Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz ρσгτσ #94750 üzenetére

    Egyértelműen, de ugye a GTAForumos-on lévőknek a spekulációjuk egy része ugye ezen alapszik (az összegre rosszul emlékeztem mert csak $750 millió lenne talán 30 napra).

    Ez pletyka még azelőtt jött ki, hogy bejelentették volna a Bethesda megvásárlását, vagyis simán lehet arra hivatkozni, hogy ez egy régen megkötött deal amibe nincs beleszólásuk.

    És itt jöhet a spekuláció spekulációjának a spekulációja, hiszen azt elvileg az MS is tudhatja, hogy exclusive lesz-e egy ilyen nagy cím (GTA), így igazából előre tervez ezekkel a nagy felvásároásokkal. És ha esetleg a ABK után megvenné a Take-Two-t is (mondjuk 22-24 milliárdért, mert jelenleg 18-at ér), igazából akkor se tudna kibújni ebből, hiszen ez a feltételezett deal már régen megkötetett.

    És még ott van az is, hogy ez nem egy felvásárlás lenne, hanem egy exclusive deal amibe nem hinném, hogy ezeknek a szerveknek beleszólása lenne. Tény, hogy sokak szemében a Sony megítélésé egy utolsó suttyó céggé válna, de igazából senkit nem érdekelne ez, hiszen a Sony halálra keresné magát ezzel. Főleg úgy, hogy ha sikerül 100%-ban kiharcolnia azt, hogy a CoD nem csak, hogy maradjon mindig is PS-en, de jelen formájában maradjon. És itt nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy a mostani exclusive deal maradjon (bár úgy néz ki ezt szeretné főleg), hanem hogy ugyan olyan felétélek vonatkozón minden platformra (tehát ne kerüljön be GP-be, vagy ha igen, akkor mehessen PS+ Premium-ba is).

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák