Új hozzászólás Aktív témák
-
woodbear
addikt
válasz #81556480 #14150 üzenetére
höhö király.
Én sem tudok aludni, nem tudok átállni a múltheti éjszakás műszakról. Illetve még nem sikerült megemésztenem a 6óra dugóban való állást szombaton.....dolgoztam 8órát, beültem a kocsiba meló után egyből, 900km-t lenyomtam, és a maradék 300 7óra alatt lett meg. Kicsit ki voltam idegileg.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Mister_X
nagyúr
メリークリスマスと新年のお喜びを申し上げます!
Minden kockának, bejgliben, kettőhúszban és alacsony pingben gazdag ünnepeket kívánok
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
L_YKing
addikt
Boldog karácsonyt!
Aztán a fára vigyázni.
Most megyek vezetni.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
roberto211
őstag
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
zsotesz81
senior tag
Játékokban gazdag Boldog Karácsonyt
-
WhiteWalker
nagyúr
Boldog karácsonyt mindeninek! - így egyszerűen
-
Buster17
addikt
válasz WhiteWalker #14158 üzenetére
Ha copy pastolsz akkor legalább helyesen
Amúgy ja, buék mindenkinek
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
L_YKing
addikt
Mi behízások lesznek itt....
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
sajtee
őstag
válasz L_YKing #14163 üzenetére
3 kilót híztam kevesebb, mint egy hét alatt. Ez mind zsírra. Szerinted mennyire vagyok ideges? Akkora mellem nőt.. Januártól kemény edzés lesz.. Heti 3 kardió teremben, plusz heti 3x 5-kor kelek és suli előtt futok 2 órát. Ez mellé l-karnitin, fehérje meg rendes étrend.. Ha nyárig nem lesz eredménye, felkötöm magam..
-
Micsurin
nagyúr
Ismeri valaki CapitalMilk-et?
más: Én vagyok a fogyos tudom.... de a gtaV-ben a gta online-t hogyan csikarjam ellő ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
negyven2
veterán
-
molnarpeter
nagyúr
válasz sajtee #14164 üzenetére
Teszemazt lemegy vmennyi zsír, de izom nem fog nőni túlzottan kardiótól... Egyensúlyt keress a kardió és a "gyúrás" között. Másik dolog, kajával többet lehet elérni kezdetben, mint mozgással. Gyakorlatilag ha számolgatod a kalóriákat, meg nem zsírral tömöd magad, azzal is lehet fogyni, csak a mozgás gyorsítja. Amikor már izmot építesz, ott megint qrvára számít, mit eszel (nem mondom, h jobban/kevésbé, fontos és kész). Motivációs kép:
Csak hogy a témához kapcsolódjak, tegnap kipróbáltam, mennyi meg egylábas guggolásból nem túlzottan erőltetve, csak határozottan. Leülés nélküli verzióból 4 jobb lábbal, 3 ballal... Mielőtt elkezdtem edzeni, csak csodálkozva néztem az egyik ismerősömre, aki kb. tudta, durván egy év alatt pedig meg is lett, de szerintem rövidebb idő is elég lett volna. Az meg szintén nem jutott volna eszembe, hogy talán kettlebellre is beruházok, ha eljutok nagyobb ismétlésszámhoz
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz molnarpeter #14176 üzenetére
Kettlebellre magadtól ne ruházz be mert ha nem szabályosan csinálod úgy szétcseszi a gerincedet, izületeidet mint....
Menj el egy instruktorhoz min 1 hónapra ott megtanulod,hogyan kell szabályosan csinálni és utána talán...
Kardiótól izom nem jön fel nagyon, csak állóképesség nő+zsír megy lefele(magas pulzusszámtól)..
"Másik dolog, kajával többet lehet elérni kezdetben, mint mozgással. Gyakorlatilag ha számolgatod a kalóriákat, meg nem zsírral tömöd magad, azzal is lehet fogyni, csak a mozgás gyorsítja" Ha nem zsírral tömöd magad azzal is lehet hízni. 2: Ha a kajával fogysz és nem mozgol mellette semmit akkor repülnek le rólad az izmok ami nem jó,de ez evidens..
#14163) barca0519951: Nem tudom mert nem merek ráállni a mérlegre.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Mister_X
nagyúr
Jobb láb 11, bal 9. És a hátam jobban fájt, talán még folytatni tudtam volna
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
negyven2
veterán
-
sajtee
őstag
Az egész csak a kaján múlik, de szeretném növelni az erőnlétem.
-
baandii
senior tag
hellosztok!
remélem nem lesz nagyon láma a kérdésem
rgh-s e 4gb-os boxom van...a gond az lenne hogy nem látszódnak a játékok borítói freestyledash-nél, van erre vmi megoldás??
(így most feladatkezelőből indítom mindíg a játékokat amik a content mappában vannak)válaszotokat előre is köszönöm!
-
Micsurin
nagyúr
Jézusom ezt nem birom ki (szoktam nézegetni a gyíkot mert jobb mint a kabaré....) haverom ki írt ma egy kérdést ezt meg kel osztanom : ennek sioincs jobb dolga
Erről most az a röhögös kép jutott eszembe amit Giinos szokott kitenni
amúgy ti tudjátok rá a választ ?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #14182 üzenetére
Bazz karácsony van, legalább ilyenkor legyen benned egy kis együttérzés.
#14181) baandii
Kedved Kollega!
Jólnevelt kollégám, ki kicsit hangulatosabban írt neked,(biztos a karácsonyi bor teszi) csak annyit szeretett volna jelezni, hogy a Prohardver lapcsalád oldalain és fórumain, (azaz itt is ahova most írtál) nem tudunk, és nem is szeretnénk segíteni olyan témában, ami a warez határait feszegeti vagy átlépi. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a kérdésed ebbe a szerepkörbe tartozik, így meg kell kérjelek, hogy a megfelelő fórumon tedd fel a kérdésedet, ahol ezek engedélyezve vannak.
Mert bár biztos vagyok benne, hogy pár embernek is van hasonló gépe itt a fórumon, de 99százalékban mindenki eredeti játékkal játszik itt. (korábban én is)
Legközelebb mielőtt írsz szépen megkérlek, olvasd el az alapelveket, amelyeket elvileg regisztrációkor elfogadtál, vagy pedig az itteni topic címét, amelyben jelezzük, hogy warez téma továbbra is tiltott.
Köszönöm figyelmedet, további jó játékot, és Boldog Karácsonyt!
hohohóóóóó
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bjørgersson
félisten
válasz MasterMark #14182 üzenetére
Mert ez az alpári, tuskó stílus jobb.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
grrpowa
aktív tag
Szerinted érdekel valakit a warezos szar konzolod, meg a bánatod vele? Gratulálok a stílusodhoz inkább warezoljon az ember minthogy BUNKÓ legyen
[ Szerkesztve ]
0631 7710098
-
MasterMark
titán
Ez van.
Switch Tax
-
tDr1v3r
veterán
válasz Bjørgersson #14187 üzenetére
Igen jobb, jóféle flamewar lehet belőle.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
bobooo
addikt
Nemtudja véletlenül valaki, hogy majornelson milyen időzónában él vagy posztol blogjára ?
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bjørgersson #14187 üzenetére
Ezer meg egyszer el lett mondva, hogy a warez tiltott. Ki is van írva nem egy helyre. Ezek után szerinted nem lesz udeges valaki, ha mindig betéved valami jómadár a warezos kérdéseivel? Speciel te sem vagy itt valami aktív, de neked is muszáj volt valami okosat beírni...
Nem mondom, nem kell egyből bunkónak lenni, de az sem igazán jó, ha valaki csak bejön ide ezt szóvá tenni.
-
MasterMark
titán
válasz Mister_X #14195 üzenetére
Hohó, én nem azért vagyok ám ilyen, mert úgy ír be, hogy el sem olvassa, hogy nem lehetne.
Hanem mert konkrétan a mi kárunkra lop.
Itt mindenki igazi pénzből igazi játékokat vesz, gyűjt, játszik. Megdolgozik érte, gyűjtögeti a pénzt rá. Értékel, és elismer egy játékot. Annak fejlesztőinek munkáját nem veszi semmibe. Akár hobbinak tekinti a videojátékokkal való szórakozást.Amikor valaki palotát épít a házad mellett, úgy hogy nem dolgozik, akkor ne legyek ideges a kis egyszintes házamban?
Amikor a szomszédod lopott autóval villog, és a te kis autódban szorongsz amiért megdolgoztál, és közben megmondod neki, hogy nem érdekel a lopott kocsi, aztán beszólnak az utca túl-feléről, hogy miért vagyok alpári tuskó, akkor ne legyek ideges?
Amikor azért nem készítenek el egy magyar lokalizációt, mert nem vagyunk elég nagy piac, akkor ne legyek ideges?
Azért remélem érzitek.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Algotis
addikt
-
MasterMark
titán
Na keep calm. Itt egy nagyon jó kis Mass Effect Tribute. (Nem spoileres.)
Hihetetlen jó.Switch Tax
-
Algotis
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest