- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
Van köztetek aki FIFA irányításában otthon van?
Néha néha fiammal játszunk, és totál felidegel, hogy vezetem a játékost, már a kapunál vagyok, majd eltűnik az irányítás a játékosról, és totál másik karaktert mozgatok labda nélkül Valami hülye kombót nyomhatok idegben a kontrolleren, de nem jöttem rá hogy mit -
Steve1207
veterán
Ha jól emlékszem jobb stick-kel lehet már playert is váltani egy ideje, nem a szokásos bal felső R1 vagy L1-gyel, mint régebben. Told át a beállításokban a stick-es switchinget valami másra. Ha érzékeny vagy driftel a kar akkor már átvált, nem még, ha nyomkodsz mindent olyankor
.
-
-
Steve1207
veterán
Nem akarom teleszemetelni a box-os részt, de ez megér egy kis felületes irományt a PCars2, úgyis van pár autósjáték függő köztetek.
Amennyire utáltam és tartottam semmirevalónak a bemutatók (és demo) alapján (és az első rész után), annyira ezt a játékot tartom az elmúlt évtized legjobb multiplatform autós játékának lassan. Jelenleg 170 óra fölött vagyok benne és még mindig nem végeztem el a "kötelező" versenyeket Ciki, hogy előbb jelent meg, mint a FM7 és Turismo Sport és mindkettőt kis-kis hibákkal, de ezzel együtt is lekörözi, max az autófelhozatalban marad alul, de DLC-kel együtt 200 fölött van. A pályák száma kimagasló, van vagy 60-70 és ezt megduplázhatjuk biztos, ha a különböző szakaszokat is hozzávesszük. Ennek a fele is ritka sokszor vagy valami generált vackok vannak.
Felépítés: van egy rakat széria, én ezt találom az autós játékok között eddig a legjobbnak, ahogy megoldották. Ahol az adott szériából kinövi magát egy másik bajnokság, ott asszerint folytatjuk és az is hozzá tartozik a széria elvégzéséhez. Van, ahol UK, USA, EU szinten boncolva kezdhetjük és úgy kvalifikálhatjuk magunkat a versenyek után a következőbe (ezt egy szérián belül). Emellett minden széria a való életben is megszokott úton megy előre, ahogy lépkedhetnél feljebb a gokarttól a Forma Renault-on át az F1-ig pl, de ugyanígy a GT szériánál vagy a túraautós vonallal.
Emellett különböző gyártói versenyeket is unlockolhatunk, ha megfelelő tapasztalatot szerzünk egy-egy brand autójával, ez 4 versenyt takar az unlock megoldással együtt a nagyobb márkáknál.
Valamint vannak speciális versenyek több csoportban (8-12 verseny), melyeket szintén unlockolhatunk a két fentebbi teljesítésével. Úgyhogy feladat bőven van.AI: butuska. Én egyébként szépen le is vettem, hogy meglegyen a győzelmi faktor kényelmesen, de amúgy meg mindig a határon tolom a jobb köridőért és "magammal versenyzek", szóval mindenki jól járt. Egyébként meg tudnak izzasztan az ellefelek akár alapbeállítással is, ha nem megyünk elfogadható köröket.
Ha hibázunk mindig van bünti, élmény, hogy erre is figyelni kell, elengedni, visszalassítani és hasonlók.
Boxnál úgyszintén egy időátlépésért, de maga a boxkiállás is elég részletes, különböző beállítások, abroncsok, teljes körben menedzselhető.És, ha már box-nál tartunk, időjárás. Rengeteg, szó szerint, van vagy 15-20 féle, amit akár a custom versenyeken kombinálhatunk itt. Ugyanígy a verseny minden egyes porcikáját, időlimit, körszám, ellefelek, időjárás, idő váltakozás gyorsasága, évszak stbstb
Még egy kiemelni való, folyamtos rádiózás, értesítenek, ha gáz van a pályán, ha változik az idő, ha jobb a szektorom, egy-egy komment, hogy jó volt. Hihetetlen módon feldobja a versenyt.
Vezetési élmény és fizika teljesen jó, nem perfekt, de jól megállja a helyét a mai napig. Itt a legkirívóbb módot említeném meg, az a rallycross, ami csak fikarcnyi része a játéknek, de mivel csak erre kellett gyúrniuk benne még a Dirt2-nél is jobbnak érzem a fizikát azzal a pár autóval (legalábbis én ott többmindent túlzottnak vélek ott, ettől összrallyra az a legjobb).
Kiemelten legjobb dolog a pályák viselkedése akár napszakhoz, akár időjáráshoz. Nem egy-egy fix helyen találsz tócsát, hanem akár egy sávban több ponton. Máshogy szárad körről körre, folyamatosan tűnik el, de máshogy is viselkedik a gumizott részen (bár ahol áll a víz ott tök mindegy). Na mindenesetre ez nekem csúcs volt Nem tudom ilyen szinten találkoztam-e már autós játékban ezzel, de mindent befolyásol, ahogy kell ténylegesen más ívet keresni, nem túlnyomni, ha belemész inkább már gurulj át rajta stbstb, de a rengeteg időjárási elemmel ezek kombinálva kimagasló.
+1, bukósisakos belső kameranézet és a levegővételtől párásodás
Hangok: az egyetlen pont, ami nem igazán érdekel, hogy picit magasabb, alacsonyabb vagy öblösebb... Elméletileg dicséretes nagyon, de nekem minden más pont fontosabb.
Graf: Konzolon felbontás, textúraminőség, csilivili dolgokban elmarad kicsit, de még így is több ponton szebb szerintem, mint az akkori GTS vagy FM7. Itt egy bemuti a GT7 ellen, ha nem a fluidságot nézzük egy pont ide, egy pont oda kb: [link]
Eső meg a DriveClub után ebben is szép, utána meg egy FM7, ha rangsorolnám és csak utána a többiek.Még, ha néha nem is teljesen reális minden porcikája, ez a 6 éves cím mindenképpen top autós cím és a fentebbi apróságok miatt a nagy nevek előtt a helye kb. Úgyhogy baromira sajnálom, hogy a felvásárlásokat követően egyszerűen kukázta az EA a szériát, mert ténylegesen alig maradt nagyobb autós cím a piacon.
.
-
Bep
őstag
válasz Steve1207 #53364 üzenetére
Így van!
Alulértékelt játék szerintem nagyon.
Soloban, az FM7-re (Forza fanként mondom), köröket ver. Az AI egyáltalán nem butább, mint a folyamat csaló drivatar rendszer.
És van rendes felépített karierr! Nem csak négyzetek amiket egy falon teljesíteni kell rendszertelenül a semmiben. Mert hiába van sok pálya+autó, ha beleb@szod csak úgy a nagy semmibe.Van mérnök. Akinek a problámákat elmondva, ajánl fel beállítás módosításokat.
A kameranézet nagyon jó. FM-ben csak úgy tudok, hogy max műszerfal nézet, mert a 90+90 fokos kormánymozdulattól elmegy a kedvem az egésztől.
Mielőtt kormányom lett, a kontit is tök jól be lehetett állítani hozzá.
A hang ezerszer valóságosabb, mint az FM-ben.Ha valaki kicsit is többet szeretne egy simcade versenynél, az első lépcsőfoknak tökéletes. Emellett ráadásul a dlc-s kiadás sem húzós anyagilag leárazáskor (ráadásul van demo is 3 autó, 3 pályával kombinálva).
Játék közben sokkal jobban elhitetti veled, hogy autót vezetsz és autóversenyen veszel részt. -
Steve1207
veterán
Ja igen, a csaló drivatar ott érdekes, nem olyan szörnyű, de érezni, hogy úgy állítja a távot, sebességet néha.
A mérnököt ki is felejtettem, az is jó, hogy meg tudod beszélni mit tapasztalasz és mit állíts át, ha zavar valami.Amúgy már nincs demo meg semmi, lekerült. Nekem most ACC és AMS2 (lehet VR) lesz a következő, azzal kihuzom a forzaig, de már most sajnálom, hogy csak 20 pálya lesz benne.
.
-
Bep
őstag
válasz Steve1207 #53367 üzenetére
Jah, a demo-t azt nem tudtam. Nekem még a saját listámban feldobja, mert anno letöltöttem.
Itt írtam már a Forza drivatar rendszerről: [link]
Érdekesen, FH5-ben most a rally dlc-ben, pont egy alap Mini-vel mentem. Semmi tuning. A versenyben az a drivatar aki a vezető szerepet töltötte be is egy alap Mini-vel ment a pontok alapján. Viszont a hosszabb egyenesekben leforgott a Mini és ugye már nem gyorsult. Addig fej-fej mellett mentünk Viszont! ahogy leforgott, a drivataros elhúzott, gyorsult tovább! Hogyan??? Nem ugyan az mégse? Ugyan az a kocsi, ugyan az az alappontszám, és ekkor még finomhangolni sem lehet mondjuk a váltót/végáttételt...
Az is megfigyelhető, még, hogy pl. FM6-ban a drivatarok vétettek véletlenszerű hibákat néha. Elnéztek egy kanyart, lecsúsztak, stb, mint ahogy egy normál játékos is tenné.
FM7 és FH5-ben ugyan azt az ideális ívet autózza az összes drivatar, csak más tempóban. Mintha egymás klónjai lennének, pedig a drivatar rendszernek pont nem ez lenne a lényege, de orbitális nagy kamu már.[ Szerkesztve ]
-
Na, holnap megyünk premier vetítésre a 3. Galaxis őrzői filmre. Kíváncsi leszek, hogy lesz e rajtunk kívül más is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
addikt
-
addikt
válasz csuvicsuva #53372 üzenetére
Komment volt a videó alatt? YouTube -on nem olvasom.
Tartok tőle, hogy ez sem lesz maradandó alkotás, de azért én várom.
Egyébként szerintem a Forza Horizon -ból lehetne jó filmet csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz icemad #53375 üzenetére
FH szerintem sokkal populárisabb. Fesztiválos, fiatalos, több féle témát is érint, amit fel lehet használni a filmben.
FM és a GT inkább keményvonalas autózás azoknak az embereknek, akik mélyebben szeretik ezt a témát. A keményvonalast nyilván nem úgy értem, hogy szimulátoros játékok.
Ennek az elgondolásnak nem jósolok akkora sikert, de simán nyereséges lehet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
De az FH szinte ugyanaz, mint egy f1 vagy Nascar. Film szempontból. De egy Carmageddon-ból lehetne egy Death Race. Twisted Metal meg hasonló, csak ott jobb a történet a játékokban. Meg sokkal látványosabb is lehetne, ha vászonra viszik. Tömény akció az egész, de, ha pl Axel történetét dolgoznák fel a Twisted Metal-ból, abban lenne dráma is bőven.
-
addikt
válasz icemad #53379 üzenetére
Pont ezért írtam, mert egy FH film nem csak az autózásról tud(na) szólni. Ráadásul nem az a lényege, hogy egy fix. pályán versenyeznek egymással az autók. Egy filmben pedig ezt még hangsúlyosabbá lehetne tenni.
F1, Nascar film pont annyira kötött, mint egy FM vagy GT film. Elsősorban azokra az emberekre koncentrál, akik az autósversenyzést szeretik. Hiszen nekik készül.
Death Race meg egy trágyadomb. Minden erőlködés, ami a 70 -es években bemutatott film után készült. Ahhoz inkább ne nyúljanak soha többet.
Egyébként nem írtam, hogy a Carmageddon vagy a Twisted Metal nem jó ötlet, vagy ne lehetne jól megvalósítani. Azt írtam, hogy egy GT vagy FM filmhez képest egy FH film sokkal több embert elérhetne.
-
addikt
-
addikt
Meghalt Szeles Mónika támadója, aki 1993-ban hátba szúrta a teniszezőt egy hamburgi tornán
Hétvégén volt 30 éve. Repül az idő...
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Redfall teszt érdekességnek, mert elfér.
6 generációval ezelőtti középgép (8gen intel), szóval keményen az utolsók között kullog
GTX 1060-nal 1080p-ben high-on fsr quality mellett 50-60 kihozható, de még boncolható fentebb. RTX 3060-nal 1440p-ben epic-en dlss quality-nál a 60+, de beeseget, balanced-nél vagy performance-nál viszont már számolhatunk a fix 60-nal.
Alapvetően mindenhol CPU limitnek kellene lennie, viszon most jön a java: procihasználat 10 és 25% között ugrál! Nem sokáig figyeltem, de átlagban olyan 12-15% volt, pár-pár felugrás. GPU-nál se sokkal jobb a helyzet, 20-70% közötti használat cakpak.A konzolos optimalizálás szörnyű a videók alapján, SS-en tükröződések teljesen off, holott semmi nem indokolná, főleg a fentebbiek miatt.
.
-
addikt
Luna Abyss bétában valaki benne van?
-
addikt
-
Micsurin
nagyúr
-
addikt
-
addikt
válasz Micsurin #53390 üzenetére
Mondjuk Halo -hoz szerintem nem kell Oscar díjas alakítás.
Én korábban John Krasinski -t is el tudtam képzelni a szerepre. Az Aloha -ban például egész jól hozta a hasonló karaktert. De amúgy a két fenti figura mindenképp jobb választás. Az is frankó lett volna, akit te írtál.
-
Na lement a Galaxis őrzői 3 stáblistája is. Nem igazán vártam semmi extrát a Hangya 3 után, de kellemesen csalódtam. Méltóképpen búcsúztak, volt benne egy-két szívbemarkoló jelenet, amit tényleg megkönnyezhet az ember, de így volt jó. Poénból kevesebb volt benne, mint az előző részekben. Szerencsére minden fontosabb szereplő megkapta a maga kis jelenetét, pár kivétellel.
Az Evolúció Mestere viszont igazán remek gonosz volt, sokkal jobb, mint Kang. Lehet, hogy csak a színész miatt.Sajnos Gamorra és Adam Warlock méltatlanul lett hanyagolva. Emiatt egy kicsit mérges vagyok, sokkal többet is kilehetett volna hozni Warlockból. Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
-
-
addikt
-
Szerintem Duna tv még akkor nem volt, filmmúzeum meg tuti nem. A máltai sólyom filmet néztem meg pár napja, hát nem hozta azt az érzést, mint évekkel ezelőtt. Hiába na, változik a világ... A Macskajaj viszont még mindig "odab@sz".
-
csuvicsuva
addikt
válasz icemad #53399 üzenetére
"A Duna Televízió a multimédia korszakának hajnalán született, műsora 1992. december 24-én indult egy közvetítőkocsiból, s mára öt kontinensen, tizenötmillió nézőhöz jut el, hidat teremtve az anyaország és a határon túli nemzettestek között. Az adás 1992. december 24-én délután 17-órakor indult el."
Tévedtél Péter, a Duna Tv-t nem a pohos találta ki.
Közben arra is rájöttem, hogy miért költöztél ki Hollandiába. Itthon csak fekete-fehér tévére tellett.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest