Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Mik ez a fasságok? xd
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
roberto211
őstag
Tudjátok mi az új álomautóm? BMW 730xd Gyönyörű.. Nagyon megtetszett.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
MasterMark
titán
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
válasz MasterMark #14455 üzenetére
Átírni és tankolni aprópénz
-
MasterMark
titán
Aztakrva. [link]
Switch Tax
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #14458 üzenetére
Én valamiért nem tudom sajnálni őket, most megtanulták, hogy szét kell nézni, főleg ha kocsi mögül jönnek, ahol szinte esélytelen hogy bárki is megálljon olyan közelről...
(Na jó, picit talán sajnálom őket)
Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #14460 üzenetére
Igaz, inkább az ő hibája, de azért szerencsére a gyerekeknek nem lett komolyabb bajuk, amennyire látszik a gifen...
A kiscsávónak mondjuk fájhat ott a medencecsontja vagy ahol telibe kapta az autóAndroidos Outlookból küldve
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #14458 üzenetére
Velem is volt már ilyen, csak én pró voltam és én ütöttem el az autót, nem ő engem. Három helyen tört el a lábam, de legalább behorpadt a rohadékja
Viccet félretéve, teljes mértékben a szülő hibája. Múltkor is elütöttek egy elsőst az iskola előtt nálunk... 15 évesen lehetett volna annyi esze, hogy a tökéletesen belátható úton körülnéz és nem lép le a forgalom kellős közepére.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #14455 üzenetére
Haggyad mááá' . Nekem nem kéne mustang. Sokkal dizájnosabb egy 7-es BMW. Ránézek és érzem a jelent plusz a jövőt.
Misterx: "Velem is volt már ilyen, csak én pró voltam és én ütöttem el az autót, nem ő engem." Te véletlenül nem Chuck Norris fia vagy?
(#14458) MasterMark: Egyébként a szülő/nagymama hibája.. Ekkora ... felnőtt létére,hogy nem néz szét..
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #14463 üzenetére
Egyszerű fizika: nem én kerültem az autó elé, hanem az autó elém. tehát én ütöttem el
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
roberto211
őstag
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #14465 üzenetére
Nekem még mindig ő az igazi autó.
Ha végre lerakom a jogsit akkor ilyen lesz az első autóm. Második is.
-
Buster17
addikt
-
Buster17
addikt
válasz molnarpeter #14474 üzenetére
Azok se rosszak. Én csípem a régi pici kocsikat.
-
L_YKing
addikt
-
L_YKing
addikt
-
Algotis
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz molnarpeter #14477 üzenetére
Pedig télen a legjobb vezetni. Ha a hóban megtanulsz kocsit vezetni, akkor nem lesz gondod a jövőben. Én is télen a legnagyobb hóátfúvásban vizsgáztam.
Live-Die-Respawn
-
tDr1v3r
veterán
Tél + Lada, a legjobb kombó vezetéstanulására. Faterommal már beszéltük hogy kéne venni csak azért egy kocka zsigát hogy megtanuljak rajta vezetni... azután már garantáltan elbírnék kb. mindennel.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
molnarpeter
nagyúr
válasz tDr1v3r #14483 üzenetére
Kivéve, ami nem RWD FWD-nél teljesen máshogy megy a kicsúszás, másképp kell kihúzni a farolásból. AWD meg nem csúszik
barca0519951: Minden megvan, vezetés 0%, így értettem.
Algotis: Mélyhűtő
orichalcos: Nem az időjárással van baj, ha leesik a hó, megyek is ki waresszal tanulmányozni a viselkedését csúszós úton. Egyszerűen nem jó, ha több dolgot csinálok egyszerre, elég a tanulás is (első negyedévem ritkasz.r, második már jó, de 1-2 tárgy gyenge még), arra koncentrálok. Meg persze időbeosztást változtatni, tervezni, stb.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
-
Algotis
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz roberto211 #14487 üzenetére
nem akarok megint vmi szifon - droid háborút ELÉG volt belőlük......
megint felhozol egy ilyet aztán valami androidos bebeállítottságu zsúrpubi beleköt és megint megy minden az elejéről
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Mister_X
nagyúr
Szerintem ott vérzik el az egész, hogy aki iPhone-t vesz, az minden, csak nem okos
-
tDr1v3r
veterán
inkább semmi
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
roberto211
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz roberto211 #14493 üzenetére
jézusom..... ki mondta , hogy te akarsz vitát ? Volt rá már az egyik sg fórúmon (nfs world) , hogy valaki ki írt valami hasonlót és nem a "fórum lakói" hanem egy éppen arra tévedő kötőt bele.....
@tDr1v3r :
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Imádom a bash-t olvasni:
<[HUN]jampi> ki tud olyan progit mondani ami megjegyzi a lenyomott billentyuket?
<[HUN]raymckurt> microsoft wordLive-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest