- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz RandomName #54923 üzenetére
Eljöttem otthonról, de a táskák k8nt maradtak.
[link]"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
addikt
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
csuvicsuva
addikt
válasz koncsik #54945 üzenetére
1. Igen
2. A zöld színű
3. Hogy ne ess bele
4. SzívesenAmúgy Potterből tényleg csak az utolsó két részt játssza le 4K-ban. Nem baj, elvonási tüneteim voltak, 1080p-ben is ugyanolyan jó, mint annak idején.
#54952 RandomName: hűtőtáska megoldva.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #54954 üzenetére
Én utoljára Harry Pottert a videán láttam.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #54954 üzenetére
köszönöm, majd így keresem a bóótba.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
válasz koncsik #54958 üzenetére
De milyen kellene? Csak simán egy tartály? Földbe süllyesztett vagy csak lerakod valahova? Kell beépített pumpa bele vagy nem? Nyitott vagy zárt? Mekkora méretű? Tizenhetvenkétmillió variáció van, szűkítsd le egy kicsit.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
-
Prowler
senior tag
Látom mindenkinél ítéletidő van, én épp Sárváron vagyok motoros találkozón. A péntek esti szarrá ázást leszámítva eddig megúsztuk komolyabb incidens nélkül, remélem hazafelé sem kap el minket valami. Otthon viszont akkora eső volt, hogy a fél kert víz alatt van.
Habár még mindig jobban állunk mint a szlovénok, náluk a fél országot letarolta a vihar az elmúlt napokban.
Veremivadék Undorkutya
-
RandomName
senior tag
válasz RandomName #54923 üzenetére
Szerintetek reggel 5 körül ki volt kint esőkabátban táskát súrolni az udvaron?
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Prowler
senior tag
válasz csuvicsuva #54965 üzenetére
Kevés sár vár, víz annál több, a pálinka melegít majd ha betöltöd.
Veremivadék Undorkutya
-
addikt
-
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Most halál komolyan ment a nagy RDR parasztvakítás, aztán kap egy Switch és PS4 portot? Kapják be.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #54974 üzenetére
Igen.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Micsurin
nagyúr
válasz csuvicsuva #54974 üzenetére
Én szanaszétadom már alig várom.
Arkham trilogy, TotK, Pikmin4, RDR... ez egy szép és bő év már most Switchen. Jobb mint az elmúlt 5 évem a PC-n.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz csuvicsuva #54980 üzenetére
Nekem az RDR első része kimaradt, nem voltam még annyira aktív anyagiak hiányában abban a korban.
Most meg kicsit régi volt már a szememnek, nameg 360 se One. Így meg kényelmes esti ágyban fekvős téma lesz.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #54983 üzenetére
Az az egy Fallout szériát nagyon köszöntenék végre az Outer Wordls is üde folt.
---
Mi történt a Őh!-val az elmúlt 3-4 évben? Csak az elmúlt 1,5 hétben a 2. törzstopikom most épp a motorost töröltem a kedvencek közül... minden megtelt pénzevaneszenincs ménemvittedszervizbe ménemveszedmegazEggyelDrágábbPCxyzPerifériát MénemVettéinkábbIlyenOlyanKonzolt tagokkal. Ennyire fellazult a moderáció? Ennyire magas lett a kosz aránya a zabszemek közt?
A topikok egy jelentős része mint a rossz Facebook csoportok... minden nem szakmai topik mehetne loginonly-ra vagy bánom is én mint a Nő ügyek meg a Pol...
Régen szerettem feljárni reggel az első kávé mellett most meg leginkább minden másnapra jut valami ami miatt inkább már bezárom a lapot, a szakmai cikkek minőségéről nem beszélte ITCafé / Ph!...
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Köszi mindenkinek, előrendeltem a Cyberpunk dlc-t, addig meg csucsima
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
Micsurin
nagyúr
Alza gari mint megy? Switch töltő beadta a kulcsot... cserélik vajon vagy cakkom pakkom kell bevigyem?
-
Bep
őstag
válasz Micsurin #54994 üzenetére
Elvileg minden megy ki külhonba gariügyintézésre. Nekem a TMX pedálja tojt be 2x. Postán felad a hazai címre ingyen. Onnan kimegy Szlovákiába és akkor kezdődik a max 30 napos javítási idő, amit lehet is követni, ha van fiók regisztrálva. Először javították a pedálom. Most másodikra abból újat kaptam.
Mind a kétszer küldéstől visszakapásig 1 hónap volt.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
...veszek egy adaptert inkább 12k-ért viccelsz.
Marhára remélem csak az adapter adta be a kulcsot és a dokk sértetlen...
edit.: Schneider APC (6os+védett USB-k) el nem tudom képzelni mi a franc történhetett.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Micsurin #54996 üzenetére
Válaszoltam neked a saját topikjában.
Ott van amúgy Prágában a Nintendo központ is. Meg az Alza logisztikai központok is Prágában, illetve ott a közelben vannak. Bár ez nem garancia arra, hogy gyorsan megy a szervizelés, ügyintézés.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Nos, most voltunk reggel magánklinikán, mert az állami az katasztrófa volt. Terhesség megállapításon voltunk pont egy hete, de az orvos nem nézett szívhangot, plusz a nyomtatóhoz sem volt papírja... Ráadásul marhára rosszul állapította meg a terhesség hetét is.
Szóval párom a 9. hétben van, és úgy néz ki eddig minden rendben. Szeptemberben jön majd a genetikai vizsgálat. Így lassan költözés, plusz nagyobb autó is aktuális lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest