- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz Devil111 #44664 üzenetére
Ez egyéni szokás kérdése is. A gta4 hajlamos hosszabb időn át is 30 fps alatt menni, az emberi szemnek pedig 30 fps a folyamatos. Sok nagy cím a 60 fps-re törekszik(pl forza3) és nem véletlenül.
A gta4-et le is tesztelték ebből a szempontból. Én addig a tesztig csak azt tapasztaltam hogy valahogy vontatott a kép...majd a fejem is fájt és zavart az egész..a teszt meg igazolta utólag hogy nem a szemem csal. Na meg attól függ mint játszol, 82cm-en még jobban érezhető ha valami belassul mint pl egy monitoron, de leginkább szokás kérdése. Tény hogy nincs meg a folyamatos sebessége. Másrészt egy konzoljátéknál nem kellene olyannak lennie hogy belassul ha sokan vannak. Ha van akkor az el van baszarintva.
"Szerintem amúgy nem számottevő konzolon ha egy játék belassul. Pc-n már kellemetlenebül tud hatni. "
Engem mindkettőn ugyanúgy zavar ha valami akad, vagy 30 fps alatt, vánszorog a kép. (jobb szót nem tudok rá, kicsit mátrix féle bullet time-os a kép..valaki érzékeli valaki nem, én a szerencsétlenebb kategória vagyok) Pc-n ugyanakkor állítható elvileg. (ugye ez nem mindig működik..a pc az pc, azért valljuk be ezernyi konfigra optimalizálni nehezebb dió mint egyre-kettőre)
Részemről kitárgyalva.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest