Aktív témák
-
woodbear
addikt
válasz Balázs_a_laz #45450 üzenetére
Nekem is mobil netem van. És épp valamelyik nap írta be ide dunc, hogy hogyan kell beállítani, hogy megoszd a netet a box-al.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Balázs_a_laz
aktív tag
-
prüszü
csendes tag
Helló
Használt Xbox 360-at akarok és arra lennék kíváncsi ,hogy mire érdemes figyelni a vásárlás előtt? A különböző típusok közül melyik a jobb (arcade, premium, elite, core)? A jasper meg falcon között mi a különbség melyik a jobb? -
woodbear
addikt
válasz Balázs_a_laz #45453 üzenetére
Értem.
Erre pedig a dashboard féle Pendrive, vagy dvd megoldás nem létezik szerintem.
Nemtudom hány mb lehet az a frissítés amit eszközölne.Oldalam: www.swsfoto.de
-
Def26
félisten
válasz Balázs_a_laz #45457 üzenetére
kb. 5MB az update. Valszeg ez kell neked.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
adalbert1
veterán
Köszi, jár majd egy Twix!
Habár ahogy nézem szerencsére visszakerült máshova és már az első hozzászólásba is, hála Aydan-nak...Szerintetek nem kellene frissíteni az első hozzászólást? Mert mióta meg lett írva, simán van már super elite, 250-es hdd, most már pendrive-ra is lehet menteni, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Janix12
aktív tag
Sikerült kipróbálni az egyik ismerősnél ezt az usb-s dolgot.. Jóhír, hogy egy 2,5" usb-s házban egy 40Gb sata vinyóval sikerült összehozni a dolgot.. 16Gb szabad helylett rajta és sikerült felmásolni egy játékot és játszható is..
Hibátlanul működik a dolog.. Köszi mindenkinek a segítséget..
üdv jani -
Xirtam
veterán
Xbox 360™ GYIK
>>>Xbox360 FAQ<<<
Frequently Asked Questions = gyakran feltett kérdések
Mi az Xbox360, mire használható és mennyibe kerül?
Az Xbox 360 egy úgynevezett next-gen konzol, ami elsősorban játékra lett kitalálva, azonban nézhetsz vele DVD-ket, az újabb frissítéssel akár Divx filmeket is (ezt sajnos felirat nélkül), hallgathatsz zenét és nézegethetsz képeket. Ha Windows Vista/Se7en rendszert használsz, akkor a Media Centerrel is hálózatba kötheted.
Jelenleg 3 variáns van a piacon:
Az Arcade csomag tartalma:
# Digitális HDMI kimenet
# Microsoft Xbox360 beépített 512MB memória
# Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad (wireless controller)
# Microsoft Xbox360 Av kábel
# Microsoft Xbox 360 1 hónapos LIVE előfizetésAz Elite csomag tartalma:
# Digitális HDMI kimenet
# Microsoft Xbox360 120GB merevlemez
# Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad (Wireless Controller)
# Microsoft Xbox360 fejhallgató
# Microsoft Xbox360 előlap
# Microsoft Xbox 360 1 hónapos LIVE előfizetésA Super Elite csomag tartalma:
# Digitális HDMI kimenet
# Microsoft Xbox 360 Winchester 250GB
# 2x Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad (Wireless Controller)
# Microsoft Xbox 360 Headset
# Microsoft Xbox 360 tápegység
# Microsoft Xbox 360 AV kábel
# Microsoft Xbox 360 Ethernet kábel
# Microsoft Xbox 360 1 hónapos LIVE előfizetésHogyan köthetem az internetre az Xbox 360-at, játszhatok online mások ellen?
Két megoldás van erre jelenleg, az egyik a vezetékes csatlakozás, a másik a vezetéknélküli, utóbbihoz egy adaptert kell venned, aminek ára 10-15 ezer forint. A Microsoft online rendszere az Xbox Live, melyhez két féle előfizetési típus tartozik: az ingyenes silver, amellyel a játékdemókat kis késéssel (1 hét) letöltheted és van a gold, ami havonta körülbelül 700-800 forintba kerül, így játszhatsz, beszélgethetsz más emberekkel online.
Ha garanciába szeretnéd a boxodat megcsináltatni a következő a teendőd:
- Beregisztrálod az Xbox-odat az interneten.(ez ajánlott vásárlás után egyből megcsinálni,de nem létfontosságú)[Készülékek regisztrálása, garanciális és javítási szolgáltatások]
- Majd ha ezzel végeztél, akkor felhívod a következő számot, ami a Microsoft ügyfélszolgálata:
Tel.:0680018590
Ekkor egy kedves női hang elirányít addig, hogy a munkatársukat kapcsolja, ekkor beszámolsz nekik a problémádról, hogy fagyás stb. akármi és majd utasításokat ad, hogy mit próbálj meg még csinálni az Xbox-on, hogy akkor is kifagy e. Ha leveszed a HDD-t stb.
De előtte elkéri a sorozatszámát a boxnak.Ha ezt végigzongoráztad, akkor mondja, hogy akkor ebből szervizfutam lesz és küldeti a szállítólevelet az UPS-sel (max 2 munkanap).Ekkorra ajánlatos összecsomagolni a boxot HDD nélkül olyan csomagolásba, ami semleges, de ezt ő is el fogja mondani. UPS futárnak odaadni az Xbox-ot és várni, hogy visszaérkezzen.
Kapsz egy papírt, amin rajta van egy szám a szállítólevélen, azon nyomon tudod követni az UPS oldalán, hogy hol jár éppen az Xboxod.
Küld egy E-mailt a Microsoft, hogy megérkezett és akkor is, ha kész van, és 7 munkanapon belül megjön az Xbox-od.HOLNAP FOLYT KÖV.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Xirtam #45469 üzenetére
Jó lett! Én annyit írnék hozzá, hogy
# Microsoft Xbox 360 tápegység minden változatnál van, nem csak Super Elite-nél, én Elite-hez is kaptam Ethernet kábelt, # Microsoft Xbox360 fejhallgató gondolom ugyanaz mint a # Microsoft Xbox 360 Headset. Csak azért írom, mert egy totál kezdőt könnyen összezavarhat...Fúú, a GTA-ban letoltam már 52 küldetést, és még csak valami 37%-nál vagyok... Csak küldetésekből mennyi jön ki a játékból? Olyan 60%?
Valaki próbálta a Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2-t, vagy a Rainbow Six Vegas 1-2-t? Esetleg a Dead Rising-ot? Vélemény róluk?
-
Jon Mathias
senior tag
A burnout-ról mi a véleményetek?
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
woodbear
addikt
válasz Jon Mathias #45480 üzenetére
Nekem egyáltalán nem tetszik.
Az első 20-30 alkalommal nagyon látványos a törés, de azután inkább felidegelAz ultimate box annyival jobb, hogy legalább a versenyeket lehet restartoltni, nem kell a rajtig vissza autókázni. Ezért is nyomtam végig, ha ezt nem rakták volna bele, még mindig félre lenne téve.
-
Djuree
félisten
válasz Jon Mathias #45480 üzenetére
tömény unalom néhány óra játék után...amennyit a demó ad bőven elég
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
adalbert1
veterán
Azt hiszem év végéig el leszek látva játékkal, ugyanis ma megkaptam a game.co.uk-től az alábbiakat :
Fallout 3 Goty
The Elder Scrolls IV: Oblivion Goty
Mass Effect
Forza Motorsport 2
Forza Motorsport 3
PGR 4
Gears of War 2
Virtua Tennis 2009
Resident Evil 5 Gold
SEGA Mega Drive Ultimate Collection.Ha jól mértem 1,4 kilogramm a cucc, és 1 kartondobozban jött az egész.
-
Jon Mathias
senior tag
A GOW-ról már sok jót hallottam. nekem az a gondom vele h tps. boxon nem pc-n gyenge a gépem.
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Sziasztok,
sajnos nem tudom letölteni, csak egy download to XBOX360 gomb van, gondolom ez olyasmi, hogy a regisztrált nevem alá tartozó gépet ha legközelebb live-al bekapcsolom akkor egyből letölti.
Nu mindegy, nem sikerült, majd nézem a gépről a filmeket!
Köszönöm a segítséget!
-
dunc
nagyúr
válasz Jon Mathias #45485 üzenetére
Valami eszméletlen nagy játék,éás a 2hőz még sajnos nem volt szerencsém !
-
adalbert1
veterán
OK, fogok szólni... Majd úgy augusztus tájékán...
Ja, a Golden Axe legalább akkora flash, mint 15 éve volt PC-n (sajnos akkor nem volt konzolom)...MatyeeAM2 : ami az adataidnál van gép azon simán fut a Gears of War. Legalábbis én 2 Giga Rammal, E6300-as procival, és egy 7600 GST-vel játszottam végig.
-
woodbear
addikt
A Gears of War-ra reagálva nekem van egy eladó első részem ha érdekel valakit.
Bontatlanhttp://hardverapro.hu/apro/elado_xbox360_jatekok_nezz_be/hsz_1-50.html
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
KEDVES FÓRUMOZÓ, HA VALAMELYIK KÉRDÉSEDRE NEM TALÁLTAD MEG A VÁLASZT SE A FAQ-BAN SEM AZ 1. HOZZÁSZÓLÁSBAN AKKOR , ÉS CSAK IS AKKOR TEDD FEL A KÉRDÉSEDET A TOPICBAN.
A TOPIC A TOVÁBBIAKBAN SEM FOGLALKOZIK WAREZZEL EZT KÉRETIK MELLŐZNI!
Xbox 360™ GYIK
>>>Xbox360™ FAQ<<<
Frequently Asked Questions = gyakran feltett kérdések
Mi az Xbox360, mire használható és mennyibe kerül?
Az Xbox 360 egy úgynevezett next-gen konzol, ami elsősorban játékra lett kitalálva, azonban nézhetsz vele DVD-ket, az újabb frissítéssel akár Divx filmeket is (ezt sajnos felirat nélkül), hallgathatsz zenét és nézegethetsz képeket. Ha Windows Vista/Se7en rendszert használsz, akkor a Media Centerrel is hálózatba kötheted.
Jelenleg 3 variáns van a piacon.
Az Arcade csomag tartalma:
# Digitális HDMI kimenet
# Microsoft Xbox360 beépített 512MB memória
# Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad (wireless controller)
# Microsoft Xbox360 tápegység
# Microsoft Xbox360 1 hónapos LIVE előfizetésAz Elite csomag tartalma:
# Digitális HDMI kimenet
# Microsoft Xbox360 120GB merevlemez
# Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad (Wireless Controller)
# Microsoft Xbox360 Headset
# Microsoft Xbox360 Ethernet kábel
# Microsoft Xbox360 1 hónapos LIVE előfizetésA Super Elite csomag tartalma:
# Digitális HDMI kimenet
# Microsoft Xbox360 Winchester 250GB
# 2x Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad (Wireless Controller)
# Microsoft Xbox360 Headset
# Microsoft Xbox360 AV kábel
# Microsoft Xbox360 Ethernet kábel
# Microsoft Xbox360 1 hónapos LIVE előfizetésHogyan köthetem az internetre az Xbox 360-at, játszhatok online mások ellen?
Két megoldás van erre jelenleg, az egyik a vezetékes csatlakozás, a másik a vezetéknélküli, utóbbihoz egy adaptert kell venned, aminek ára 10-15 ezer forint. A Microsoft online rendszere az Xbox Live, melyhez két féle előfizetési típus tartozik: az ingyenes silver, amellyel a játékdemókat kis késéssel (1 hét) letöltheted és van a gold, ami havonta körülbelül 700-800 forintba kerül, így játszhatsz, beszélgethetsz más emberekkel online.
Ha garanciába szeretnéd a boxodat megcsináltatni a következő a teendőd:
- Beregisztrálod az Xbox-odat az interneten.(ez ajánlott vásárlás után egyből megcsinálni,de nem létfontosságú)
[Készülékek regisztrálása, garanciális és javítási szolgáltatások]
- Majd ha ezzel végeztél, akkor felhívod a következő számot, ami a Microsoft ügyfélszolgálata:
Tel.:0680018590
Ekkor egy kedves női hang elirányít addig, hogy a munkatársukat kapcsolja, ekkor beszámolsz nekik a problémádról, hogy fagyás stb. akármi és majd utasításokat ad, hogy mit próbálj meg még csinálni az Xbox-on, hogy akkor is kifagy e. Ha leveszed a HDD-t stb.
De előtte elkéri a sorozatszámát a boxnak.Ha ezt végigzongoráztad, akkor mondja, hogy akkor ebből szervizfutam lesz és küldeti a szállítólevelet az UPS-sel (max 2 munkanap).Ekkorra ajánlatos összecsomagolni a boxot HDD nélkül olyan csomagolásba, ami semleges, de ezt ő is el fogja mondani. UPS futárnak odaadni az Xbox-ot és várni, hogy visszaérkezzen.
Kapsz egy papírt, amin rajta van egy szám a szállítólevélen, azon nyomon tudod követni az UPS oldalán, hogy hol jár éppen az Xboxod.
Küld egy E-mailt a Microsoft, hogy megérkezett és akkor is, ha kész van, és 7 munkanapon belül megjön az Xbox-od.
#################################################################
A Topic lakók Gamertag-jaik és játékaik.
Ezennel kérem, privát üzenetben küldje el minden aktív tag a játékait, és a gamertagját nekem![ Xirtam] Ugyanis a régi 1.hsz-ben sokan már nem is rendelkeznek Xbox-al és nem aktív topicozok.
Bwoay, ha erre jársz, kérlek az 1.hsz-t ez alapján frissisd.
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Sziasztok!
Gondolkozok rajta hogy venni kellene egy ilyen monitort meg egy Xbox360 Arcade-t.
Akkor gépre már nem költenék, a monitorra VGA kábelen csatlakozna a gép Hdmi-n pedig a konzol.
Jól gondolom hogy ez működni fog?
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest