem frissitettem, megvarom a tapasztalatokat. Itthon milyen velemennyel vagytok a frissitesrol? Az akku peldaul tenyleg gyorsabban merul? Eroforrasigenyesebb alkalmazasok hasznalatanal valoban akadozik a telefon es eroteljesen melegszik?
-
ktommy91
addikt
Tölthető a KangarooX kernel 2.2-es változata. [link]
Changelog:
-Linux 4.4.152-rc1 merged
-added support for zstd compression algorithm
-added LPM parameters from SDM845
-sched stats disabled
-misc other fixes, hbtp improvements..see on githubNincs kerítés.
-
kinder93
aktív tag
Ti erről tudtok valamit? Irreálisan soknak tűnik.
-
Mercutio_
félisten
válasz kidnou #11208 üzenetére
Gyári állapotú telonál itt se kell BL-nyitás , simán lehet áttérni dev-re?
Saját adatok, appok törődnek, "szűz" állapotról indul a teló?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
natë
nagyúr
Van most olyan aosp rom a telóra amiben van full screen gestures?
-
neoforce
aktív tag
válasz octopus75 #11219 üzenetére
Na végre kitudtam probálni! LG tv web os 1
Tv beállítások wifi direkt oda vedd fel a telefont, nekem hülyén mutatja (ki) kapcsolt állapotban keres eszközt a tv!Ha itt látod a telefont akkor fasza majd nyisd meg a Screen Share appot a tv-n és akkor tudod a telefonon csatlakoztatni a tvt!így a komplett telefon képe megy a tv-n!Vagy még smart Share appot le kell a tellora szedni és akkor Smart share- bol lehet a telloban matatni[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
Nálam is ez a két modell volt a kiszemelt.Végül a Note5 lett,mert sztem nem tud majdnem 50k-val drágábban annyival többet a Nokia.Hogy pontos legyek 118k lett volna a Nokia akkor és 65k volt a Note5.
Ha a büdzsé engedi,akkor vedd a Nokiát,most már jobb az ára és használtan is drágábban lehet majd eladni(ha számít ilyen).
De természetesen ha a Note5-öt választod,akkor pedig a legjobb ár-érték arány lesz a zsebedben az egész mobil piacot figyelembe véve.😁iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
Az gyakori esetleg-e a Redmi Note 5-nél hogy pl. messengeren írok s bezárja az ablakot,s megnyit helyette mást,vagy rá ugrik az animációkra,a smile-kra... s hozzá se érek,csak békésen írkálok. Ez mitől lehetséges? Másnak is jelentkezik ez a hiba?Ez mennyire igaz oldal/szervíz? EZ
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Emil_
csendes tag
Sziasztok!
Moz meggyőző fotói után eldöntöttem, hogy a DSLR itthon marad pihenni a tengerparti nyaralás alatt. A RAW-ról azonban nem mondanék le...
Elolvastam a téma összefoglalót, meg jócskán visszaolvastam.
Elsősorban Moz fórumtársat kérdem, mert még most sem értem, hogy pontosan melyik GCam változatot használja, ill pontosan mit is kell az összefoglalóban ismertetett "varázslatok" közül megtennem, hogy a RAW-hoz hozzájussak? Minden egyéb funkció megfelelő számomra, csak a RAW-hoz jutás a szempont. Jelenleg alaphelyzetben van a telcsi, 9.6.3.0-ás frissítéssel.
Előre is köszönök minden segítséget![ Szerkesztve ]
-
csiziktomi
senior tag
Helló, MIUI 10 global 8.8.16-ról szeretnék masik 2.5-re áttérni. Azon kívül, hogy kijelentkezem a mi fiokból, és a Google fiókból mit kell csinálni? Ez nem visszalépés verzióban igaz?
-
jUUh
addikt
válasz csiziktomi #11228 üzenetére
Feltétlen készíts mentést a jelenlegi rendszeredről is!
Samsung Galaxy S23+
-
ati2
őstag
válasz csiziktomi #11228 üzenetére
Összefoglalót elolvasod:
1. BL nyitás
2. TWRP + Lazyflasher felrak
3. MASIK telepítés TWRP-ből (WIPE résznél pipáld be azt, amit a videóban látsz)
A MASIK-ban nincs ARB ha arra gondolsz, de utána gyári MIUI-ból csak ARB4-est rakhatsz vissza a 8.8.16 miatt. -
csiziktomi
senior tag
ati2, jUUh köszi
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék feltenni képernyőképet de nem tudok mert ha összekötöm a PC-vel a xiaomit nem jelenik meg a telefon mappája a PC-n.Tudna valaki pontos leírást arról mit kellene beállítanom vagy letöltenem hogy megoldódjon a probléma? -
MODERÁTOR
-
-
creed33
aktív tag
válasz Viktor0610 #11239 üzenetére
Szia!
Ilyen hogy kapcsolódási mód nincs az értesítési sávban.Pontosabban le tudnád írni?Köszönöm!
Az intézőben megjelenik az ikon a C: D: alatt hogy Redmi note 5 csak a jobb ablakban nincs semmi ahol a mappának kellene lennie[ Szerkesztve ]
-
creed33
aktív tag
válasz Viktor0610 #11239 üzenetére
Megoldódott köszönöm szépen!
-
-
MODERÁTOR
-
creed33
aktív tag
Kérdezek tovább
Az normális hogy a töltő töltés közben nagyon felmelegszik és az aksi is?
ti is ezt tapasztaltátok?Úgy hogy nincs használva közben a telefon.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest