Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pistu_

    tag

    Valakinek van arról infója, hogy az új Forza Motorsportban állítható lesz-e a versenyek hossza? FM7-ben imádtam feltolni a leghosszabbra és az AI-t legerősebbre. Így olykor 1,5 órás 40+ körös versenyek nem fulladtak unalomba számomra, nem ment át egy Verstappen-élménybe, hogy kb. buborékban vezetek és egyetlen célom a köridő döntögetés.

    Eddig nagyon vegyes érzéseim vannak a Motorsporttal kapcsolatban. A látvány javulása leginkább a pálya menti elemeken vehető észre, a régi autómodellek az új pályákon, új bevilágításon nagyon vegyes összképet mutat. Előzetes vélemények alapján a kormány beállításokkal még mindig küzdeni kell ahhoz hogy élvezhető legyen. És a kiadott buildben az AI... na az valamiért segg hülye. Első kör első kanyarjában 10-15 autó leelőzhető, kör végére marad 3 autó akik meg olyan tempót diktálnak hogy alig utolérhető a 3. hely.

    Ettől a fakó, olykor szintelen látványról nem igazán a valóság jut eszembe, inkább az hogy szarul van kalibrálva. Büszkék a volumetrikus köd megjelenítésére, de ettől nekem minden pálya olyannak tűnik mintha a UK-ben lenne helyileg.

Új hozzászólás Aktív témák