-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
válasz Viktor0610 #11249 üzenetére
Gyárilag nem adtak hozzá gyorstöltőt úgy tudom ez amit használok nem az pedig.
A feltöltött képeken látható is. -
MODERÁTOR
-
creed33
aktív tag
Még azt kellene kitalálni hogy a gyári időjárás appot hogy tudnám működésre bírni.Ahogy látható nem működik.
Végülis ennek sincs akkora jelentősége mert le lehet tölteni az áruházból valamit,de ha lehet először megpróbálnám valahogy működésre bírni ezt.Ha nem menne akkor play áruház -
creed33
aktív tag
válasz Viktor0610 #11254 üzenetére
Mindegy melyik ujjammal érintem meg ,a képernyőzár jelenik meg és kéri a beállított jelszót.A megadása után lép be az asztalra.Tehát mindegy hogy azzal az ujjammal érintem meg amit regisztráltam vagy mással ugyanaz történik .
Tegnap kikapcsoltam az ujjlenyomat olvasót,most tettem vissza hogy kérdezted mi történik. -
MODERÁTOR
válasz creed33 #11256 üzenetére
Nem értem a problémád.
Azért kéri a NEM beállított ujjaidnál a jelszót, mert nem a beállított ujjaddal próbálkozol.
Ha viszont a beállított ujjaddal nyitod, akkor azonnal fel kell oldjon.Amennyiben nem így működik, akkor user error vagy hardver hiba.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Departed
őstag
válasz Viktor0610 #11258 üzenetére
Kérlek ne írd le neki hogy hardver hiba, mert elkezd újra sopánkodni. 100% hogy user error.
Elég egyedi amúgy a fórumban hogy ennyire alap dolgokkal ennyi baja legyen valakinek.creed:33 ha jól állítod be egyetlen (nyilván a jobbkéz mutató-) ujjadra a feloldást, érintésre azonnal az asztalnak kéne megjelennie. Ha nem így van, kezd újra megint. De inkább youtube videóval lépésről lépésre.
A gyári időjárás appot meg inkább hagyd, nem ér ennyi kérdezősködést, sokkal jobbak vannak play-en. Nekem pl. a magyar készítésű Morecast a kedvencem a grafikonjaival.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
MODERÁTOR
-
tonyrulez
őstag
válasz creed33 #11260 üzenetére
Első kép: Képernyőzár kihagyása ne legyen bekapcsolva. Így mindig a jelszóbekérő fog felugrani, és notifikációk, zene vezérlés nem lesz azon elérhető.
Harmadik kép: Képernyőzár legyen engedélyezve. Emiatt nem is nézte az ujjlenyomatod, csak érintést érzékelt.4 8 15 16 23 42
-
Anonymus23
veterán
válasz creed33 #11260 üzenetére
Írtam már én is, hogy vidd el valakinek aki látott már ilyet és kb 5-10 perc alatt segít neked beállítani a fontos és fő dolgokat, hogy végre tudd használni.
Tudom, hogy cikinek tűnhet, de inkább 10 perc "szégyenkezés" (szerintem nem, de mindegy) mint napokon/heteken keresztül való szívás, és rossz érzés, hogy nem jól vásároltál, miközben a cuccos kiváló, csak már túlhaladt rajtad (egy része már rajtam is ne aggódj, nem fiatal gyerek vagyok, én még a Philips Fizz-el kezdtem a mobilos pályafutásomat több mint 20 éve, de előtte már volt 60-as B30-as téglanagyságú céges "mobil" is).;) - The Power of the Light Side
-
creed33
aktív tag
válasz Anonymus23 #11271 üzenetére
Köszi jó látni hogy vannak jóindulatú fórumozók is.Szégyenlem is magam hogy segítséget kértem mert nem értettem valamit egy főleg segítségnyújtásról,ismeretterjesztésről szóló fórumban
Ez az 1. komoly okostelefonom az igaz. -
ElDiabloo
senior tag
Masik 2.5-öt használókhoz lenne egy kérdésem. Megtudná nézni valaki aki használ messengert, hogy látja-e a letöltött képeket ? Ha képet akarok küldeni akkor ott vannak screenshotok vagy esetleg szerkesztett képek de a simán letöltött szerkesztés nélküli képeket nem látja így nem tudom elküldeni.
-
ElDiabloo
senior tag
válasz juve600 #11275 üzenetére
Azóta sem próbálkoztam vele újra, formázásos telepítéssel, mert tudom, hogy nem szeretem a stock droidot csak néha kíváncsi leszek Meg el is felejtettem megkérdezni, hogy ez a formázás itt ugye nem olyan mint pl egy sd kártyánál, hogy minden törlődik. Annyit nem ér a kipróbálás, hogy a belső tárhelyem back-upolgatni kelljen.
-
tutis
őstag
Akinek van kedve csatolhatna képet a szilikon tokjáról milyen használ...De nem a renderelt hirdetés kép érdekelne, hanem maga a kézben lévő tok, mivel elég nagy különbségek szoktak lenni a valós és a marketing kép között
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
-
natë
nagyúr
Root és camera2api aktiválása alapfeltétel. Jellemzően az Arnova-vonal tartalmazza a raw fotózás lehetőségét, BSG ezt mindig kihagyja.
Saneklic, UriKill buildjei jók, ott a menüben engedélyezheted a raw mentését. Más 3rd party appal ne próbálkozz, mert azokkal a nyers kép masszívan zajos (az okát nem értem). Kidolgozni LR nagyon jó mobilon is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
natë
nagyúr
válasz Viktor0610 #11285 üzenetére
Az is megoldás, adb, anyám lábújja, stb.
-
MODERÁTOR
-
natë
nagyúr
válasz Viktor0610 #11287 üzenetére
OFF: qrva Sprinter-es futárt várom a telómmal...mikorra érnek ezek címhez? 13h-ig szól a munkaidőm, utána dobbantanék.
-
hevizms
addikt
válasz WhiteWalker #11178 üzenetére
Jelen. Nekem megy a képernyő tükrözés MIUI Global dev alatt Samsung tv-n. Kb 5 perce nézek rajt yutube videót
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz hevizms #11292 üzenetére
Közbe után néztem a tv-nek. Nem tudja ezt a funkciót. Hiába "okos" ...
Bár az is érdekes , hogy Chrome Casttal sem működött másik Samsung tv-n , ami ráadásul mezei fapados LCD volt , okos felület nélkül. Azon a készüléken Chrome Casttal csak a Samsung S5, iPhone 6 volt képes képernyőt tükrözni , Note 3 és Samsung S6 (!) nem
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #11294 üzenetére
Nálam Mi Box 3-mal simán megy a képernyő tükrözés. Beépített Chtomecast van benne.
Szerintem Chromecasttal mennie kellett volna.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #11295 üzenetére
Kellett volna , S5 és I6 amivel működött ... S6 és Note 3 pedig nem.
Nagy varázslatot nem lehet vele kezdeni. -
batagy
őstag
válasz Takuun #11205 üzenetére
A kollégám 1 hete rendelte a Redmi Note 5-öt.
Alig van rajta app telepítve és szinte minden defaulton áll.Panaszkodik, hogy gyorsan merül. Mutatta is nekem, teljes töltésről pár óra alatt leesett 75%-ra a töltöttség.
9.6.3.0-as MIUI van fent neki.Néztük a futó appokat, nem futott neki semmi. Az Akkumulátor ellenőrző se írt ki semmi gondot.
Ez valami OS bug lehet?[ Szerkesztve ]
-
nullpoint
őstag
válasz batagy #11299 üzenetére
Idézem az összefoglalót.:
"A telefon out of the box, azaz a dobozból kivéve, gyári szoftverrel, mindenféle módosítás, mókolás (ideértve bárminemű szoftvercsere, bootloader nyitás, stb.) nélkül teljesen jól használható, "
Az hogy a fórum 95 százaléka a romok cseréjéről szól az csak azért van mert mindenki unatkozik és jódolgában már nem tud mit csinálni.
Ezermillió százalék hogy ott user error van. Sőt...
Viccet félretéve, attól hogy nem látszik mi megy a háttérben attól még alattomosan megy pár dolog, jellemzően a google meg a xiaomi szemete, amik folyamatosan gyűjtik és továbbküldik az infókat amihez semmi közük.
Ezzel persze csökkentve az üzemidőt meg a rendelkezésre álló mobiladat keretet, ha éppen nem vagy wifiközelben.
Javasolnám a rootot de ahhoz fel kell ülni a xiaomi által létrehozott szopórollerre, ami azzal kezdődikhogy várni kell 360órát a bootloader nyitásra.
Pár nem kívánt appot ki tudsz lőni elvileg root nélkül is.
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest