Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz koncsik #54311 üzenetére

    Én mondjuk nem panaszkodom, mert nem élek rosszul, és nincs hitelem sem. Ráadásul nem dolgozom napi 8 órát sem. Pénteken a legtöbbször nem szoktam bemenni, és a többi napokon sem vagyok általában fullba.

    Szóval azt hiszem ez itthon mondható átlag felettinek. Még ha nem is vagyok gazdag, megfelelő életszínvonalat tudok magamnak teremteni.

    Volt hogy rengeteget dolgoztam, konkrétan életem nem volt mellette. De most már fontosabb az, hogy többet lehessek a családommal és ne legyen az egész életem stresszben.

    Ezzel együtt viszont nem is vagyok annyira felelőtlen, hogy olyan hitelekbe, illetve olyan törlesztőbe menjek bele, aminél gondot jelent, ha az én bevételem nagy része kiesik. Nyilván ezt azért is tehetem meg, mert szerencsére nem vagyok rászorulva. Mert például albérletben ülve egészen más lenne a helyzetem.

    Meg aztán úgy és annyi gyereket vállalok, hogy nekik is normális életet tudjak biztosítani.

    Szerk.:
    Ezt csak azért írom, mert szerintem nagyon sok felelőtlen ember van. Hitelfelvételnél és gyerekvállalásnál, illetve bevállalás szempontjából is.

    Anno, amikor ingatlannal foglalkoztam azért elképesztő dolgokat vállaltak be az emberek, és ez úgy látom azóta sem változott sokat. Hiába mondtam például azt, hogy szerintem ekkora törlesztőt ne vállaljanak.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák