Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz Micsurin #14950 üzenetére
Most komolyan, miféle szarokkal sikerült telerakni már most azr a szerencsétlen gépet? McAffe... Az ingyenes linux disztró meg lehet, hogy azért lassú, mert régi és kevés linux poweruser seedeli. WiFi/kábel? Router lehet, hogy öreg és kezdi beadni a kulcsot (mint nálunk).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #14957 üzenetére
A tök jótól azért picit messze van, maradjunk annyiban, hogy nem rossz.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Buster17
addikt
Albérletről jut eszembe. Valaki nem akarna hozzám költözni? Egyedül vagyok egy nagy házban és van 4 üres szoba
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz roberto211 #14952 üzenetére
Te médium vagy ?? előre telepített win8 volt.. épp agyári szarok eliminálásával vok elfoglalva.... ( a mcafee ki irtása nem befolyásol se garit semmit ugye ? Meg ezeknek a power2go (vmi iso futtató)
szrk: LoL... lekaptam a mcafee (internet , parental meg scan plust) és a NoD32 Anti vírus azonnal magához tért a net nél meg 23mb le és 7,5 őt mért a speedtest
köszi a helpet
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #14974 üzenetére
Fél hét
-
-
nagyúr
válasz roberto211 #14977 üzenetére
Ti mit csinálnátok ha 5-kor kellene kelni hogy melóba menjetek?
Més que un club!
-
roberto211
őstag
-
Mister_X
nagyúr
válasz Napfénysüti #14978 üzenetére
Mostanában én is felkelek ekkor és eltöltök egy laza órát a konyhában és, ha belefér az időmbe, nyelvet tanulok.
@robi: az iskola két buszmegállónyira van vagy mi a rák?
-
nagyúr
válasz roberto211 #14979 üzenetére
Na majd elkezdesz dolgozni aztán megtapasztalod.
Més que un club!
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #14981 üzenetére
pedig korán kelni jobb szerintem, mint sokáig dolgozni Én könnyedén felkelek reggel mikor megyek melózni.
May the Force be with you!
-
tDr1v3r
veterán
5-kor kelni? Nekem anno 4:30-kor kellett. És még úgy se tudtam beérni a munkahelyre időben... még szerencse hogy csak gyakorlat volt, és lesz*rták.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
woodbear
addikt
4:40kor kelek ha reggeles muszakba nyomom...
Oldalam: www.swsfoto.de
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
7:20-kor kelek és simán elérem a 7:33-kor a buszt.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
-
Buster17
addikt
Én általában 5, fél6 kor keltem amikor sulis voltam
-
sajtee
őstag
válasz kovsol #14988 üzenetére
Ma nekem se volt valami sok időm, a föci óra felét haverral a klotyón töltöttük, és még későnek se írtak be. (nem, nem egy WC-ben voltunk.. )
Én most, hogy reggelizek, 6:40-kor kelek, előtte 6:55 volt, ha buszoztam. Tegnap mondjuk úgy állt meg nekem a busz a megálló után, rendes volt a sofőr
-
thEndeR
aktív tag
Amióta új helyen lakok haverékkal járok suliba ezért 7kor muszáj kelnem. Régebben 7:30, 7:45ig elkészültem és jó esetben beértem a suliba 7:55-re vagy 8:00-ra.
-
sajtee
őstag
-
törölt tag
-
sajtee
őstag
Van még három zenéje, azt írja.
-
Buster17
addikt
Gariba mi az a bevizsgálási díj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest