- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok
Még nincs egy hónapja, hogy az eustocktól vettem egy ilyen telefont. Farzsebbe nem hordom, nem emlékszem, hogy leejtettem volna, de keresztbe van egy hajszálrepedés az üvegen. Életben nem jártam még így telefonnal. Három kérdésem lenne:
1: mennyibe kerül kb egy display csere?
2: Ez a széria ilyen érzékeny? Előtte redmi 3s-em volt, illetve a mai napig van és semmi baja.
3 Szerintetek mennyiért lehetne eladni display csere után? Augusztus 10 körül vettem át, de nem sok bizalmam van a készülékkel szemben ezek után
KöszönömTúrista vagyok
-
MODERÁTOR
-
bpmcwap
senior tag
válasz Viktor0610 #11953 üzenetére
Sokat ülök kocsiban és olyankor mindig kiteszem tartóba, ezek az elől lezárt tokok nekem nem praktikusak. Esetleg tudnál ajánlani tokot?
Aredmi 3s-nél biztos érzékenyebb, mert az sem volt kemény zárt tokban és kb két éve karolás nélkül használom. Mondjuk az vastagabb is... Fogalmam nincs mitől pattanhatott így el a képernyője. Itt virít mellettem a régi omniam is karcmentesen, ma került kezembe, mert póttelot keresek amíg javítani fogják - már ha érdemes... Én még tényleg nem jártam így telefonnal
Túrista vagyok
-
carl18
addikt
Üdv! Érdeklődnék mennyire megbízható ez a Xiaomi Redmi Note Five? Ár-érték arányban most nagyon ajánlott és úgy látszik nagyon megéri ennyiért.
Jelenleg egy Galaxy s5 készülékem van, de már az akku cserélni kéne + a kamera is betört tegnap. Egyre jobban gondolkozok egy cserén, Samsungot nem szeretnék megint. Galaxy S8 volt a kezembe, nem esett le tőle az állam. Note 8 is van két ismerősnek az is járt a kezembe, de azért az árért nem kéne.
50-60E környékén van más lehetőség A Redmi Note 5-ön kívül?
+ Néha játszok, meddig bírja terhelés alatt az akku? Olvastam 4000 mah ami nem hátrány.
Egy San andreas alatt meddig bírja az akku egy töltéssel úgy átlagba?Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz batai15 #11950 üzenetére
Nálam simán megy igaz én 8.8.30 EU-n vagyok!
Kirks KERNEL biztos nem korlátoz mert énis azt használom
és szintén MAGISK modullal
ha telepíted a magisk modult nem kell a bulidba turkálni eleve a magisk a DATA partíción csinálja a módosítást így nincs szükség minden ROM frissítés után ezzel bíbelődni!
Amúgy meg nem értem, ha valaki szereti a MIUI rendszert, akkor mért nem az EU.romot használja, sokkal stabilabb és napra készebb mint a Global ROMok!
[ Szerkesztve ]
Eladó i5-14600KF+ASRock Z790 Nova WiFi => https://is.gd/v1Fzc1
-
carl18
addikt
válasz Viktor0610 #11957 üzenetére
Youtubon néztem pár videót, ahol a San Andreas max grafikán se jelentett neki gondot. És 40 fok fölé nem melegedett a készülék ház. Na az S5-nél az a baj nagyon melegszik És vissza fogja az órajelet.
Miután a cpu órajelet vissza veszi utána elégé le esik a framerate.Oksa Akkor majd beszerzek egy Xiaomit ha sikerült elpaszolni a Galaxy S5-őt
Kamerája hol lehet a Samsung S5-höz képest?Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
batai15
félisten
válasz DroiDMester #11958 üzenetére
Nem kell kioktatni mert Mindent úgy csináltam ahogy eddig 1 full Flash kellett újra és Érdekes mód megy
-
MODERÁTOR
-
Terentius
őstag
válasz Viktor0610 #11956 üzenetére
Ezt a tokot nagyon ajánlom! [link]
Teljes védelmet nyújt ütések ellen és nagyon kemény a tok hátulja is, nagyon strapabíróvá teszi a telót és mindenki azt mondja milyen jól néz ki,plusz nem csúszós a telefon tőle.OnePlus 12 16/512
-
MODERÁTOR
-
TJLavin
tag
Sziasztok. Innen letöltöttem a Miui 10-es romot és telepítettem a telepítővel root és BL nyitás nélkül ugye. A kérdésem az hogy most ugyan így vissza tudom rakni a 9-est is? Köszönöm.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép napot.
Tokot a telefonhoz honnan érdemes venni? Hazánkban. Külföldről nem tudok sajnos rendelni.
Akárhova megyek, szinte sehol sincs tok... Gyári szilikontokban van a teló, de jó lenne valami jobb, erősebb, szebb.
Köszönöm a segítséget.
Üdv.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
KamuMazsola
őstag
-
titán
-
carl18
addikt
válasz schawo #11966 üzenetére
Igen Kösz, néztem Antutun közel 3X annyi pontot kapott a Note 5. Azért az nem elhanyagolható különbség
De a fogyasztás miatt se volna elhanyagolható a telefonváltás.
Sajnos az S5 még 28 nanométeren gyártott Snapi 801-et használja. De Néhány játéknél volt rá példa elég durvább melegedett.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
dkiraly
csendes tag
Sziasztok, kamera probléma jött már elő valakinek? az enyémen a hátlapi kamerán a 12 mpixeles megszűnt működni és csak az 5 mpixeles kisegítő kamera készít képeket, ezt max 5 mp felbontás és fakó színek jellemzik. Többször frissült a MIUI és próbáltam hard resetet stb, de semmi hatása. Szívesen veszem ha valakinek van ötlete egyébként vissza kell küldeni.
Üdv -
Terentius
őstag
-
nagyúr
válasz Terentius #11972 üzenetére
Volt ilyen tokom Mi A1.re hát mit mondjak kb 1.percig volt rajta ŰBERGAGYI MŰANYAG JÁTÉK TELEFONt csinált belőle, ilyen tokkal még véletlen se égetném magamat, és ha esés van ugyan úgy SEMMIT nem véd ki!
Érdekes egy ismerőseid lehetnek, ha erre a búcsúba illő bazári műanyag tokra azt mondták hogy jól néz ki
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Mephistoone
senior tag
válasz Viktor0610 #11978 üzenetére
Thx
-
Terentius
őstag
válasz DroiDMester #11974 üzenetére
Hát nem tudom, mindenki azt hitte róla, hogy iphone X mert arra is menő a 360 full cover tok tudtommal. Szerintem semmi gagyi hatás nincsen, és tapasztalat,hogy jól elnyeli az élére esést okozó erőket.Pofára esésnél meg nem ér le a kijelző a talajra.
OnePlus 12 16/512
-
MODERÁTOR
-
vicces
addikt
válasz DroiDMester #11974 üzenetére
nekem is ilyen van, de a full fekete verzió és marha jól néz ki! egyátalán nem gagyi hatású. már esett is kicsit vele és nem lett baj, de abban nem kételkedek, hogy nagy zakónál nem véd semmit.
:)
-
k.zozo.
tag
TWRP-t hogyan tudom eltüntetni a telefonról? Összefoglaló szerint raktam fel és a Miui frissítéseknél sem törlődik.Gyári Miui recoveryt szeretném visszakapni.
Köszönöm
-
batai15
félisten
Kirks kernelből melyik kell? a sima vagy a camera fix?
-
nagyúr
válasz batai15 #11986 üzenetére
Egyik se nyert..
a leg frissebb verzió a 2.0 Unified => Kirks Kernel 2.0 Unified.zip
v1.9 ig külön volt Custom és MIUI ROM ra(benne is volt a nevükben) 2.0 tól univerzális(Unified) telepítő van, és jó miui, custom és pite romokhoz is
[ Szerkesztve ]
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
bocs ha láma kérdés, de milyen üvegfóliát érdemes tenni a note5-ömre? linkelnétek légyszi vmi jó/jobb minőségűt, ami Nektek bevált, gearbestről v aliról? olyan kéne, ami nem válik el olyan könnyen a sarkoknál... köszi!
-
nagyúr
válasz Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ #11988 üzenetére
Próbáltam már sok félét eddig ez a befutó nagyon jó minőségű mindenhol tapad és nem jön fel tok használatával sem a sarkaknál! Note5 Pro verziót kell választanod!
-
batai15
félisten
válasz DroiDMester #11987 üzenetére
Köszi, rá nézek akkor ha már te meg vagy vele elégedve. NEm tudom elsőnek min ment el a dolog akkor .
Amúgy hogy kell telepíteni? Twrp alatt nem látom..[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz batai15 #11990 üzenetére
én már végig próbáltam az összes KERNELT amik az XDA.n vannak sőtt olyat is(PL: a régi kedvenc AGNi-t is) ami ott fenn sincs(soppanasundari) csak TG.n!
mindnek van valami nyűgje, vagy nem mennek rendesen Deep sleep be, vagy nagyon eszik az aksit, vagy laggolnak ez a Kirks 2.0 bitang jó lett!
Hogyhogy nem látod? sima zip telepítő mint bármelyik másik kernel (twrp ben install zip) s utána kell egy dalvik/cache WIPE is
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz DroiDMester #11991 üzenetére
Már kétszer töltöttem le, mégsem látom twrp-be, csak az 1.9-et.
-
nagyúr
-
batai15
félisten
válasz DroiDMester #11993 üzenetére
Át raktam. Elvileg zip volt. Gépre csatlakozva meg más formátumot írt. Pcrol át raktam. Úgy már jó, fel is raktam.
Kel valamit finom hangolni? -
nagyúr
válasz batai15 #11994 üzenetére
Spectrum progiba Stock vagy Balanced profil én Stock on használom de ugye itt OC.zva vannak az órajelek 2150/1843.MHz re
Én ezeket vissza állítom a gyári értékre 1800/1600.Mhz Kernel Adiutorban meg a minimumot is leveszem 300.MHz re
Meg az Fsync et szoktam kikapcsolni mert okozhat fagyásokat(nem csak itt kirks kernelben hanem bármelyikbe)
[ Szerkesztve ]
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Van 3 db. 5D-s üvegfóliám erre a készülékre feleslegesen,illetve tokjaim.
Akit érdekelnek írjon üzenetben. Számomra ezek feleslegesek!!Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
MODERÁTOR
-
Potyka03
senior tag
válasz Viktor0610 #11997 üzenetére
Ez nem hírdetés,csak segítenék a Note 5 tulajoknak.... s megválnék tőlük. Nem írtam hogy pénzért
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest