Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz Zsadi #51766 üzenetére

    "fogd fel úgy, hogy kellett a tapasztalat, amit majd tovább tudsz adni."

    Én úgy fogom fel, de ennek nem mindenki örülne széles mosollyal. :D Persze ebben sok olyan is van, amiről az érintettek nem is tudnak. Amiről meg igen, az szándékos volt.

    Viszont én elég rendesen manipuláltam is az embereket. Ami akkor lesz igazán gáz, amikor egyre jobban megy és folyamatosan emeled a tétet. A végén pedig rádöbbensz, hogy nincs olyan ember, akit nem lehet átverni, manipulálni. Bármennyire is okos, értelmes, talpraesett valaki. Csak a módszerek változnak.

    Szóval az, hogy ki mennyiszer és hogyan csalja meg vagy rázza le a másikat, az tökre másodlagos. Ezen szerintem az emberek többsége átesik.

    Nekem kb. egy évembe telt, hogy mindezt levetkőzzem és a mai napig sem mondanám, hogy teljes mértékben kizártam az életemből.

    Szerk.:
    Amúgy az például nálam teljesen tudatos tervezés volt, hogy nem akarok fiatal apuka lenni. Tudom, rengeteg előnye van, de én máshogy terveztem az életem korai szakaszát.

    Részben sajnálom is, de ezt a dolgot akkor sem csinálnám másképp, ha lenne lehetőségem újrakezdeni az életem egész fiatal koromtól. Sőt, igazából nem sok minden van, amit másképp csinálnék.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák