Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz tDr1v3r #15199 üzenetére
LoL a ford mustangon beritam
@Buster17 ne mond , hogy nem játszol rajta hisz most is ott áll rajta egy sárga modell moci
szrk: Azt jól látom a polcon ???? killzone kobak meg honnan ??? olyan nekem is kől[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
-
MasterMark
titán
Srácok van ilyen vicces képek topik azt hiszem.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
-
Mister_X
nagyúr
válasz sajtee #15213 üzenetére
Első ránzésre az én szobám se valami patyolat: az ágyneműt rá kéne tenni az ágyra (a földön alszom, jelenleg a kanapén van), a zoknikat bele kellene tenni a szennyestartóba, a szekrénybe is vissza kéne tuszkolni a kilógó alaónadrágokat, a polcon valamilyen módon rendszerezni kellene a könyveket és videojátékokat, nem ártana felporszívózni és szellőztetni, az íroasztalon pedig meg kellene szüntetni a
kidolgozott tételek, kölcsönkapott jegyzetek, megoldott házifeladatok és elolvasott kötelező olvasmányokbólszép is lenne... random papíralapú halmot.Szerencsére negyed óra alatt ez orvosolható borotválkozással
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
L_YKing
addikt
Jégtörés én így szeretlek...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
sajtee
őstag
Ötöt kipipáltam, a többit az életben nem fogom..
-
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz tDr1v3r #15217 üzenetére
Kíváncsi voltam, hogy a japánok-e a hülyék, hogy a földön alszanak, vagy mindenki más a világon. Hát az utóbbi Pontosabban az én ágyam túl puha, plusz emeletes. Az én hátamnak nagyon jót tesz ez a földön alvás, panelban a (szőnyeg)padló sem hideg, plusz van egy rögtönzött futonom is. Csak az a kár, hogyha ki is jutok Japánba, ágyban fogok aludni addig amíg saját lakásom nem lesz, mert helytakarékossági és "majmoljukanyugativilágot" miatt mostanában a japánok is ágyban alszanak.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Micsurin
nagyúr
Eby-ról merhetek vajon joy-t rendelni ? Mert a játék meg ilyenek nem de azért egy saitek cyborg fly 9-est már nem tudom merjek a rendelni onnan Mennyire megbízható ???
tudom nagyon hülye kérdésThe Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Rendben , köszönöm a véleményt.
szrk: Nem lenne komoly gond ha egyszer árulnának Mo.-n is saitek cuccokat... ( amiket árulnak azok vagy az alsó vagy a legfelső kategória )
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Buster17
addikt
Összehajtogatott posztereket hogyan lehet kisimítani és beszeretném kerteztetni vagy valami hasonló módszerrel hogy ne fel celluxozni keljen?
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #15227 üzenetére
ismerősöm mondta hogy van valami izé ami kifeszíti neki is olyan van és semmi gyűrődés nincs a képen, de nem keret az hanem valami más Lóg a falon mintha felragasztották volna, de mégse.
Érthetőbben nem tudom.
-
Buster17
addikt
Áá sírok
Nővéremnek női bajai vannK és kapott kettő féle gyógyszert. Egyikből egy szemet másikból két szemet. Este bevette az egy szemeset, másik kettőt meg másnap beszedte. És mint kiderült, hogy a másik kettőt azt nem megenni kellet volna hanem feldugni... mindenki szakadt a nevetéstől
-
nagyúr
-
negyven2
veterán
Na akkor 4+4 db eneloop akkumulátor + töltő megrendelve, amiatt, hogy lassan le kell cserélnem a varta akkuimat.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
nagyúr
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #15239 üzenetére
Nem is tudtam, hogy az fb már 10 éves. Hol volt idáig?
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #15245 üzenetére
Te se vágod?
-
MasterMark
titán
Ha neten rendelek valamit, de személyes átvételt választok, akkor is él a 8 napos elállási jog? (Iponnál)
Switch Tax
-
Buster17
addikt
Hát ezt nem hiszem el.
2db focis kártyáért cserébe odaadtam az mw3-at a gyereknek
Volt nálam egy kölcsön játéka és feltettem a netre, de én azt tettem fel amit rendeltem és ő meg nem hitte el meg minden. Képen is ugyan úgy nézett ki mintha az övé lenne (szerinte)
MW3 is kellet neki, mondtam neki egy jó árat, de az anyja mondta, nem-nem, hozd el ingyé mert eladtam a játékát.Aztán vissza adtam a kölcsön játékot meg odaadtam az mw-t csak kussoljon, mert még a végén én leszek a szemét meg minden.
Bár azt kellet volna csinálni, hogy a kölcsön játékot nem vissza adni hanem eladni. Lehet ők is így gondolták, mert szerintük már eladtam és pénz csináltam belőle ami őket illeti. Na mindegy. Szarul jártam
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #15249 üzenetére
Én se értettem az egészet. Az egész nyafogást nem értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest