- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
CarajoEsp
senior tag
Aki játszott a Lost Odysseyvel, csak kiváncsiság képpen Spoiler nélkkül. Most tartok a 3. dvd-nél, eddig olyan 40óra van benne, az elsőnél még kihagytam 1-2 dolgot, a többinél mindent összegyüjtök. Van itt olyan aki kihozta az 1000g-t? Csak érdeklődök, hogy kb mennyi idő lehet még benne, mert eddig a Number1 boxra.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Djuree
félisten
válasz CarajoEsp #44101 üzenetére
én majdnem kitoltam 1000G-re. majdnem lehetetlen jó sok időt kell beleölni. engem nem érdekel annyira a G, ha nagyon rámentem volna lehet sikerül
F.B.I.: meguntad a ps-t? vagy az is van még?
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
F.B.I.
veterán
válasz Djuree #44103 üzenetére
Elcserélve Elitre. Jó a PS3 csak itt komolyabb a multi-chatelős rész, havi 800FT-ot, nekem megér. Ki kellett próbálnom, hogy ne hülyén haljak meg. Ha jön a GT5 még ebben az évtizedben, akkor megint veszek egyet.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
titko
tag
Sziasztok! Lehet volt már, de ne haragudjatok, hogy nem olvasom végig a topicot.
A következő kérdésem lenne: Játékok végigjátszásábol, stb kapott pontokat miért nem lehet beváltani játékletöltésre.
Van 1225G-m és le szeretnék tölteni egy játékot, de a current balance-nál azt írja hogy 0, pedig az avatarnál jelzi az 1225 G-t nem értem.
Valaki segítene? -
Djuree
félisten
tessék csak végigolvasni azt a 44k+ hsz.-t, nem sok az, 2 év alatt meg is van
látom már válaszoltak, én nem koptatnám akkor feleslegesen a bill.-t
nem kell hozzá gold
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Xirtam
veterán
Valaki keressen nekem, a joy-hoz ilyen szilikon tokot. Mert én sehol nem találtam!
-
Crazyman33
senior tag
válasz Xirtam #44111 üzenetére
Ilyenre gondolsz?
Van több színben is.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Xirtam
veterán
válasz Crazyman33 #44113 üzenetére
Jajaja ilyenre, de magyarhonban keresek!
Djuree nem nekem. Egyik ismerősőm panaszkodott, hogy a joy oldalánál az illesztés közé megy a kosz, mondtma neki moson kezet!
-
eddie17
addikt
Azt kell, hogy mondjam, hogy odavág a Blur rendesen, tetszik, igazi árkád állatság power up-al fűszerezve
Mod: Kellemes a játékmenet, és még a féket is kell használni És aki első az első körben, az végezhet az utolsó helyen is, szinte másodpercek alatt, és ez tök jó.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Xirtam #44114 üzenetére
Komolyan ezért akar venni? Inkább mosson kezet ahogy tanácsoltad és fogjon egy fogpiszkálót és azzal kotorja ki a kaja és retekmaradékot azt az egész joyt törölje át valami gagyi arcszesszel amit nem használ. Én így csináltam. Tökéletesen tisztít és zsírtalanít és még jó illatú is lesz a joya. A nehezebben hozzáférhető helyen pedig fültiszítító + arcszesz használata javasolt. Legalábbis én anno így pucoltam ki a mocskos kontrollert. És szétszedni sem kell. Egyszerű meló, kb 5 perces meló, ha még közben megy a mauuunnika show akkor 10
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
-
Csabee.
nagyúr
Ha nem mindig olvas egy lemezt egy meghajtó akkor mit lehet tenni? Meghajtó csere? Az kb mennyi?
Üdv: Csabee.
-
Osiris
őstag
Az normális, hogy a Halo3-ban néha egy-egy pillanatra elmegy a hang? Bundle csomagban volt a játék és más játék alatt nem tapasztaltam meg ilyet.
-
Osiris
őstag
válasz Djuree #44126 üzenetére
Akkor mi lehet ez? HDMI-n van a tv-re kötve a box, a hangja sztereóra van állítva és a játékot hdd-ről indítom. Ezek a megszakadások a hangban elég ritkák és kb. 0.3s hosszúak.
Van valami tippetek, hogy mitől lehet ez? (semmi más játék nem csinálja amit eddig próbáltam: forza3, fable2, meg pár demo)
..pont azért vettem a konzolt, hogy ne kelljen szívni mint a pc-vel, remélem nem valami garanciális, gép nélkül maradós, szívás veszi kezdetét. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Osiris #44123 üzenetére
Nem normális, de nem a bundle miatt van ez, nekem is az van és még nem tapasztaltam ilyet.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Djuree
félisten
válasz eddie17 #44132 üzenetére
jól van, rendben, bocs hogy segíteni akartam, én kérek elnézést
legközelebb meg sem próbálok neked segíteni, látom nagyon érzékenyen érintett[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
Srácok, akit érdekel, az vessen rá egy pillantást: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Osiris
őstag
Az xbox regisztrálásánál használhatom azt a live id-t amit a boxon is használok, de egy fake angol cím van hozzá megadva? Vagy inkább használjak másikat valós címmel? Vagy ez pl. garanciáztatásnál teljesen mindegy?
-
baliii
senior tag
Hali
az xboxomhoz régen még kaptam component hdav kábelt meg scart adaptert. Eddig csak vga kábellel használtam, de most rákötném a tv-mre kicsit (kell a monitor másra), amin csak scart van. De ugye a scarton csak 3 csatlakozó van, 1 kép 2 hang, míg ezen a kábelen jóval több
Na az lenne a kérdésem, hogy ezekkel valahogy rá lehet kötni, vagy hiába próbálkoznék?
Üdv -
baliii
senior tag
válasz burgatshow #44145 üzenetére
Köszi, kipróbálom, én is erre gondoltam csak nem akartam vaktában kísérletezgetni
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni két dologban.1. Hogyan tudom azt beállítani, hogy amikor bejelentkezek a profilomba, ne akarjon egyből csatlakozni a netre?
2. Van-e arra lehetőség, hogy a gép bekapcsolás után automatikusan jelentkezzen be a profilomba (mivel csak egy van)?A segítséget előre is köszönöm!
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Djuree
félisten
kérem az illetékest rakjon be az 1 hsz.-be:
van megint boxom, remélem örökre akinek nem lennék fent vegyen felGamertag: Djuree
Név: Gyuri
Kor: 25
Lakhely: Tiszaújváros
Konzolok: Xbox360
Leginkább FPS-ekkel multizok.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest