- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Másnak hogy bírja a mibendje? Tavaly áprilisban vettem, de az akksija mintha kezdene haldokolni. Korábban 30-35 nap után töltöttem, és akkor is volt benne még 15-20%. Útolsó feltöltés 22 napnál volt, mert 29%-on volt, most pedig 11 nap után 57%-on van. Tudom ez sem rossz, de nem is jó. Vagy csak a tél miatt? Pedig nagy hideg sincs.
-
chatran
őstag
Olvasgatva a hozzászólásokat, arra kellett rájönnöm, hogy a kütyü életciklusa max 1 év. Ezt bizonyítja a tied is, ahogy közelít a szülinapjához egyre kevésbé bírja szuflával.
Talán 1-2 ember írt ide, akinél egy éves múlt a kütyü, de cáfoljatok meg.
A fehér led-es meg nem jött ki még egy éve, arról nincsenek tapasztalatok. -
-
gianone
őstag
Nekem az egyik 1 év 3 hónapos, a másik egyéves, és még simán bírják, végig értesítéssel. Bár fél éve felváltva.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
maggi1886076
addikt
-
chatran
őstag
Jó hírek, megnyugtattatok. Az én színes led-es változatom egy hónap után bedöglött, így aztán előítéletes vagyok. A mostani fehér led-es band-em 3 hónapja rendesen teszi a dolgát.
Mondjuk, ha bedöglene is vennék egy újat, mert már nem tudok élni a rezgő ébrsztés nélkül. -
Akinek kezd megmakkanni az akkuja, milyen gyakran töltögeti? Illetve hagyjátok csutkára merülni?
-
petipetya
nagyúr
válasz chatran #9653 üzenetére
Nekem 35 napja lett feltöltve és most 37%-on van az aksija a 13 hónapos, színes ledes Band-nek. Kezdetben kb. 80-90 nap után kellett tölteni, azóta ez lecsökkent kb. 50 napra.
Amíg 1 hónapot bír ugyanezzel a használattal, addig elvagyok vele. 10-15%-nál szoktam töltőre tenni.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
csasaKKP
senior tag
Enyém nincs még egy éves, még jól bírja, nem csökkent az üzemidő.
Saját érdekedben nem szabad hagyni lemerülni teljesen! ~10% körül már érdemes töltőre dugni.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
törölt tag
Van bármi ötletetek amivel megpróbálhatnám életre kelteni a 1st gen mibandemet? Tegnaptól nem jelez, karlendítésre nincs visszajelzés, telefon nem látja, töltésre nem reagál.
-
csasaKKP
senior tag
válasz #53667584 #9668 üzenetére
Igen, ahogy előttem írja a kolléga, ha az a probléma, hogy nagyon lemerült az akksi, akkor a hűtős módszerrel próbálkozz: Pár órára rakd hűtőbe és utána rögtön dugd töltőre. A siker nem garantált, de egy próbát megér.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok,
Mi a tapasztalat a pulzusmérőssel? Stabilitás, Akku, mérés?Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Vattavári
csendes tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy az új miband, amelyik képes pulzust is mérni csatlakoztatható-e az endomondo-hoz (vagy más futós apphoz), mint pulzusmérő? Tehát az egyetlen funkció, amire szükségem lenne, hogy míg az endomondo a telefonomon fut, közben begyűjti a miband-ről a pulzusom.
Köszi a segítséget!
-
Thusor
őstag
Alin vettem egy MiBand 1S-t. De sajnos nagyon úgy néz ki, hogy vagy az akksija vagy maga a miband rossz, mert mindig folyamatosan töltés közben leáll-újraindul a töltés, és a bluetooth csatlakozásban is ezt veszem észre hogymindig ki-be kapcsol az eszköz. Itt egy videó a problémáról.
Találkoztatok már ilyen hibával?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
csasaKKP
senior tag
válasz Vattavári #9677 üzenetére
Endomondoval nem tud szinkronizálni.
Thusor: Próbáld meg számítógépről tölteni! Vagy más USB töltőről!
Szerk.: Ebben az esetben akkor a kütyü hibás.
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
válasz DanielK #9679 üzenetére
Próbáltam már sok mindennel. Blitzwolf smart charger amin most a videón van. De próbáltam már 2A, 1A töltővel, laptop USB2.0, asztali gép USB 3.0-val is. USB hosszabbítót nem használtam soha, csak a mellékelt USB kábelt. De ugyanezt csinálja szerintem a csuklómon is, mintha ki-be kapcsolna a miband, mert amikor a progival csatlakozni szeretnék sokszor nem találja, aztán meg igen...pulzusmérés közben is van hogy bluetooth kapcsolat megszakadása miatt nem mér.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz DanielK #9682 üzenetére
Én is így gondolom. Nyitottam is egy dispute-t az Alin. Azért kérdeztem tőletek, hogy én szúrtam-e el valamit mert az eladó közölte, hogy ellenőrizzem a csatlakozásokat és próbáljak ki más töltőket is, de hiába próbálgatom mindig ki-be kapcsol. Remélhetőleg visszakapom az árát mert ez így tényleg kuka.
-
Thusor
őstag
Én is ezt hittem...de akkor miért csinálna hasonló dolgokat a kezemen is. Jó rá lehet fogni arra, hogy a bluetooth nem olyan stabil kapcsolat és megszakadhat néha néha, telefon válogatja. De az előző sima miband nem csinált ilyet. És az akksija is olyan mintha sokkal gyorsabban merülne, volt hogy 1 hét alatt 60%-ot. Kikapcsoltam minden értesítést, nem ezzel unlockolom a telómat, még a pulzusmérést is kikapcsoltam, nem használtam. Max napi egy szinkronizáció és így is nagyon merült.
-
maggi1886076
addikt
Hol a legolcsóbb most a Mi Band 1s?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
bb0t
senior tag
válasz maggi1886076 #9687 üzenetére
emagnál most 6000 de sajnos rájön a szállítási díj, szóval szerintem 7 alatt nem lehet hozzájutni.
7=edigital.karácsony előtt volt edigitalban 7 most 8...[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
szpali
addikt
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
maggi1886076
addikt
A sima, de én az 1S-t kérdeztem.
(#9689) szpali: eddig én is eljutottam, de arra voltam kíváncsi, hogy hát ha tud vki egy jó kínai akciót
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
szpali
addikt
válasz maggi1886076 #9690 üzenetére
én ezt találtam
eredetileg Aliexpress-ről rendletem majdnem ennyiért, de 1 hónappal a tracking kód megérkezése után sem adott magáról életjelet a csomag, ezért kértem egy dispute-ot, amit ma kaptam meg
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
bb0t
senior tag
válasz maggi1886076 #9690 üzenetére
Mi a különbség?
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
maggi1886076
addikt
Alit én sem szeretem. Sőt most ott sem olcsóbb. Gearbest-el elégedett vagyok. Még egyenlőre nézelődök, az első verziót is 10K-ért vettem kintről másfél éve.
(#9692) bb0t: pulzusmérő
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz maggi1886076 #9693 üzenetére
25,99 USD < 10.000 HUF
-
szpali
addikt
válasz maggi1886076 #9695 üzenetére
ja értem
hát mörfi már csak ilyeniPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
petipetya
nagyúr
Anno innen rendeltem, kb. 3 max. 4 hét alatt meg is érkezik: [link]
Ez még az első variáns, az új pulzusmérőset majd a többiek belinkelik.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
szilvaspet
tag
Üdv!
Tapasztaltaktól kérdezem. Banggood november 25-én adta fel a sima Mi Band-et - holnap lesz 6 hete.
Még nem jött meg.. Kezdjek aggódni vagy még belefér?P.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest